Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Musi urosnąć, bo gdzie to dziecko się pomieści ?
Zaznaczam, że głównie rośnie mi prawa strona brzucha
tzn dziecko tam siedzi i ten brzuch taki krzywy jest .. Śmieję się, że po porodzie lewa strona będzie płaska, a na prawej skóra po kolana mi będzie wisieć
zaskoczysz mnie jak jeszcze urośnie
ale jakoś nie myślę że się jeszcze powiększy
Mój też głównie leży z prawej strony, dzisiaj rano mnie zaskoczył i był lewej ale szybko uciekł na prawą. I cały czas jest ułożony główkowo, myślałam, że po ostatnim usg będzie się jeszcze przewalał, ale niestety przewala się tylko z boku na bok, łepek cały czas w dole, przynajmniej takie odnosze wrażenie. Okaże się 8 go na usg czy nadal główkowoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ja obstawiam, że taki zostanie
co najwyżej się pod cyckiem wyrówna z dołem
Jutro rano go zmierzę, bo teraz się napchałam 5 kromkami chleba więc pomiary mogą być zaburzoneI na podstawie wielkości zobaczymy czy rośnie
Mój też jest główkowo i raczej już nie zmieni lokalizacji. Nie ma na to raczej miejsca. U mnie tak dziwnie, bo Go nigdy nie czułam z lewej strony tzn na samym dole, nad lewą pachwiną to tak ale nie gdzieś no po lewej stronie pępka ..Amy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Ja obstawiam, że taki zostanie
co najwyżej się pod cyckiem wyrówna z dołem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:22
Fasia, Amy, mimka84, Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
ADK trzymaj się tam dzielnie! Ważne, że krwawienie ustało, że czujesz się lepiej. Franek na pewno jest zestresowany całą sytuacją. Obyś wyszła jak najszybciej do domku
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Pewnie i urośnie, ale jakoś tego nie widzę
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Fasi
mnie jeszcze urośnie chociaż już bym chciała żeby przestałWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:31
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Fasi
mnie jeszcze urośnie chociaż już bym chciała żeby przestał
Mój jest malutki jak mi to przed wczoraj koleżanki powiedziały "Kasia ale Ty masz malutki brzuszek, w 3 miesiącu czasem ma się większy"myślałam, że padnę, nawet nie skomentowałam
A ty AMY to już nie marudź, że byś chciała żeby przestał, bo i tak Ci nie wierzymymarzysz o wielkim Olku
Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy a ją pamiętam jak mówiłaś, że chcesz mieć wielki brzuszek!!! Co to za zmiana? Twój i tak jest niewielki, przynajmniej był jak go ostatnio widziałam. A brzuszek Fasi jak i nas wszystkich tutaj urośnie jeszcze na bank.
Bo chciałam...
mnie z coraz większym brzuchem coraz bardziej odwala.
podobają mi się piękne okrągłe brzuszki, ale jak na siebie patrze to chce mi się już rzygać ;] a gdzie tu jeszcze do kwietnia -
nick nieaktualnyFasia wrote:Mój jest malutki jak mi to przed wczoraj koleżanki powiedziały "Kasia ale Ty masz malutki brzuszek, w 3 miesiącu czasem ma się większy"
myślałam, że padnę, nawet nie skomentowałam
A ty AMY to już nie marudź, że byś chciała żeby przestał, bo i tak Ci nie wierzymymarzysz o wielkim Olku
Już mi się marzy płaski brzuch
M mi puścił film ostatnio jak byliśmy nad jeziorem i mi żal dupe ścisnęło że teraz tak wyglądam -
Amy wrote:Bo chciałam...
mnie z coraz większym brzuchem coraz bardziej odwala.
podobają mi się piękne okrągłe brzuszki, ale jak na siebie patrze to chce mi się już rzygać ;] a gdzie tu jeszcze do kwietniaPrzecież Twój brzuszek jest jednym z mniejszych na forum, a i uwierz, że w marcu to dopiero będzie Cię wkurzał.
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy to ta huśtawka emocjonalna ciężarnych
Przecież Twój brzuszek jest jednym z mniejszych na forum, a i uwierz, że w marcu to dopiero będzie Cię wkurzał.
Właśnie już urósł.. jutro pokaże zdjęcieFasia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
IDA moje się na bank już nie przekręci, bo miejsce ma ograniczone
AMY to ja się już doczekać nie mogę! Jutro pewnie spadnę z krzesła jak zobaczę OlkaAmy, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny