Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA swoją drogą ciekawe czy nam się po narodzinach imię nie odmieni,
Ja całą ciąże mojej mamy byłam Kingaurodziłam się jednak Martą
mój ojciec do tej pory nie wie skąd się ta Marta mojej mamie wzięła, bo to imię jakoś na początku wyeliminowała
A ona mówi, że spojrzałą na mnie po porodzie i wypisz wymaluj Martunia
łohohohoFasia, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:To też jest wyjście
Nic na siłę. Samo przyjdzie
Tyle, że rodzina już tak nas naciska, że chyba mi się udziela. Przy każdym spotkaniu słyszę tylko pytanie "jakie imię wybraliście"? Aż mnie to irytuje. I te swoje typy przedstawiają. Ileż można mówić, że sami coś wybierzemy. Ale nie, oni chcą pomóc...
Też by mnie to mocno wkurwiało... zresztą mnie wszystko wkurwia
Moja mama cały czas mówiła - a tam Olek, milion razy Ci się odmieni, a jak urodzisz, to już w ogóle możesz zmienić zdanie.. krew mnie zalewała -
nick nieaktualnyIda wrote:O tak dla dziewczynki jest zdecydowanie łatwiej coś wybrać. Miałabym wiele typów. A tak to nic...
Myślicie że dużą rewolucję żołądkową będę miała jak po płatkach z mlekiem zjadłam mandarynki?
zależyja dzisiaj zjadłąm ZIELONĄ kiełbaskę i nawet mnie nie ruszyło
ale tak to jest, jak ślepy robi sobie żurek z kiełbaską, która leży od świątIda, Fasia lubią tę wiadomość
-
IDA to następnym razem powiedz, że imię już wybrane ale wszystkim powiecie jak się dziecko urodzi. Może dadzą sobie na wstrzymanie. Też by mnie to wkurzało
Ja tam robię takie mieszkanki, że nie widzę wzmożonej pracy jelit, ewentualnie w drugą stronę
AMY podobno to tak jest, że jak się dziecko urodzi to ludziom się czasem zdarza zmienić imię. Po sobie wiem, że nie jest to raczej możliwe no ale zapierać się nie będę chociaż mam pewność hehe
Zielona kiełbaska? To może teraz i kupa będzie zielonaAmy, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:już to widzę
podchodzi do Fasi sprzedawca
- w czymś pomóć?
- nie ja tylko chciałąm sobie usiąść
Mam nadzieję, że Ci się dupa zmieśći
Dopiero teraz zauważyłam editLOL
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Sylvia poczytaj książkę
Mi się oczy same zamykają więc uciekam spać. Ostatni tydzień kładłam się po 1 w nocy więc dziś już nie wyrabiam ...
Dobranoc! -
Amy wrote:Ja codziennie zasypiam kolo 1... to dziecko dopiero o tej daje mi spac. Dzisiaj mnie kopie gdzies w srodku wiec jest szansa ze szybciej zasne zanim sie przekreci
spij dobrze Fasia -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti na początek 2 pary łapek niedrapek, 7-10 par skarpetek, 4 pajace które posłużą za piżamke, 2 pajace takie welurowe, z 7 body z długim rękawem i z 7 półśpiochów lub spodni, z 2-3sweterki lub bluzy , 3-4 pary body z krótkim, 2 cienkie czapeczki, przydadzą się po kąpieli, 4-5 kaftaników No i coś na dwór na wyjście najlepiej kombinezon i cieplejsze czapeczkę, a na jeśli będziecie dużo jeździć z dzidzią to polecam śpiworek, taki z dziurka na pasy fotelik.
To taka podstawadzieki wielki
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Ida, Ida, jeśli cię to pocieszy, u nas też wciąż brak imienia.
Sylvia, a bibliotek tam u ciebie nie ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 23:02
Ida lubi tę wiadomość