X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja też nie jadłam dużo, raczej normalnie, jak zawsze. Generalnie nie lubię się przejadać. Ale brzuch też urósł. No ale siłą rzeczy rośnie :)

Dziewczyny, zarzućcie jakąś listą imion męskich, bo powoli mnie już irytuje to, że jeszcze nie mamy imienia...
    Staś,,Błazej,,Miłosz,,Kornel,,

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Staś,,Błazej,,Miłosz,,Kornel,,
    Ją bym jeszcze dorzuciła Marcela, Joachima, Dawida

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignaś głeboko dzis siedzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oscar tez ładne imię.

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zmykam. Jakiś serial sobie obejrzę, a co!!! Do jutra brzuchatki :-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ok zmykam. Jakiś serial sobie obejrzę, a co!!! Do jutra brzuchatki :-)
    Dobranoc :)brzuchatko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis grzywke wycieniowalam i juz blond zniklo z grzywki :) jeszcze dwa miechy i juz sladu po blond nie bedzie tylko moje naturalne wlosy :) dobranoc rownież trza isc spac jutro musze na poczte jechac odebrac Ignasia spioszki :D 4 pary

Anka1501, sylvia007, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.promobaby.pl/ może któreś się przyda :) Promocje w różnych sklepach

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja dzisiaj nie spie od 4 masakra... Dzisiaj IDE na glukozę chce mieć juz to z głowy bo mnie męczy ze jeszcze tego nie zrobilam :)

U nas zmiana o 180 stopni bo zdecydowalismy się przed porodem jeszcze przeprowadzić do rodziców dopóki nie skonczymy domu. Maja prawie cala gore pusta a my musimy płacić 700 zł za wynajem miejsca będzie więcej podwórko no i nie będę musiała sue meczyc z noszeniem wózka. Mam nadzieje tylko ze jakoś się dogadamy :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola czemu mielibyscie sie nie dogadac?
    Ja tez nie mam spania. Od godziny nie spie ale myslalam ze uda mi sie zasnac a tu dupa.. :/

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ola czemu mielibyscie sie nie dogadac?
    Ja tez nie mam spania. Od godziny nie spie ale myslalam ze uda mi sie zasnac a tu dupa.. :/

Właśnie tez myślę ze będzie ok dlatego się zdecydowalismy :) u mnie tylko jest problem z siostra z która nikt nie może się dogadać bo ma strasznie ciężki charakter nawet rodzice wymiekli juz ale ona studiuje i tylko na weekendy przyjeżdża wiec jakoś przeżyje a wygoda mieszkania z dzieckiem w domku nie do pobicia :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po pierwszym pobraniu i wypiciu glukozy w smaku nie była taka zła nawet a bez cytryny pilam teraz tylko jeszcze 3 pobrania i po strachu :)

Amy, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Ja sypiam od jakiegoś czasu po 3-4 godziny na dobę i mi wystarczy :)

Mój tata mieszka sam z moim bratem na 150 metrach ale ja bym się tam nie przeprowadziła za żadne skarby mimo, że kontakt mamy dobry. Juz mieszkaliśmy z moimi rodzicami jakieś 9miesięcy i zgodnie stwierdziliśmy, że to nie dla nas :)

Głupia jestem jak but ale nie mogę się doczekać porodu :) choć wiem dobrze, że jak urodze to będzie mi brakowało kopniakow ;)

Tz się mnie dzisiaj rano pytał co ja jem jak go nie ma :/ mówi, że Natan tak kopie, że on w nocy spać nie może :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja juz po pierwszym pobraniu i wypiciu glukozy w smaku nie była taka zła nawet a bez cytryny pilam teraz tylko jeszcze 3 pobrania i po strachu :)

Jak to 3?

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Jak to 3?

Fakt jeszcze dwa źle mi się napisało :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Witam :)
    Ja sypiam od jakiegoś czasu po 3-4 godziny na dobę i mi wystarczy :)

Mój tata mieszka sam z moim bratem na 150 metrach ale ja bym się tam nie przeprowadziła za żadne skarby mimo, że kontakt mamy dobry. Juz mieszkaliśmy z moimi rodzicami jakieś 9miesięcy i zgodnie stwierdziliśmy, że to nie dla nas :)

Głupia jestem jak but ale nie mogę się doczekać porodu :) choć wiem dobrze, że jak urodze to będzie mi brakowało kopniakow ;)

Tz się mnie dzisiaj rano pytał co ja jem jak go nie ma :/ mówi, że Natan tak kopie, że on w nocy spać nie może :D

My u rodziców mamy zamiar mieszkać tylko do czasu aż dom wykonczymy a mamy plan w wakacje bądź we wrześniu się wprowadzić wiec kwestia pol roku wiec nie tak długo bo na stale to tez bym się nie zdecydowała :) samemu to zawsze samemu :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Fakt jeszcze dwa źle mi się napisało :)

Boshe a myslalam, ze się tak znecaja na Tobie i cztery razy kluja gdzie ja miałam tylko dwa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola pewnie jak okazja jest się przeprowadzic to czemu masz nie ,dogadacie się z siostrą i wszyscy wogole .Ja uwielbiam u moich rodziców przebywać a zwlaszcza z mamą to kobieta zlota i pomocna nie dala by krzywdy zrobic nigdy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nitella i mleko z rana ,no i porycz z mlekiem :D moj mnie Ignas obudził brzuch mi latal caly falowal haha :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Boshe a myslalam, ze się tak znecaja na Tobie i cztery razy kluja gdzie ja miałam tylko dwa ;)

Ja tylko albo aż trzy razy :) dla mnie i tak trzy razy w ciągu jednego dnia pobierana mieć krew to znęcanie się :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1706 1707 1708 1709 1710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ