Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja też nie jadłam dużo, raczej normalnie, jak zawsze. Generalnie nie lubię się przejadać. Ale brzuch też urósł. No ale siłą rzeczy rośnie
Dziewczyny, zarzućcie jakąś listą imion męskich, bo powoli mnie już irytuje to, że jeszcze nie mamy imienia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis grzywke wycieniowalam i juz blond zniklo z grzywki
jeszcze dwa miechy i juz sladu po blond nie bedzie tylko moje naturalne wlosy
dobranoc rownież trza isc spac jutro musze na poczte jechac odebrac Ignasia spioszki
4 pary
Anka1501, sylvia007, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja dzisiaj nie spie od 4 masakra... Dzisiaj IDE na glukozę chce mieć juz to z głowy bo mnie męczy ze jeszcze tego nie zrobilam
U nas zmiana o 180 stopni bo zdecydowalismy się przed porodem jeszcze przeprowadzić do rodziców dopóki nie skonczymy domu. Maja prawie cala gore pusta a my musimy płacić 700 zł za wynajem miejsca będzie więcej podwórko no i nie będę musiała sue meczyc z noszeniem wózka. Mam nadzieje tylko ze jakoś się dogadamy -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ola czemu mielibyscie sie nie dogadac?
Ja tez nie mam spania. Od godziny nie spie ale myslalam ze uda mi sie zasnac a tu dupa..
Właśnie tez myślę ze będzie ok dlatego się zdecydowalismyu mnie tylko jest problem z siostra z która nikt nie może się dogadać bo ma strasznie ciężki charakter nawet rodzice wymiekli juz ale ona studiuje i tylko na weekendy przyjeżdża wiec jakoś przeżyje a wygoda mieszkania z dzieckiem w domku nie do pobicia
Amy lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja sypiam od jakiegoś czasu po 3-4 godziny na dobę i mi wystarczy
Mój tata mieszka sam z moim bratem na 150 metrach ale ja bym się tam nie przeprowadziła za żadne skarby mimo, że kontakt mamy dobry. Juz mieszkaliśmy z moimi rodzicami jakieś 9miesięcy i zgodnie stwierdziliśmy, że to nie dla nas
Głupia jestem jak but ale nie mogę się doczekać poroduchoć wiem dobrze, że jak urodze to będzie mi brakowało kopniakow
Tz się mnie dzisiaj rano pytał co ja jem jak go nie mamówi, że Natan tak kopie, że on w nocy spać nie może
-
Anka1501 wrote:Witam
Ja sypiam od jakiegoś czasu po 3-4 godziny na dobę i mi wystarczy
Mój tata mieszka sam z moim bratem na 150 metrach ale ja bym się tam nie przeprowadziła za żadne skarby mimo, że kontakt mamy dobry. Juz mieszkaliśmy z moimi rodzicami jakieś 9miesięcy i zgodnie stwierdziliśmy, że to nie dla nas
Głupia jestem jak but ale nie mogę się doczekać poroduchoć wiem dobrze, że jak urodze to będzie mi brakowało kopniakow
Tz się mnie dzisiaj rano pytał co ja jem jak go nie mamówi, że Natan tak kopie, że on w nocy spać nie może
My u rodziców mamy zamiar mieszkać tylko do czasu aż dom wykonczymy a mamy plan w wakacje bądź we wrześniu się wprowadzić wiec kwestia pol roku wiec nie tak długo bo na stale to tez bym się nie zdecydowałasamemu to zawsze samemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny