X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zdecydowalismy ze szukamy cos większego :) to mieszkanie za male na wychowywanie małego .

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie weszłam na wagę :) w drugi dzień świąt miałam równo 80kg a dzisiaj 77,6 :) dziwne, bo wydawało mi się, że przez ostatnie trzy dni jadłam więcej niż w święta :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    U mnie nitella i mleko z rana ,no i porycz z mlekiem :D moj mnie Ignas obudził brzuch mi latal caly falowal haha :)

Mój Wojtus tez aktywny zawsze rano chociaż ostatnio to i w ciągu dnia daje o sobie znać :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie lubię jak krew mi się pobiera zwlaszcza przez szlałfik taki cieniutki :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Natan kopie o każdej porze dnia i nocy :)

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Mój Wojtus tez aktywny zawsze rano chociaż ostatnio to i w ciągu dnia daje o sobie znać :)
    Moj to rano i na wieczór zdarza się ze tez w dzień ale jak usiąde bo tak to spi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i tak dobrze ze go czuje bo lozysko mam na przodzie brzucha silny chlop.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mi rosnie tez tak macie ze pobolewa was delikatnie .A plecy to mi wysiadać zaczynają w krzyzu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:10

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To i tak dobrze ze go czuje bo lozysko mam na przodzie .

Ja miałam w poprzedniej ciąży łożysko z przodu i tez często czułam Alana ale teraz czuję bardziej.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ola89 tez idę dziś na glukoze,za chwilę wychodzę :) źle spalam,meczylo mnie to badanie dzisiejsze

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Brzuch mi rosnie tez tak macie ze pobolewa was delikatnie .

Mnie też czasem boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja miałam w poprzedniej ciąży łożysko z przodu i tez często czułam Alana ale teraz czuję bardziej.
    Ania ja po bokach tak czuje bo tam kopie :) ale zdarzy szię ze i po srodku co mnie dziwi ,usg mam 19 stycznia mize lozysko się uniesie kto wie.

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej :) ola89 tez idę dziś na glukoze,za chwilę wychodzę :) źle spalam,meczylo mnie to badanie dzisiejsze

Spokojnie, nic Ci nie będzie :)

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Brzuch mi rosnie tez tak macie ze pobolewa was delikatnie .A plecy to mi wysiadać zaczynają w krzyzu :/

Tak mnie tez czasem pobolewa ale to chyba dlatego ze rośnie teraz bardzo. Ja sobie wczoraj zrobilam zdjęcie po dwóch tygodniach to różnica jest ogromna :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mnie też czasem boli
    Mnie na noc pobolewa zawsze nie co dziennie ,tak po bokach czasem po srodku.

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Ja za 15 min wchodze drugi raz. Teraz dopiero zaczyna mi być trochę słabo bo do tej pory było ok

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ania ja po bokach tak czuje bo tam kopie :) ale zdarzy szię ze i po srodku co mnie dziwi ,usg mam 19 stycznia mize lozysko się uniesie kto wie.

Ja wtedy też czułam kopy na całym brzuchu a łożysko z przodu było. są może słabsze ale czuć normalnie

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja za 15 min wchodze drugi raz. Teraz dopiero zaczyna mi być trochę słabo bo do tej pory było ok

Szybko minie :) za pól godziny będzie jak wcześniej. Mi się tylko spać strasznie chciało po tym i jak do domu dojechalam to nie wiem kiedy odplynelam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odczuwacie dziecko w głebi bo moj mnie wali gdzieś w srodku :) ze az podskakuje :) haha ciekawe jak on ulozony jest wczoraj na prawą przeszedl strone to az bulwa się zrobila ,jak się przekręca to az mi sciska wszystko u góry .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzielne jestescie to i wytrzymacie ,ja dzis do lekarza idę i tez tą glukoze zrobie choc tu w ciazy tego nie robią ale na zyczenie pacienta robią takze tyle dobrze.Ciekawe kiedy mi kaze przyjsc .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:20

‹‹ 1707 1708 1709 1710 1711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ