Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja miałam w poprzedniej ciąży łożysko z przodu i tez często czułam Alana ale teraz czuję bardziej.
ale zdarzy szię ze i po srodku co mnie dziwi ,usg mam 19 stycznia mize lozysko się uniesie kto wie.
-
Krysti wrote:Brzuch mi rosnie tez tak macie ze pobolewa was delikatnie .A plecy to mi wysiadać zaczynają w krzyzu
Tak mnie tez czasem pobolewa ale to chyba dlatego ze rośnie teraz bardzo. Ja sobie wczoraj zrobilam zdjęcie po dwóch tygodniach to różnica jest ogromnaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ania ja po bokach tak czuje bo tam kopie
ale zdarzy szię ze i po srodku co mnie dziwi ,usg mam 19 stycznia mize lozysko się uniesie kto wie.
Ja wtedy też czułam kopy na całym brzuchu a łożysko z przodu było. są może słabsze ale czuć normalnie -
Ola89 wrote:Ja za 15 min wchodze drugi raz. Teraz dopiero zaczyna mi być trochę słabo bo do tej pory było ok
Szybko minieza pól godziny będzie jak wcześniej. Mi się tylko spać strasznie chciało po tym i jak do domu dojechalam to nie wiem kiedy odplynelam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzielne jestescie to i wytrzymacie ,ja dzis do lekarza idę i tez tą glukoze zrobie choc tu w ciazy tego nie robią ale na zyczenie pacienta robią takze tyle dobrze.Ciekawe kiedy mi kaze przyjsc .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:20