X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zdecydowalismy ze szukamy cos większego :) to mieszkanie za male na wychowywanie małego .

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie weszłam na wagę :) w drugi dzień świąt miałam równo 80kg a dzisiaj 77,6 :) dziwne, bo wydawało mi się, że przez ostatnie trzy dni jadłam więcej niż w święta :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    U mnie nitella i mleko z rana ,no i porycz z mlekiem :D moj mnie Ignas obudził brzuch mi latal caly falowal haha :)

Mój Wojtus tez aktywny zawsze rano chociaż ostatnio to i w ciągu dnia daje o sobie znać :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie lubię jak krew mi się pobiera zwlaszcza przez szlałfik taki cieniutki :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Natan kopie o każdej porze dnia i nocy :)

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Mój Wojtus tez aktywny zawsze rano chociaż ostatnio to i w ciągu dnia daje o sobie znać :)
    Moj to rano i na wieczór zdarza się ze tez w dzień ale jak usiąde bo tak to spi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i tak dobrze ze go czuje bo lozysko mam na przodzie brzucha silny chlop.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mi rosnie tez tak macie ze pobolewa was delikatnie .A plecy to mi wysiadać zaczynają w krzyzu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:10

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To i tak dobrze ze go czuje bo lozysko mam na przodzie .

Ja miałam w poprzedniej ciąży łożysko z przodu i tez często czułam Alana ale teraz czuję bardziej.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ola89 tez idę dziś na glukoze,za chwilę wychodzę :) źle spalam,meczylo mnie to badanie dzisiejsze

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Brzuch mi rosnie tez tak macie ze pobolewa was delikatnie .

Mnie też czasem boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja miałam w poprzedniej ciąży łożysko z przodu i tez często czułam Alana ale teraz czuję bardziej.
    Ania ja po bokach tak czuje bo tam kopie :) ale zdarzy szię ze i po srodku co mnie dziwi ,usg mam 19 stycznia mize lozysko się uniesie kto wie.

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej :) ola89 tez idę dziś na glukoze,za chwilę wychodzę :) źle spalam,meczylo mnie to badanie dzisiejsze

Spokojnie, nic Ci nie będzie :)

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Brzuch mi rosnie tez tak macie ze pobolewa was delikatnie .A plecy to mi wysiadać zaczynają w krzyzu :/

Tak mnie tez czasem pobolewa ale to chyba dlatego ze rośnie teraz bardzo. Ja sobie wczoraj zrobilam zdjęcie po dwóch tygodniach to różnica jest ogromna :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mnie też czasem boli
    Mnie na noc pobolewa zawsze nie co dziennie ,tak po bokach czasem po srodku.

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Ja za 15 min wchodze drugi raz. Teraz dopiero zaczyna mi być trochę słabo bo do tej pory było ok

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ania ja po bokach tak czuje bo tam kopie :) ale zdarzy szię ze i po srodku co mnie dziwi ,usg mam 19 stycznia mize lozysko się uniesie kto wie.

Ja wtedy też czułam kopy na całym brzuchu a łożysko z przodu było. są może słabsze ale czuć normalnie

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja za 15 min wchodze drugi raz. Teraz dopiero zaczyna mi być trochę słabo bo do tej pory było ok

Szybko minie :) za pól godziny będzie jak wcześniej. Mi się tylko spać strasznie chciało po tym i jak do domu dojechalam to nie wiem kiedy odplynelam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odczuwacie dziecko w głebi bo moj mnie wali gdzieś w srodku :) ze az podskakuje :) haha ciekawe jak on ulozony jest wczoraj na prawą przeszedl strone to az bulwa się zrobila ,jak się przekręca to az mi sciska wszystko u góry .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzielne jestescie to i wytrzymacie ,ja dzis do lekarza idę i tez tą glukoze zrobie choc tu w ciazy tego nie robią ale na zyczenie pacienta robią takze tyle dobrze.Ciekawe kiedy mi kaze przyjsc .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:20

‹‹ 1707 1708 1709 1710 1711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ