Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Witamy się w 28 tygodniu ciąży czyli zaczynamy III trymestr z tej okazji dla Was sylwestrowe babeczki z jagodami
Udanego dnia i kizianki w brzusieLali, olka30, CzaryMary, Fasia, Ida, Gosha lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej!
Witam się z rana:) no właśnie z własnego domu:))
Młoda w przedszkolu, tz na służbie, tato kladzie płytki a ja po śniadaniu kończę czekoladowego mikołaja:)
Wizytę wczoraj mi przesunął na 3 stycznia:)
Ahh jestem taka happy
Poczekajcie wątek w 3 orkiestrze kiedy się dzidzius przekracza głową w dol- najczęściej to po 30 tc dopiero:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 09:30
olka30, Krysti lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, u mnie kolejna nieprzespana noc, budziłam się co pół godziny.
Iwonka najważniejsze jest by ufać swojemu lekarzowi, jeśli u Ciebie tak nie jest to może faktycznie warto rozważyć zmianę gina.
Amy czekam z niecierpliwością na Twój brzuszek
A to mój z dzisiaj, zdjęcie kiepskie bo szaro, buro i ponuro
iwonka1077, CzaryMary, Bambi85, Hela85, Rudzia, Fasia, Amy, Robotka1, Gosha, Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Mój brzuszek właśnie niewiele się zmienia może zaokrągleniu lekkiemu uległ coś jak u Fasi
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry piękne
Ola - dobrze ze juz ta glukozę masz za sobątrzymam kciuki za wyniki.
Sylvia - cudny brzuszek
U mnie dzisiaj kiepska noc. Zatrulam się czyms
I miałam stresujacy sen. Śniło mi się ze gościła u mnie nasza Hela a ja jej podalam kawę z mleczkiem i sernik !!! Ha ha ha po pewnym czasie przypominało mi się ze dziewczyna jest wege i strasznie było mi glupio ze popelnilam takie faux pasno niezle mam sny. Nie ma co
!
KasiaKwiatek, mantissa, sylvia007, Gosha, Ola89, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry, ja nadaję z łóżka i wcale nie zamierzam jeszcze się podnosić. Dziś nic nie muszę a moj Kuba powiedział, że mam leżeć bo mi w tyłek nakopie jak się znowu za coś wezmę
Do lekarza udało mi się wczoraj wejść po 2.5godz czekania...nfz ale cóż robić... Mam pakiet w Medicover i tam chodzę normalnie, ale korzystam też z wizyt u lekarki w przychodni przyszpitalnej gdzie będę rodzić. W sumie to 2raz mo się zdarzyło tyle czekać, normalnie jest wszystko o czasie.
Badania super, Miki głową w dół jak czułam po tych ruchach w pachwinachi kopach na górze. Posłuchałam serduszka i dostałam zgodę na wyjazd w góry
Szyjka długa, wszystko ok więc możemy jechać
zazdroszcze wyjazdu !!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też odpukać czuję się dobrze ostatnio i śpię też ok...no oprócz bólu pleców ale to przez rosnącą wagę i brzuszek
My Sylwek na spokojnie w domu plus dwie pary gości. Dziś wymyślam menu, jutro będę robić. Kuba ma dzis kupić napoje, alko a dla mnie grzane wino bezalkoholowepyszne było