Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy uwierz wyjdą nam jeszcze po 33 tyg ja z córcia taki balon miałam że szok
gdzieś te dzieci 3 kg muszą się zmieścic...
ciekawe jak moja psychika na to zareaguje
juz sie boje, pewnie bede lezala pod kocem 24/dobe zeby mnie nikt nie ogladal
chociaz mam nadzieje ze bedzie ciut lepiej
-
Dzień dobry
Ja od kilku dni mam spanie jak cholerka, średnio do 10-10:30 a nawet 11 się zdarzyłaWcześniej mogłam tylko pomarzyć o tak długim leżeniu bo po 9 kręgosłup mnie już bolał i w dupie robali dostawałam i na tym się kończyło moje leżenie
U nas sporo śniegu + cudne słońce, myślę że muszę w końcu wybrać się na jakiś dłuższy spacer. Aż się boję włazić na wagę po tych świętachMuszę sobie jakieś postanowienia Noworoczne spisać odnośnie jedzenia słodyczy i picia coli bo jak tak dalej pójdzie to będe na koniec 20kg+
Dostałam rano sms od kuriera, że fotelik Natalki dotrze dziś między 13-15Zakup tego fotelika (tzw "grubszej" rzeczy) jeszcze bardziej uświadomił mi, że wkrótce w naszym domu pojawi się taka mała istotka
Miłego dnia Koleżanki!Amy, Angela89, iwonka1077, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Nie watpie
ciekawe jak moja psychika na to zareaguje
juz sie boje, pewnie bede lezala pod kocem 24/dobe zeby mnie nikt nie ogladal
chociaz mam nadzieje ze bedzie ciut lepiej
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta do mnie pewnie dotrze jak urodze
jeszcze obstawiam moment jak stanie w pokoju lozeczko...
a fotelik sliczny! Wcale nie przesadnie rozowy... bardzo gustowny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:14
MartaAlvi, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Witam wpadłam na chwilkę, mam termin na 31 marca ale może i to być kwiecień.
A weszłam bo CzaryMary widzęKooooopę lat kochana Cię nie widziałam
Co u Was dobrego ?????rozgosc się kochana. Kawę bezkofeinowa przyniose
zostań u nas. Ja pewnie urodze w marcu ale tutaj jest super atmosfera wiec się stad nie ruszam.
U mnie i u synawszystko w jak najlepszym porządku. Troszkę juz mi ciężko ale absolutnie nie narzekam.
A jak u Was ?Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Hello Smoczyca
rozgosc się kochana. Kawę bezkofeinowa przyniose
zostań u nas. Ja pewnie urodze w marcu ale tutaj jest super atmosfera wiec się stad nie ruszam.
U mnie i u synawszystko w jak najlepszym porządku. Troszkę juz mi ciężko ale absolutnie nie narzekam.
A jak u Was ?że zaginęłaś, a tu prosze jesteś
Ja niby mam na 31 ale równie dobrze to może byc kwiecień, powoli nie ogarniam tych wątków
AAAAA gratuluję synaU mnie i u mojej Zośki też ok, troche miałam nakazu leżenia bo szyjka się skracała i otwierała, ale sytuacja póki co opanowana
Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że lepiej to już nie będzieWięc cycki w górę
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień
RUDZIA i SYLVIA - śliczne te Wasze brzuszki))
LILOE - dziś mierzyłam obwód brzusia z samego rana i mam 92cm w pępku, a na wadze 53,6kg czyli 8,5 kg na plusie od początku ciąży
AMY wyszedł już ten teść ? NA fotę czekam !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:25
Amy, liloe lubią tę wiadomość
-
Amy dawaj już tego krasnala:)
Kasia wstawać z wyrka:) y mnie już drugie pranie leci. Ciuchy wyprasowane, część młodej odłożona na juniorke i teraz będę komode modyfikować z szafka:) lecę po krzyzykowy srubokret i do dziela:)
Marta firmy ten fotelik:) ile kosztował jeśli można wiedzieć?
Lilioe mam dokładnie takie kiepskie wyniki jak podajesz Ty. Ale spalam to na ostatnie choroby i antybiotyki. Kroniki białe 13.6 przy normie 4-10
A czerwone 3.67 przy normie 4-5,4
A powiedzcie mi coś o mojej łukowie:
Na czczo 82, norma 60-100
Po godzinie 75 gr glukozy 88
Po 2 godzinach 73Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoku gratuluje corci:-) ojjjj cycki w gorze to moje marzenie , póki co zaczynaja przypominać naleśniki
pozdrow gang 18. Jeszcze tam zawitam
Ja na wagę nie wchodze boje się jej jak diabeł wody święconej
Piekne sloneczko u nas wiec zaraz skorzystam z okazji i wyciagne meza na spacer do bibliotekia wieczorem chce podjechac do szachownicy. Odpowiadają mi Staniki stamtad
Aaa zapomnilam napisać ze pod choinkę dostalam książkę 'dzieciozmagania' tej autorki co napisala ' ciężarówka przez 9 miesięcy ' . fajna lektura z mnóstwem przydatnych swiezym mamom stron www. Będę podsylala jak cosWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:34
Smoczyca1, mantissa lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Smoku gratuluje corci:-) ojjjj cycki w gorze to moje marzenie , póki co zaczynaja przypominać naleśniki
pozdrow gang 18. Jeszcze tam zawitam
Ja na wagę nie wchodze boje się jej jak diabeł wody święconej
Piekne sloneczko u nas wiec zaraz skorzystam z okazji i wyciagne meza na spacer do bibliotekia wieczorem chce podjechac do szachownicy. Odpowiadają mi Stadniki stamtad
Aaa zapomnilam napisać ze pod choinkę dostalam książkę 'dzieciozmagania' tej autorki co napisala ' ciężarówka przez 9 miesięcy ' . fajna lektura z mnóstwem przydatnych swiezym mamom stron www. Będę podsylala jak cosbuziaki
-
u mnie glukoza przed 83, po godzinie 124 a po dwóch 112 podobno dobrze nie cche mi sie szukać norm jakie są
leniwa się robie ....
u mnie na wadze 6 kg od początku ciązy ale to pewnie teraz przez te święta -
Fotelik kupiliśmy w internetowym sklepie smyka, ale niestety widzę, że już go nie ma
Był przeceniony z 499zł na 345zł.
CzaryMary wrote:Ja na wagę nie wchodze boje się jej jak diabeł wody święconej
Piekne sloneczko u nas wiec zaraz skorzystam z okazji i wyciagne meza na spacer do bibliotekiMuszę w końcu oddać te ksiażki bo już chyba lekki poślizg mam - jak zwykle zresztą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:41
-
nick nieaktualny
-
Test przesiewowy/diagnostyczny obciążenia 75g glukozy (OGTT):
1. Wartości prawidłowe:
glukoza na czczo mniejszy lub równy 105 mg%,
w 1 godz. po podaniu glukozy mniejszy lub równy 180 mg%,
w 2 godz. po podaniu glukozy mniejszy lub równy140 mg%:
o takie normy znalazlam znaczy się mam dobry i ty Robotka tez
Mi się coś w głowie kręci dzisiaj jakieś ciśnienie takie czy co.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:51
-
nick nieaktualnyokej, najpierw sukienka
jakość gorsza bo chciałam tak rojaśnić zdjęcie żeby było widać jak się układała na brzuchu
Okej brzuch dzisiaj jest mniejszy niż wczoraj. Olek mnie robi w ciula.
ALe przed kąpaniem w nocy cyknęłam fotkę i zobaczycie jak wyglądał wczoraj po całym dniu jedzenia.
mam dzisiaj 87 cm w pępku więc to 4 cm więcej niż miałam w 25 tygodniu ciąży
to z dzisiaj
to z wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:21
Angela89, sylvia007, MartaAlvi, Fasia, Gosha, iwonka1077, mantissa, Rudzia, KasiaKwiatek, Ewelcia, Justinka, malinka1984, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Amy dawaj już tego krasnala:)
Kasia wstawać z wyrka:) y mnie już drugie pranie leci. Ciuchy wyprasowane, część młodej odłożona na juniorke i teraz będę komode modyfikować z szafka:) lecę po krzyzykowy srubokret i do dziela:)
Marta firmy ten fotelik:) ile kosztował jeśli można wiedzieć?
Lilioe mam dokładnie takie kiepskie wyniki jak podajesz Ty. Ale spalam to na ostatnie choroby i antybiotyki. Kroniki białe 13.6 przy normie 4-10
A czerwone 3.67 przy normie 4-5,4
A powiedzcie mi coś o mojej łukowie:
Na czczo 82, norma 60-100
Po godzinie 75 gr glukozy 88
Po 2 godzinach 73Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:54
-
nick nieaktualny