Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:I on tak w ciągu dnia się zmienia, więc trudno mi pokazać że faktycznie urósł, ale urósł 4 cm przez ostatnie 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:03
Amy, iwonka1077, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Jadę z mężem do teściów rozpakować z kartonu wózek coby sprawdzić w jakim jest stanie i co to za model dokładnie, bo jakiś fotelik trzeba by dokupić
A później na spacer, bo śniegu u nas duzio
Miłego dnia Brzuszkisylvia007, Amy, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia no ja mam lekkie skrzywienie co do swojej sylwetki, więc ciąża mimo iż bardzo upragniona to każdy tydzień jest dla mnie walką z samą sobą, zanim zaakceptuje jak wyglądam, bruch znów rośnie i tak w koło
można mi mmilion razy mówić że nie wyglądam źle a ja i tak swoje
to troszkę uporczywe i przez większość niezrozumiałe, ale taka już jestem... zachwycam się kimś innym a stosunku do siebie jestem strasznie rygorystycznie nastawiona
-
nick nieaktualny
-
RUDZIA, SYLWIA ale brzucholki świetne macie! A Ty AMY... Wiesz ze zazdroszczę Ci Twojego... Tez taki chce!
Ja swoj pokaże jutro, z pierwszym dniem 28 tygodnia i wchodząc w III trymestrprzygotujcie sie na spotkanie ze smokiem!
sylvia007, Amy, Angela89, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Sylwia no ja mam lekkie skrzywienie co do swojej sylwetki, więc ciąża mimo iż bardzo upragniona to każdy tydzień jest dla mnie walką z samą sobą, zanim zaakceptuje jak wyglądam, bruch znów rośnie i tak w koło
to troszkę uporczywe i przez większość niezrozumiałe, ale taka już jestem... zachwycam się kimś innym a stosunku do siebie jestem strasznie rygorystycznie nastawiona
No piękny brzuszek teraz autentycznie widać że rośnie
w koncu zaczna ludzie cię przepuszczac itd
Amy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Sylwia no ja mam lekkie skrzywienie co do swojej sylwetki, więc ciąża mimo iż bardzo upragniona to każdy tydzień jest dla mnie walką z samą sobą, zanim zaakceptuje jak wyglądam, bruch znów rośnie i tak w koło
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy w sumie Cię rozumiem, bo ja też mam problem z samoakceptacją, no ale jak patrzę na Twój brzuszek, to naprawdę myślę, że on taki modelowy
Dzięki
a ja się modle by pod koniec ciąży z rana nie był większy niż ten co mam teraz po jedzeniu
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Oh Kobietki przyszła moja komoda! Juz maz montuje do niej wanienkę i kolka i zaraz cykne fotkę... Przeciez muszę sie komuś pochwalić...
A ja szukam komody dla Gabi, bo do tej pory ma swoje ubrania w tej od przewijaka, a teraz trzeba jej kupić nową. Znalazłam fajnego sprzedawcę na allegro, wybór ma całkiem fajny, ceny też , więc myślę, że uda mi się coś fajnego wybrać.
Teraz idziemy z Gabi na spacer, u nas -10 prawie i prószy śnieg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny