Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy no troszkę urósł ten Twój Olek, ale i tak duży to on nie jest, za to super zgrabny, więc naprawdę nie wiem co Ty tam sobie wmawiasz. Mogłabyś pozować na okładkę MjakMama gdyby jeszcze troszkę urósł, bo takich małych nie pokazująAmy wrote:I on tak w ciągu dnia się zmienia, więc trudno mi pokazać że faktycznie urósł, ale urósł 4 cm przez ostatnie 3 tygodnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:03
Amy, iwonka1077, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Jadę z mężem do teściów rozpakować z kartonu wózek coby sprawdzić w jakim jest stanie i co to za model dokładnie, bo jakiś fotelik trzeba by dokupić

A później na spacer, bo śniegu u nas duzio
Miłego dnia Brzuszki
sylvia007, Amy, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia no ja mam lekkie skrzywienie co do swojej sylwetki, więc ciąża mimo iż bardzo upragniona to każdy tydzień jest dla mnie walką z samą sobą, zanim zaakceptuje jak wyglądam, bruch znów rośnie i tak w koło
można mi mmilion razy mówić że nie wyglądam źle a ja i tak swoje
to troszkę uporczywe i przez większość niezrozumiałe, ale taka już jestem... zachwycam się kimś innym a stosunku do siebie jestem strasznie rygorystycznie nastawiona
-
nick nieaktualny
-
RUDZIA, SYLWIA ale brzucholki świetne macie! A Ty AMY... Wiesz ze zazdroszczę Ci Twojego... Tez taki chce!
Ja swoj pokaże jutro, z pierwszym dniem 28 tygodnia i wchodząc w III trymestr
przygotujcie sie na spotkanie ze smokiem!
sylvia007, Amy, Angela89, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Sylwia no ja mam lekkie skrzywienie co do swojej sylwetki, więc ciąża mimo iż bardzo upragniona to każdy tydzień jest dla mnie walką z samą sobą, zanim zaakceptuje jak wyglądam, bruch znów rośnie i tak w koło
to troszkę uporczywe i przez większość niezrozumiałe, ale taka już jestem... zachwycam się kimś innym a stosunku do siebie jestem strasznie rygorystycznie nastawiona
No piękny brzuszek teraz autentycznie widać że rośnie
w koncu zaczna ludzie cię przepuszczac itd
Amy lubi tę wiadomość
-
Amy w sumie Cię rozumiem, bo ja też mam problem z samoakceptacją, no ale jak patrzę na Twój brzuszek, to naprawdę myślę, że on taki modelowyAmy wrote:Sylwia no ja mam lekkie skrzywienie co do swojej sylwetki, więc ciąża mimo iż bardzo upragniona to każdy tydzień jest dla mnie walką z samą sobą, zanim zaakceptuje jak wyglądam, bruch znów rośnie i tak w koło
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy w sumie Cię rozumiem, bo ja też mam problem z samoakceptacją, no ale jak patrzę na Twój brzuszek, to naprawdę myślę, że on taki modelowy

Dzięki
a ja się modle by pod koniec ciąży z rana nie był większy niż ten co mam teraz po jedzeniu
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
No to czekamy!!!Gosha wrote:Oh Kobietki przyszła moja komoda! Juz maz montuje do niej wanienkę i kolka i zaraz cykne fotkę... Przeciez muszę sie komuś pochwalić...

A ja szukam komody dla Gabi, bo do tej pory ma swoje ubrania w tej od przewijaka, a teraz trzeba jej kupić nową. Znalazłam fajnego sprzedawcę na allegro, wybór ma całkiem fajny, ceny też , więc myślę, że uda mi się coś fajnego wybrać.
Teraz idziemy z Gabi na spacer, u nas -10 prawie i prószy śnieg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny