Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ale nadajesz Sofia czy Zofia?
ja mieszkam w Szwecji wiec dlatego bedzie Sofia
Pewnie, ze Zosie to cudne stworki
Nie nie u mnie będzie Zofiamoja Ś.P. babcia miała na imię Zofia dlatego się zgodziłam
babcia na pewno byłaby szczęśliwa
Rudzia, Krysti, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A moze ja mam córke haha ale by bylo
zaskoczenie ale na genger by się nie pomylili raczej .Haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Smoczyca Zośia maleńka
fajnie corcie miec bedziesz
Krysti, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wanienka nie jest na stałe, potem mozna ja wyciągnąć. Z tylu jest wężyk ze mozna wodę zlać potem do miski lub ja wyjąc i wylać wodę, jak kto woli.
Mozna ja kupić w Polsce, firma MICUNA, bo ktoś sie pytał... Ale tak jsk pisałam jak dla mnie to kosztuje majątek. U mnie sa tańsze...
Cieszę sie ze wam sie podoba :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:To na pewno, obawiam się że będzie na maxa rozpieszczona... u mnie nie ma małych dzieci a i ja i mąż jesteśmy jedynakami, ale jak tu nie rozpieszczać takiego malutkiego ślicznego szkraba!
loki takie ma naturalne jak z bajki wyglada ta mała taka sliczna.I wez nie rozpieszczaj
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:gosha ja pytałam co to za komoda, zaraz ją oblookam ale naprawdę świetna!
Krysti no właśnie, nie da się nie rozpieszczać! Jak nasza odziedziczy włosy po ojcu to też będą lokia niech ma
będzie juz czuje to
-
CZARYMARY model łóżeczka to cos Micuna baby oso... Nie pamietam dokładnie musiałabym poszukać...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d11c72d68c3.jpg
Ta kołderkę z ochraniaczem dostałam gratis, bo zamówiłam łóżeczko przez internet, bo w sklepie mieli inny kolor...CzaryMary, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak oglądam, co tam dla Bąbelków kupujecie to zazdrość mnie ogarnia, też bym chciała kupić nowe łóżeczko, nowy wózek, fotelik, przewijak, no ale mąż chyba by mnie z domu pogonił, bo wszystko to mamy i było kupowane dla Gabi, więc używane tylko przez nią.