Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelcia - piekna duza willa dla Twoich dzieciaczkow.
A propos lozeczek to tez chciałam kupić z IKEA ale wpadlam na lozeczka firmy klupś i uważam ze sa piękne. Warto odwiedzić ich stronke. Ceny tez przystępne:-)
Odnośnie buteleczek to tez jestem zielona w tym temacie. Z chęcią poczytam doświadczone mamy co uważają na temat tych butelek antykolkowych.
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak wpadne w szał zakupów to będzie
nie myslę ale juz chcem kupowac i ciągnie .Haha zaraz jade na poczte frajer z poczty avizo zostawil i muszę jechac na tą duzą poczte za miasto ahhh bo dzwi na dole byly zamkniete i cholera nie mial jak zostawic ubranek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:08
-
EWELCIA brzuszek cud malina!
Chusteczki firmy Dada z Biedry używałam przy swoim pierwszym, byłam mega zadowolona, pieluchy pasowały mi bardziej niz Pampersy czy nie daj boze Huggiesy, ktore nie pasowały mi wogole.
Butelkę mój syn miał tylko jedna, Dr. Brown, bo karmiłam go cycem, a ona była w rezerwie, jsk np pojechałam do sklepu to maz grzał moje mlego chowane w sloiczkach w lodowce czy zamrażarce. Musiał sie Mały nagimnastykować żeby z niej pic, polecam dla mam karmiących piersiąpotem to juz tylko łyżeczka jadł a kubeczek był niekapek albo z rurki ( do tej chwili a ma 9 lat pije tylko z rurki)
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia pisałam wczoraj dziewczynom, że moja koleżanka z ciąży bliźniaczej wczoraj miała cesarke. 38 tydzień ciąży, nawet kilka dni później. Dzieci oba mają po 53 cm i ważą jedno 2300-chłopczyk i 2600-dziewczynka
także jak widać można ciążę mnoga donosic prawie do terminu
A brzuszek masz cudnyEwelcia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Ewelcia - piekna duza willa dla Twoich dzieciaczkow.
A propos lozeczek to tez chciałam kupić z IKEA ale wpadlam na lozeczka firmy klupś i uważam ze sa piękne. Warto odwiedzić ich stronke. Ceny tez przystępne:-)
Odnośnie buteleczek to tez jestem zielona w tym temacie. Z chęcią poczytam doświadczone mamy co uważają na temat tych butelek antykolkowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:19
Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
A na rynku jest teraz mnóstwo dobrych butelek, myśle ze antykolkowe to naprawdę dobra sprawa. Trzeba pamietać o kilku zasadach...
Smoczek dla niemowlaczkow zawsze dobrze dobierać, i nie powiększać dziurek, co robi większość mam. Przynajmniej jak sie chce karmić cycem. Bo dzidzia szybko sie rozleniwi i bedzie jej łatwiej pociągnąć z butli o dużej dziurce i potem jedt problem bo cyca nie chce ciagnąć. Nie wspomnę o wzdęciach, kolkach itpCzaryMary, sylvia007, Krysti, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ten bio oil jest malo wydajny dobry jest ale ja się duzo smaruje i taka buteleczka jest mala ,zamówie dzis z virgin ve at home olejek dla kobiet w ciązy chwalą i tanszy .
A ja jade brzuch i cycki i wszystko inne oliwa z oliwekKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:A ja jade brzuch i cycki i wszystko inne oliwa z oliwek
Hehe, tłuścioszkiem wtedy jesteś.Ja smaruję (jak mi się przypomni
) balsamem z Bath&Body Works a na Święta kuzynka mi przysłała jakieś masełko Palmersa i zestaw żel pod prysznic + płyn do kąpieli + balsam dla mam, jakiś angielski. Muszę to kiedyś zużyć, ale przy mojej częstotliwości smarowania słabo to widzę. xD I mięśnie Kegla też odpuściłam, muszę się zmotywować. ;/
-
Ewelcia super brzusio!
Co do butelek ja mam juz z MAM,czytalam opinie i wszystkie byly ttlko ppzytywne.
Jade juz do domu.. rana goi sie pieknietakze jestem szczesliwa!
Jade jeszcze do banku i na poczte odebrac wieszaczki do szafy na ubranka malejKrysti, Gosha, mantissa, hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KRYSTI mi ten Bio Oil starcza na 2 tyg tylko, ale ja mam duży obszar do smarowania
-
CzaryMary wrote:Mi się bardzo podoba to
http://dino.sklep.pl/nowy/klups-marsell-lozeczko-120x60cmteraz-10-taniej-oferta-wazna-do-31-stycznia-2015-p-19835.html
Ale niestety nie ma opcji z szuflada na której bardzo mi zależy.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Hehe, tłuścioszkiem wtedy jesteś.
Ja smaruję (jak mi się przypomni
) balsamem z Bath&Body Works a na Święta kuzynka mi przysłała jakieś masełko Palmersa i zestaw żel pod prysznic + płyn do kąpieli + balsam dla mam, jakiś angielski. Muszę to kiedyś zużyć, ale przy mojej częstotliwości smarowania słabo to widzę. xD I mięśnie Kegla też odpuściłam, muszę się zmotywować. ;/
Hehe właśnie wbrew pozorom nie jestem jakoś mega tłusta po tym. Chyba moje ciało wszystko wypija albo młody w brzuchu chlonie oliwę - zarlok mały
Maz tylko jak mnie wacha to mówi ze jestem jego frytkaGosha, mantissa, weronika86, Militta110816, Hela85 lubią tę wiadomość