X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - piekna duza willa dla Twoich dzieciaczkow.

A propos lozeczek to tez chciałam kupić z IKEA ale wpadlam na lozeczka firmy klupś i uważam ze sa piękne. Warto odwiedzić ich stronke. Ceny tez przystępne:-)

Odnośnie buteleczek to tez jestem zielona w tym temacie. Z chęcią poczytam doświadczone mamy co uważają na temat tych butelek antykolkowych.

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia brzuszek spory :) piękny <3

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja butelki z lovi kupie bo te smoczki fajne mają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak wpadne w szał zakupów to będzie :D nie myslę ale juz chcem kupowac i ciągnie .Haha zaraz jade na poczte frajer z poczty avizo zostawil i muszę jechac na tą duzą poczte za miasto ahhh bo dzwi na dole byly zamkniete i cholera nie mial jak zostawic ubranek :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:08

• Gosha Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWELCIA brzuszek cud malina!
    Chusteczki firmy Dada z Biedry używałam przy swoim pierwszym, byłam mega zadowolona, pieluchy pasowały mi bardziej niz Pampersy czy nie daj boze Huggiesy, ktore nie pasowały mi wogole.

Butelkę mój syn miał tylko jedna, Dr. Brown, bo karmiłam go cycem, a ona była w rezerwie, jsk np pojechałam do sklepu to maz grzał moje mlego chowane w sloiczkach w lodowce czy zamrażarce. Musiał sie Mały nagimnastykować żeby z niej pic, polecam dla mam karmiących piersią :) potem to juz tylko łyżeczka jadł a kubeczek był niekapek albo z rurki ( do tej chwili a ma 9 lat pije tylko z rurki)

Amy lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupie jedną do mleka tez butelke injedną do picia herbatki na poczatek .Bo tez poersią chcem karmic jak najbardziej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten bio oil jest malo wydajny dobry jest ale ja się duzo smaruje i taka buteleczka jest mala ,zamówie dzis z virgin ve at home olejek dla kobiet w ciązy chwalą i tanszy .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia pisałam wczoraj dziewczynom, że moja koleżanka z ciąży bliźniaczej wczoraj miała cesarke. 38 tydzień ciąży, nawet kilka dni później. Dzieci oba mają po 53 cm i ważą jedno 2300-chłopczyk i 2600-dziewczynka :) także jak widać można ciążę mnoga donosic prawie do terminu :)
    A brzuszek masz cudny ;)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ewelcia - piekna duza willa dla Twoich dzieciaczkow.

A propos lozeczek to tez chciałam kupić z IKEA ale wpadlam na lozeczka firmy klupś i uważam ze sa piękne. Warto odwiedzić ich stronke. Ceny tez przystępne:-)

Odnośnie buteleczek to tez jestem zielona w tym temacie. Z chęcią poczytam doświadczone mamy co uważają na temat tych butelek antykolkowych.
    Ją mam łóżeczko z klupś safari z żyrafką, to najciemniejsze, z szufladą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:19

Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na rynku jest teraz mnóstwo dobrych butelek, myśle ze antykolkowe to naprawdę dobra sprawa. Trzeba pamietać o kilku zasadach...
    Smoczek dla niemowlaczkow zawsze dobrze dobierać, i nie powiększać dziurek, co robi większość mam. Przynajmniej jak sie chce karmić cycem. Bo dzidzia szybko sie rozleniwi i bedzie jej łatwiej pociągnąć z butli o dużej dziurce i potem jedt problem bo cyca nie chce ciagnąć. Nie wspomnę o wzdęciach, kolkach itp

CzaryMary, sylvia007, Krysti, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ten bio oil jest malo wydajny dobry jest ale ja się duzo smaruje i taka buteleczka jest mala ,zamówie dzis z virgin ve at home olejek dla kobiet w ciązy chwalą i tanszy .

A ja jade brzuch i cycki i wszystko inne oliwa z oliwek :-)

Krysti lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI mi ten Bio Oil starcza na 2 tyg tylko, ale ja mam duży obszar do smarowania ;)

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się bardzo podoba to
    http://dino.sklep.pl/nowy/klups-marsell-lozeczko-120x60cmteraz-10-taniej-oferta-wazna-do-31-stycznia-2015-p-19835.html

Ale niestety nie ma opcji z szuflada na której bardzo mi zależy.

• mantissa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    A ja jade brzuch i cycki i wszystko inne oliwa z oliwek :-)

Hehe, tłuścioszkiem wtedy jesteś. :P Ja smaruję (jak mi się przypomni :P) balsamem z Bath&Body Works a na Święta kuzynka mi przysłała jakieś masełko Palmersa i zestaw żel pod prysznic + płyn do kąpieli + balsam dla mam, jakiś angielski. Muszę to kiedyś zużyć, ale przy mojej częstotliwości smarowania słabo to widzę. xD I mięśnie Kegla też odpuściłam, muszę się zmotywować. ;/

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bio oil używam na zmianę z palmersem, ale mi się wydaje, że on całkiem wydajny jest :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia super brzusio!

Co do butelek ja mam juz z MAM,czytalam opinie i wszystkie byly ttlko ppzytywne.

Jade juz do domu.. rana goi sie pieknie :) takze jestem szczesliwa!

Jade jeszcze do banku i na poczte odebrac wieszaczki do szafy na ubranka malej :)

Krysti, Gosha, mantissa, hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI mi ten Bio Oil starcza na 2 tyg tylko, ale ja mam duży obszar do smarowania ;)
    Mi juz dwie poszly prawie butelki i to te większe , muszę zmienic .Ja jade cyce brzuch boki dekold twarz .No i malo wydajny a brzuch trza smarowac sporą iloscią.

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Mi się bardzo podoba to
    http://dino.sklep.pl/nowy/klups-marsell-lozeczko-120x60cmteraz-10-taniej-oferta-wazna-do-31-stycznia-2015-p-19835.html

Ale niestety nie ma opcji z szuflada na której bardzo mi zależy.
    Nieraz na allegro można dokupić osobną

CzaryMary lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Hehe, tłuścioszkiem wtedy jesteś. :P Ja smaruję (jak mi się przypomni :P) balsamem z Bath&Body Works a na Święta kuzynka mi przysłała jakieś masełko Palmersa i zestaw żel pod prysznic + płyn do kąpieli + balsam dla mam, jakiś angielski. Muszę to kiedyś zużyć, ale przy mojej częstotliwości smarowania słabo to widzę. xD I mięśnie Kegla też odpuściłam, muszę się zmotywować. ;/

Hehe właśnie wbrew pozorom nie jestem jakoś mega tłusta po tym. Chyba moje ciało wszystko wypija albo młody w brzuchu chlonie oliwę - zarlok mały :-)

Maz tylko jak mnie wacha to mówi ze jestem jego frytka :-)

Gosha, mantissa, weronika86, Militta110816, Hela85 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały chłonie oliwkę a Ty jestes frytka :) to mnie rozsmieszylas!!!!! Haha

CzaryMary lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 1715 1716 1717 1718 1719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ