Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Na przekręcanie się dziecka jest jeszcze czas, prawda? Wszędzie czytam, że jeszcze teraz dzieci mają jeszcze sporo miejsca.
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:IDA moje się na bank już nie przekręci, bo miejsce ma ograniczone
AMY to ja się już doczekać nie mogę! Jutro pewnie spadnę z krzesła jak zobaczę Olka
usiądz w foteliku recaromasz duże szanse na przeżycie upadku
sylvia007, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Tak, moje dziecie to np. chętnie sobie jeszcze poprzecznie leży, na usg też taka pozycję miała, a tak naprawdę to dziecko ma czas na ułożenie się główkowo do samego porodu. Nieraz zdarza się, że dziewczyna zgłasza się na planowaną cc ze względu na źle ułożenie dzidzi, robią usg w szpitalu, a tam niespodzianka- ułożenie główkowe
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Daj znać przed wrzuceniem zdjęcia to podskoczę do smyka
już to widzę
podchodzi do Fasi sprzedawca
- w czymś pomóć?
- nie ja tylko chciałąm sobie usiąść
Mam nadzieję, że Ci się dupa zmieśćisylvia007, mantissa, Fasia, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ja myśle ze choćby nie wiem co, to nam wszystkim przez święta czyli ostatni tydzien urósł...
A ja właśnie jakoś niewiele zjadłam przez te święta. Chyba nawet mniej niż normalnie -
Fasia wrote:A ja właśnie jakoś niewiele zjadłam przez te święta. Chyba nawet mniej niż normalnie
aż mi się płakać chciało!!!
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A ja właśnie jakoś niewiele zjadłam przez te święta. Chyba nawet mniej niż normalnie
ja też... tak się cieszyłąm na uszka od mamy, a pojechaliśmy w 2 dzień świąt, mama specjalnie uszka lepiła na świeżo, żebym miała i nawet pół nie zjadłam
U Marcina babci zjadłam całe 4 z dwoma chochelkami barszczu.. wciul....
Na szczęście wzięłam te uszka od mamy i zamroziłam, za pare dni sobie odmrożę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Bo to nie o ilość chodzi a o jakość tego świąteczengo żarcia. Niestety, wszystko to jest mega ciężkie i generalnie nieprzyjazne dla żołądka i jelit. Stąd powiększające się brzuchy
Też tak mam.
ja prawie nic nie zjadlam, więc na pewno to nie wina jedzenia tylko już rosnącego Olka -
IDA w kwestii imienia nie pomogę, bo poza Julkiem nie mam żadnych typów. Gdybym miała mieć drugiego syna to nie wiem jak bym mu dała na imię .. Mąż by pewnie chciał Ragnara
Amy, Hela85, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja też nie jadłam dużo, raczej normalnie, jak zawsze. Generalnie nie lubię się przejadać. Ale brzuch też urósł. No ale siłą rzeczy rośnie
Dziewczyny, zarzućcie jakąś listą imion męskich, bo powoli mnie już irytuje to, że jeszcze nie mamy imienia...
Jak do tej pory nic Ci się nie spodobało to ja bym na siłe nie szukałapoczekaj aż Maluch się urodzi, może wtedy was natchnie
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:IDA w kwestii imienia nie pomogę, bo poza Julkiem nie mam żadnych typów. Gdybym miała mieć drugiego syna to nie wiem jak bym mu dała na imię .. Mąż by pewnie chciał Ragnara
dlatego ja liczę na córkę następnym razemBo już wybrane
Fasia, Ida lubią tę wiadomość