Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ją kupiłam ale nie w rossmanie tylko z zielarskim okej lniany budwidowy pół litra i aloes litrowy i zrobiłam sobie maseczke z 3 łyżek oleju i dwóch aloesu i od siebie dostałam zoltko:)
Można dodać zamiast żółtka np odzywke która uzywasz na codzien:)
Dziekuje dziewczyny za listy:) idę pisać
Shimmer mówisz że zaliczkę? Pewnie mi też każe tak wpłacićHela85, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Hela lub Robotka czy mogę jeszcze raz poprosić o nazwy tych składników do maseczki na włosy?
jadę dziś do rossmana i bym sobie kupiła
Gosha, CzaryMary, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kasia ją kupiłam ale nie w rossmanie tylko z zielarskim okej lniany budwidowy pół litra i aloes litrowy i zrobiłam sobie maseczke z 3 łyżek oleju i dwóch aloesu i od siebie dostałam zoltko:)
Można dodać zamiast żółtka np odzywke która uzywasz na codzien:)
Dziekuje dziewczyny za listy:) idę pisać
Shimmer mówisz że zaliczkę? Pewnie mi też każe tak wpłacići już się nie mogę doczekać bo łóżeczko będzie w tym tygodniu a pościel gdzieś w lutym dopiero
a że trochę zaszalałam to jest na co czekać
no i jednak mi te dzieciowe zakupy poprawiają humor baaardzo
na ten miesiąc limit zakupów wyczerpany, reszta po lutowej pensjiHela85, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja poważnie musze przemyśleć ściągnięcie mojej mamy tutaj do mnie,bo jeśli dalej będę musiała tyle leżeć to sobie sama nie poradzę. Widze po dzisiejszym dniu... ani umyć włosów ani posprzatac po sobie,a poza tym całe dnie sama... a dobrze mieć kogoś obok. Mąż miał wrócić ok 14 z pracy,ale nie kwapi mu się i będzie wieczorem pewnie dopiero
-
nick nieaktualny
-
Haha shimmer u mnie to samo:) wypasione zamówienie u Natali mam:)
W tym miesiącu jeszcze tylko termometr kupię
Plis podajcie jego nazwę, tego co w szpitalach używa się co kosztuje ok 130 zł i mierzy temp zbliżając go do czola:) -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Haha shimmer u mnie to samo:) wypasione zamówienie u Natali mam:)
W tym miesiącu jeszcze tylko termometr kupię
Plis podajcie jego nazwę, tego co w szpitalach używa się co kosztuje ok 130 zł i mierzy temp zbliżając go do czola:)
http://www.agito.pl/termometr-visiomed-thermoflash-lx-26-evolution-bialy-2139-648168.html
-
nick nieaktualnyNie,siedzi w biurze... mówił że wróci wcześniej bo nie ma i tak laptopa i popracuje z domu,ale co tam
jakos zajmę sobie czas. tylko musze myśleć petspektywistycznie i uprzedzić mamę, bo ona musi się przygotować tez do przyjazdu
Ida lubi tę wiadomość
-
Laski robię ta listę wyprawkowa i jeśli mogę coś polecić to masc nagietkowa:)
Kosztuje w aptece ok 5 zł a była dla mnie opócz tantum rossa idealna na zeszyte krocze, goilo się ekspresem:)shimmer_lip, Fasia, hwesta, Ida, CzaryMary, Hela85, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Hela - dziękuję raz jeszcze i czekam na listonosza
Hwesta wydaje mi sie, ze te napinania brzucha jednych lekarzy niepokoją a innych nie ze względu na stan kobiety w ciąży. My szyjkowe mamy nie powinnyśmy miec czegoś takiego, Te z szyjkami jak u łabędzia mogą je mieć i nie są niepokojące. Tak mi się wydaje.
Liloe - ja swoją obrączkę zakładam tylko jak wychodzę z domu. Jak wracam to ściągam. Więc jak spuchnę pewnego dnia to jej po prostu z rana nie założęale słuszna uwaga!
Ola - magnez !! kup asmag i łykaj. Ja biorę 3x2 dziennie żeby nie bylo żadnych skurczów. Działa!
Kupilam i biorę juz razem z nospa i dzisiaj jest bardzo dobrze narazie. Może to jednodniowy kryzys był bo się mały za bardzo wiercil
Fasia, hwesta lubią tę wiadomość
-
CzaryMary, KasiaKwiatek, hwesta, misia83, Klaudia90, Hela85, Robotka1, Gosha, Rudzia, sylvia007, Amy, kluska, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmienia-porodu-nowosc-r-l-i4892730335.html
Ja taką koszulę kupiłam właśnie. Mam dwie inne jeszcze ale tą wzięłam jako ostatnią jak będą mnie nawiedzać goście w szpitalu. Wzięłam tą niebieską.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:25
Hela85 lubi tę wiadomość
-
No i mam wyniki dzisiejszej glukozy :
Na czczo : 84 mg/dl
Po 2h : 124 mg/dl
Będę żyćmocz dobry, tylko znowu ciężar właściwy mam za mały i bakterie 1+. Natomiast CRP wyszlo mi ↑ 7,8 mg/l a norma do 5 czyli jakiś stan zapalny .. Bambi gdzie jesteś ??
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:28
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:http://allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmienia-porodu-nowosc-r-l-i4892730335.html
Ja taką koszulę kupiłam właśnie. Mam dwie inne jeszcze ale tą wzięłam jako ostatnią jak będą mnie nawiedzać goście w szpitalu. Wzięłam tą niebieską.
Kasiu daj znać jak dojdzie, bo sama się nad nią zastanawiamWzięłaś rozmiar jaki teraz nosisz czy wiekszy ? BO tylko tego nie jestem pewna ... ja zawsze nosiłam XS/S ale koszule chciałam M i nie wiem czy będzie dobra ? jak myslisz ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia - fajna ta koszula
ja kupiłam z IF tą :
http://allegro.pl/ciazowa-koszula-felicita-italian-fashion-m-i4958690193.html
ta firma rozmiarówkę ma ok. Ja wzięłam Mkę przed ciążą nosiłam S
i jeszcze tą :
https://sklep.dn-nightwear.com/mama/923-ixia-koszulka.html
tutaj rozmiarówka zawyżona. Wziełam Lkę i jest okFasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Fasia ja ją mam teraz,i mam rozmiar S i na teraz jest ok,miejsca na brzuch jeszcze mam
i nie wiem czy nie zamówię kolejnej S, musze zobaczyć ile się różnią cm S i M
Jak patrzę na wymiary to wzrostem pasuje mi S, natomiast biust i biodra mam wg rozm M i nie wiem co lepsze. Chyba M, będzie luźniejsza oby tylko nie za dużaehh
-
nick nieaktualny