WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:57

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ją kupiłam ale nie w rossmanie tylko z zielarskim okej lniany budwidowy pół litra i aloes litrowy i zrobiłam sobie maseczke z 3 łyżek oleju i dwóch aloesu i od siebie dostałam zoltko:)
    Można dodać zamiast żółtka np odzywke która uzywasz na codzien:)

Dziekuje dziewczyny za listy:) idę pisać:)

Shimmer mówisz że zaliczkę? Pewnie mi też każe tak wpłacić:)

Hela85, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Hela lub Robotka czy mogę jeszcze raz poprosić o nazwy tych składników do maseczki na włosy? :-) jadę dziś do rossmana i bym sobie kupiła
    ja robie głównie z oleju lnianego budwigowego w aptece lub eko sklepach (pije go, dodaje do sałatek i kosmetycznie też uzywam), nakładam sam na zwilżone włosy przed umyciem na 1-2 h zawiniete włosy folia i ręcznikiem, potem zmywam szamponem i tyle, czesto mieszam ten olej z aloesem lub jakas odżywką, np. z altery z rossmana z granatem i tak samo nakladam na wlosy i tyle samo trzymam

Gosha, CzaryMary, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasia ją kupiłam ale nie w rossmanie tylko z zielarskim okej lniany budwidowy pół litra i aloes litrowy i zrobiłam sobie maseczke z 3 łyżek oleju i dwóch aloesu i od siebie dostałam zoltko:)
    Można dodać zamiast żółtka np odzywke która uzywasz na codzien:)

Dziekuje dziewczyny za listy:) idę pisać:)

Shimmer mówisz że zaliczkę? Pewnie mi też każe tak wpłacić:)
    Zaliczka teraz a reszta kasy jak wszystko będzie uszyte :) i już się nie mogę doczekać bo łóżeczko będzie w tym tygodniu a pościel gdzieś w lutym dopiero :) a że trochę zaszalałam to jest na co czekać :) no i jednak mi te dzieciowe zakupy poprawiają humor baaardzo :)
    na ten miesiąc limit zakupów wyczerpany, reszta po lutowej pensji :)

Hela85, Gosha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poważnie musze przemyśleć ściągnięcie mojej mamy tutaj do mnie,bo jeśli dalej będę musiała tyle leżeć to sobie sama nie poradzę. Widze po dzisiejszym dniu... ani umyć włosów ani posprzatac po sobie,a poza tym całe dnie sama... a dobrze mieć kogoś obok. Mąż miał wrócić ok 14 z pracy,ale nie kwapi mu się i będzie wieczorem pewnie dopiero

• Ida Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh nie wiem jak ja to robię ale Wasze posty lubię po 2 razy :) Czary Mary jak nic :)

Hwesta - jakbym miała taka możliwość to na pewno zaprosiłabym mamusię :)

Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha shimmer u mnie to samo:) wypasione zamówienie u Natali mam:)
    W tym miesiącu jeszcze tylko termometr kupię:)
    Plis podajcie jego nazwę, tego co w szpitalach używa się co kosztuje ok 130 zł i mierzy temp zbliżając go do czola:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Haha shimmer u mnie to samo:) wypasione zamówienie u Natali mam:)
    W tym miesiącu jeszcze tylko termometr kupię:)
    Plis podajcie jego nazwę, tego co w szpitalach używa się co kosztuje ok 130 zł i mierzy temp zbliżając go do czola:)

http://www.agito.pl/termometr-visiomed-thermoflash-lx-26-evolution-bialy-2139-648168.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,siedzi w biurze... mówił że wróci wcześniej bo nie ma i tak laptopa i popracuje z domu,ale co tam :) jakos zajmę sobie czas. tylko musze myśleć petspektywistycznie i uprzedzić mamę, bo ona musi się przygotować tez do przyjazdu :)

Ida lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski robię ta listę wyprawkowa i jeśli mogę coś polecić to masc nagietkowa:)
    Kosztuje w aptece ok 5 zł a była dla mnie opócz tantum rossa idealna na zeszyte krocze, goilo się ekspresem:)

shimmer_lip, Fasia, hwesta, Ida, CzaryMary, Hela85, Gosha lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hela - dziękuję raz jeszcze i czekam na listonosza :D

Hwesta wydaje mi sie, ze te napinania brzucha jednych lekarzy niepokoją a innych nie ze względu na stan kobiety w ciąży. My szyjkowe mamy nie powinnyśmy miec czegoś takiego, Te z szyjkami jak u łabędzia mogą je mieć i nie są niepokojące. Tak mi się wydaje.

Liloe - ja swoją obrączkę zakładam tylko jak wychodzę z domu. Jak wracam to ściągam. Więc jak spuchnę pewnego dnia to jej po prostu z rana nie założę :) ale słuszna uwaga!

Ola - magnez !! kup asmag i łykaj. Ja biorę 3x2 dziennie żeby nie bylo żadnych skurczów. Działa!

Kupilam i biorę juz razem z nospa i dzisiaj jest bardzo dobrze narazie. Może to jednodniowy kryzys był bo się mały za bardzo wiercil :)

Fasia, hwesta lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julinkowy domek w 27 tygodniu :)))

a4671213f6e87cddmed.jpg

CzaryMary, KasiaKwiatek, hwesta, misia83, Klaudia90, Hela85, Robotka1, Gosha, Rudzia, sylvia007, Amy, kluska, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmienia-porodu-nowosc-r-l-i4892730335.html

Ja taką koszulę kupiłam właśnie. Mam dwie inne jeszcze ale tą wzięłam jako ostatnią jak będą mnie nawiedzać goście w szpitalu. Wzięłam tą niebieską.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:25

Hela85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam wyniki dzisiejszej glukozy :

Na czczo : 84 mg/dl

Po 2h : 124 mg/dl

Będę żyć :D mocz dobry, tylko znowu ciężar właściwy mam za mały i bakterie 1+. Natomiast CRP wyszlo mi ↑ 7,8 mg/l a norma do 5 czyli jakiś stan zapalny .. Bambi gdzie jesteś ?? :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:28

Ida, Gosha lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    http://allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmienia-porodu-nowosc-r-l-i4892730335.html

Ja taką koszulę kupiłam właśnie. Mam dwie inne jeszcze ale tą wzięłam jako ostatnią jak będą mnie nawiedzać goście w szpitalu. Wzięłam tą niebieską.

Kasiu daj znać jak dojdzie, bo sama się nad nią zastanawiam :) Wzięłaś rozmiar jaki teraz nosisz czy wiekszy ? BO tylko tego nie jestem pewna ... ja zawsze nosiłam XS/S ale koszule chciałam M i nie wiem czy będzie dobra ? jak myslisz ?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja ją mam teraz,i mam rozmiar S i na teraz jest ok,miejsca na brzuch jeszcze mam :) i nie wiem czy nie zamówię kolejnej S, musze zobaczyć ile się różnią cm S i M

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia - fajna ta koszula

ja kupiłam z IF tą :

http://allegro.pl/ciazowa-koszula-felicita-italian-fashion-m-i4958690193.html

ta firma rozmiarówkę ma ok. Ja wzięłam Mkę przed ciążą nosiłam S

i jeszcze tą :

https://sklep.dn-nightwear.com/mama/923-ixia-koszulka.html

tutaj rozmiarówka zawyżona. Wziełam Lkę i jest ok

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Fasia ja ją mam teraz,i mam rozmiar S i na teraz jest ok,miejsca na brzuch jeszcze mam :) i nie wiem czy nie zamówię kolejnej S, musze zobaczyć ile się różnią cm S i M

Jak patrzę na wymiary to wzrostem pasuje mi S, natomiast biust i biodra mam wg rozm M i nie wiem co lepsze. Chyba M, będzie luźniejsza oby tylko nie za duża :/ ehh

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia piękny brzucho,Ty weź m bo masz duży brzuch :) a co do crp mi zbijali antybiotykiem, skontaktuj się z ginem w sprawie crp Fasia. Ja teraz miałam crp 0,1

Fasia lubi tę wiadomość

‹‹ 1801 1802 1803 1804 1805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ