Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czary ładna ta pierwsza, sama nad nią myślałam
Hwesta, a duże miałaś crp ?? Wizytę mam za tydzień w pon więc do tego czasu muszę czekać tak czy siak .. Brzuszek spory, to prawda. Na żywo jest większy niż na zdjęciach także chyba M będzie praktyczniejsza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kasiu daj znać jak dojdzie, bo sama się nad nią zastanawiam
Wzięłaś rozmiar jaki teraz nosisz czy wiekszy ? BO tylko tego nie jestem pewna ... ja zawsze nosiłam XS/S ale koszule chciałam M i nie wiem czy będzie dobra ? jak myslisz ?
to po porodzie bezpośrednio też zostaje sporo a mi one głównie na szpital i pierwsze tygodnie,potrzebne potem wolę piżamy z krótkimi spodenkami lub tshirty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:47
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:No i mam wyniki dzisiejszej glukozy :
Na czczo : 84 mg/dl
Po 2h : 124 mg/dl
Będę żyćmocz dobry, tylko znowu ciężar właściwy mam za mały i bakterie 1+. Natomiast CRP wyszlo mi ↑ 7,8 mg/l a norma do 5 czyli jakiś stan zapalny .. Bambi gdzie jesteś ??
)
A to po godzinie nie miałaś pobieranej? Ja nie wiem, coś zróżnicowane te wytyczne. -
hwesta wrote:Fasia zrób może posiew moczu żeby zobaczyć co to za bakterie masz??
Dzisiaj robiłam badanie ogólne moczu i było ok, tylko bakterie 1+ więc tragedii nie ma. Ogólnie mocz zawsze miałam do luftu, a miesiąc temu i dziś mam super wyniki.
Od wczoraj pobolewa mnie gardlo z prawej strony i na szyi wyczułam mała gulkę, zaraz pod żuchwą więc może to od tego? Boję się infekcji w pochwie, bo przy szwie są bardzo bardzo niebezpieczne. No ale na nie co drugi dzień aplikuję sobie do środka różne leki więc raczej tam się nic nie wykluwa .. -
Ida wrote:Super te koszule dziewczyny, podobają mi się. Po ile sztuk bierzecie?
Ja biorę dwie takie lepsze, ładniejsze, a jedną jakąś tanszą której nie będzie mi szkoda wyrzucić gdybym była po cesarce, czy po porodzie by się zabrudziła np krwią -
mantissa wrote:A to po godzinie nie miałaś pobieranej? Ja nie wiem, coś zróżnicowane te wytyczne.
Miałam na czczo i po 2 hbyło nas 4 na glukozę i tylko jedna dziewczyna miała po godzinie i po dwóch. Mi pani powiedziała, że wystarczy po dwóch
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kasiu daj znać jak dojdzie, bo sama się nad nią zastanawiam
Wzięłaś rozmiar jaki teraz nosisz czy wiekszy ? BO tylko tego nie jestem pewna ... ja zawsze nosiłam XS/S ale koszule chciałam M i nie wiem czy będzie dobra ? jak myslisz ?
to po porodzie bezpośrednio też zostaje sporo a mi one głównie na szpital i pierwsze tygodnie,potrzebne potem wolę piżamy z krótkimi spodenkami lub tshirty
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Ja też miałam tylko 2 pobrania, lekarz nic nie mówił, że mają być 3. Z resztą powiedział tylko, by wynik był poniżej 140, więc tak naprawdę najważniejsze jest to, jak radzi sobie organizm z glukozą.
Fasia - a Ty będziesz w nich rodzić? Czy lepiej rodzić w czymś gorszym?
A karmniki takie
http://allegro.pl/209-bawelniany-biustonosz-stanik-do-karmienia-75i-i4914070709.html
i taki zwykły bez fiszbin jeden.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:06
mantissa, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Gdzie takie tanie upolowałaś?
ale uprzedzam jedna jest z jakimś misiem a druga też z jakimś zwierzątkiem
ale tak jak mówię ja czegoś takiego jak koszula nocna nie używam, pewnie gdybym spała w takich cudeńkach to bym się pokusiła o coś lepszego