Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziewczyny, czy mogłabym prosić o link do tego termometru, który kilka z was kupiło, bo gdzieś mi zaginą, a skoro wy wszystkie zadowolone z niego to i ja bym sobie sprawiła
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:super te staniki
właśnie zastanawiam się jaki rozmiar kupić. Jak Wy to oceniacie? nie wiadomo ile piersi jeszcze urosną...CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A tak w ogóle to witam się!!!
Byłm dzisiaj na badaniach krew+mocz, teraz czekam do 18 na wyniki, bardzo jestem ciekawa jak tam mi wyszły.
erytrocyty 3.3 norma od 3.7
Hemoglobina 10.2 norma od 12
Hematokryt 29 norma od 36
W moczu pojedyncze bakterie
-
shimmer_lip wrote:http://www.elmedico.pl/product-pol-2856-Termometr-bezdotykowy-ThermoFlash-LX-26-Evolution.html?gclid=CjwKEAiA2JqkBRDshIOY_9eMghkSJABvNd1QAf-DW36WSzkWpXAccEjWxHpvZYNz1LK2FIJiomlSxBoCiZLw_wcB
-
Super te biustonosze ! Właśnie sama się zastanawiam nad rozmiarem ... teraz noszę 70D ale już czuję pod biustem, że za szeroki, a kupiłam 75D to jest lekko luźny .. no i sama nie wiem
A termometr też będę kupować ten samKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Moje wyniki ciut gorzej niz ostatnio
erytrocyty 3.3 norma od 3.7
Hemoglobina 10.2 norma od 12
Hematokryt 29 norma od 36
W moczu pojedyncze bakterie -
nick nieaktualnyFasia wrote:Super te biustonosze ! Właśnie sama się zastanawiam nad rozmiarem ... teraz noszę 70D ale już czuję pod biustem, że za szeroki, a kupiłam 75D to jest lekko luźny .. no i sama nie wiem
A termometr też będę kupować ten sam
hahah cały wątek kwietniówek będzie miał te fotoradary ( te termometry przypominają mi policyjne "suszarki")
Fasia, Hela85, mantissa, kluska, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:super te staniki
właśnie zastanawiam się jaki rozmiar kupić. Jak Wy to oceniacie? nie wiadomo ile piersi jeszcze urosną...Fasia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hahah cały wątek kwietniówek będzie miał te fotoradary ( te termometry przypominają mi policyjne "suszarki")
ja mam wściekle niebieski
i też mi przypominają suszarki
Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela jem buraki ale nie jestem systematyczna.. ja z anemia walcze kilka lat wiec dla mnie to nie sa zle wyniki, bo caly czas mialam niskie wartosci. Ale w ciazy czuje sie lepiej niz wczesniej bo miewalam dawniej zawroty glowy, omdlenia. Teraz mi nic takiego nie dolega
-
Amy wrote:Fasia niski hematokryt i hemoglobina oznacza anemie. Wizyta we czwartek o 11.40
Sylwia moj powiedzial ze jak spadnie to czyste zelazo bede lykac, nie zadne zestawy witaminowe bo on nie jest ich zwolennikiem -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja łykam tardyferon, ale źle się po nim bardzo czuję i biofer folic
Falwit mnie z anemii wyprowadzil ale nie na dlugo -
nick nieaktualny