Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Z tymi słodyczami to prawda bo ja właśnie ostatnio bardzo duzo słodyczy jadlam no i mały się nadpobudliwy zrobił
Pisze ze to ostatni tydz z kopniakami. Od 30 tyg juz tylko rozpychanie ma byc. I chwala bogu! W sumie nie wiem co gorsze ;P -
Amy wrote:Fasia tez uroslas oO a myslalam ze bardziej sie nie da
Za to Heli poszlo "w palce" bo brzuch taki sam jak ostatnio
No widzisz! A będę jeszcze większaw ogóle od wczoraj wszyscy mi mówią, że mi dupa urosła! tzn, że kiedyś to wąska jak u zajączka, a teraz taka ładna, kształtna
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:A dla mnie ta frida to auper sprawa, nie obrzydzalo mnie to, nie ma opcji, zeby zassac to do buzi a kazda matka zrobi wszystko, zeby ulzyc w cierpieniu takiemu maluszkowi
ja to bym sie bala takiej zwyklej gruszki uzyc, ze za daleko wepchne do noska
A co do przenoszenia infekcji,nie wiązałabym tego a aspiratorem do nosa, chyba musiałybyśmy się odseparować od dziecka, żeby się nie zarazić, najlepiej do innego pokoju. Dziewczyny, jak się ma chore dziecko, które zaraża, to nie ma opcji, żeby się nie zarazić. Wyobrażacie sobie nie przytulać i nie całować swojego Skarba??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Sylwia jak Twoje krwotoki z nosa? Ja w sylwestra 10 min przed wyjściem z domu na wizytę zaliczyłam hardcore 10 minutowy. Leciało ciurkiem, przy uciskaniu skrzydełek miałam ciśnienie takie, że jak puściłam to jak ze szlaufu plus skrzepy... Jednorazowa akcja, wcześniej miałam takie drobne. Trochę się wystraszyłam. Wg gin to kruchość naczyń, można pobrać jakiś rutonoscorbin. U Ciebie już się uspokoiło czy dalej się męczysz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Co innego całowanie i przytulanie, a co innego wziewanie wydzieliny z nosa przez filtr z gąbki chociażby. Nie znam się może, mi tych wdychanych nie polecali. Jak będzie histeria przy odkurzaczu to kupię ten wziewany, ale liczę, że katary będą rzadko.
A co do odkurzacza, to dzieci zazwyczaj lubią jego odgłos. Kobieta będąc w ciąży jak odkurza, to się przy tym porusza i dzidziuś najczęściej śpi sobie w brzuszku, po porodzie jak wracamy do domu i włączamy odkurzacz, to dzidzia najczęściej zasypia. Dlatego dziewczyny absolutnie nie można przyzwyczajać dziecka do ciszy totalnej, bo później dzieci źle reagują na dźwięki.
mantissa lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja jeszcze odnośnie tych aspiratorów napisze,
(dla osób przed lub po kolacji radze nie czytać)
Ja się też zarzekałam że nie kupie, bo zwymiotuje prędzej niż cokolwiek wyciągne z tego nosa i wiecie co? Młoda mi zachorowała któryś raz z rzędu i miała taki okropny bulgoczący katar który ją dusił normalnie w nocy. I chyba w drugą czy trzecią noc kiedy ani ona ani ja nie mogłyśmy przez to spać wysłałam męża do apteki po fride ale zanim wrócił wyciągłam wszystko... ustami. Wiem że to obrzydliwe, ale normalnie zrobiłabym wszytsko żeby tylko jej ulżyćtak się strasznie męczyła.
Od tamtej pory się z fridą nie rozstaje, tzn teraz już młoda jej nie potrzebuje ale maleństwu napewno kupie.sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Hej. Ja jeszcze odnośnie tych aspiratorów napisze,
(dla osób przed lub po kolacji radze nie czytać)
Ja się też zarzekałam że nie kupie, bo zwymiotuje prędzej niż cokolwiek wyciągne z tego nosa i wiecie co? Młoda mi zachorowała któryś raz z rzędu i miała taki okropny bulgoczący katar który ją dusił normalnie w nocy. I chyba w drugą czy trzecią noc kiedy ani ona ani ja nie mogłyśmy przez to spać wysłałam męża do apteki po fride ale zanim wrócił wyciągłam wszystko... ustami. Wiem że to obrzydliwe, ale normalnie zrobiłabym wszytsko żeby tylko jej ulżyćtak się strasznie męczyła.
Od tamtej pory się z fridą nie rozstaje, tzn teraz już młoda jej nie potrzebuje ale maleństwu napewno kupie.!!!!!!
Amy, Fasia, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:ostatnio rzadko zaglądam do Niej bo zapominam ale kiedyś bardzo lubiłam
ooo właśnie widzę że poleca mycie włosów odżywką,sporo o tym słyszałam i moze wreszcie wypróbujęHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Mnie wczoraj i przed wczoraj tak mocno kopal ze aż mi brzuch się spinal. Dzisiaj juz się trochę uspokoił i z brzuchem lepiej
ale wczoraj to myslalam ze mi wyskoczył przez ten brzusio biedny
wszędzie się wypinal a nóżki to czulam w każdym miejscu
jak tak kopią
Ola89 lubi tę wiadomość