Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Przynajmniej kota nie masz i mu psycholog nie bedzie potrzebny jak fasiowemu kotu
To ja potrzebuję psychologa przy niej !! Ona jest niezrównoważona psychicznie !Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:I znowu zacieszam jak głupia do komputera! Amy idź stąd !
Nie mogę zdradzać naszych intymnych zabawjak on sie dziwi to az sie boje pomyslec
ide idemusze sie isc myc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykupiłam odżywkę z granatem w rossmanie, w aptece sok z aloesu i olej lniany, jutro od rana chodzę z maską na włosy
moja starsza córa też se zażyczyła więc obie będziemy tłuste kudły miały
właśnie zabieram się za wybór staniora z tych co dziś wrzucałyście...chyba Shimmer
Fasia jak koszula dotrze to dam znać czy fajnaFasia, Hela85, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ktoś się zna co to oznacza ?
Erytrocyty ↓ 3,63 mln/ul 4,2 — 5,4
• Hemoglobina ↓ 11,8 g/dl 12,3 — 15,3
• Hematokryt ↓ 33,4 % 37,0 — 47,0
• MCV 92,0 fl 81,0 — 97,0
• MCH ↑ 32,5 pg 28,0 — 32,0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWynik faktycznie ponizej normy ale w ciazy to caly czas norma :)moje wyniki byly zawsze ciut gorsze i lekarz sie szczegolnie nimi sie przejmuje
nawet bakteriami w moczu sie nie przejmuje skoro sa nieliczne i nie odczuwam pieczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:55
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy zgadzam sie, bo jakiś czas temu też miałam kilka rzeczy poniżej normy, a moja gin powiedziała, że wyniki dobre także jestem sklonna uwierzyć, ze tym razem też tak jest
Amy lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No i jestem po wizycie
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dzid ułożony już główkowo, wszelkie narządy miał ok. Generalnie nie ma co opowiadać, bo wszystko książkowo, aż gin sam powiedział, że wszystko mieści się idealnie w samym środku normTakże idealnego mam synka
Bo już 3 raz potwierdziło się, że to ON. Za pierwszym razem nic tam nie widziałam, za drugim widziałam filutka, a dziś już jajeczka
Waga 1100 gramów
Łożysko nadal na przedniej ścianie, a szyjka długa i zamknięta.
Nie ma nic lepszego, jak pewność, że z dzieckiem wszystko ok
Superzazdroszcze wizyty ja na swoja jeszcze półtora tygodnia muszę czekać...