X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj w nocy miałam taką zgage... że aż zwymiotowalam :/ koszmar

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja bym uważała jak te cycki będziesz pokazywać publicznie, bo staniki piękne ! :D

Anka domyślam się, że on jest wyżej i pewnie gdzieś tam gmera rączkami czy nóżkami, może za coś ciągnie albo to tylko uczucie, ze jest tak nisko - w kazdym razie glupie :P

Anka1501, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia chill ja też Mikiego w pipce i pachwinach czuję, a przy okazji na górze i po bokach również więc mam wrażenie, że ostatnio to on w pozycji rozgwiazdy jest i coco jumbo odstawia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:11

Anka1501, Hela85, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Kasia ja bym uważała jak te cycki będziesz pokazywać publicznie, bo staniki piękne ! :D

Anka domyślam się, że on jest wyżej i pewnie gdzieś tam gmera rączkami czy nóżkami, może za coś ciągnie albo to tylko uczucie, ze jest tak nisko - w kazdym razie glupie :P

No głupie :/
    a wyniki krwi ciut gorsze od Twoich i mówiła ginka, że nie złe jak na ten etap ciąży. Kazała troszkę bardziej na dietę zwrócić uwagę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No i jestem po wizycie :)

Wszystko w jak najlepszym porządku. Dzid ułożony już główkowo, wszelkie narządy miał ok. Generalnie nie ma co opowiadać, bo wszystko książkowo, aż gin sam powiedział, że wszystko mieści się idealnie w samym środku norm :) Także idealnego mam synka :D Bo już 3 raz potwierdziło się, że to ON. Za pierwszym razem nic tam nie widziałam, za drugim widziałam filutka, a dziś już jajeczka :P Waga 1100 gramów :) Łożysko nadal na przedniej ścianie, a szyjka długa i zamknięta.

Nie ma nic lepszego, jak pewność, że z dzieckiem wszystko ok :)
    Idzia super wiesci :) ciekawe jak u mnie bedzie z tym lozyskiem ,ciekawe czy w tym samym miejscu .A twoja dzidzia pięknie przybiera <3

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Amy zima to raczej martwy sezon w nieruchomosciach, to w marcu nogi rozkladaj jak najszybciej :D moze sie uchowa chociaz jeden specjalnie dla Was:)
    U nas domy ida jak woda :P tani jest. 260tys za stan surowy zamkniety za 100m uzytkowej.po podlogach ponad 150. Deweloperski za 340 tys. 5 pokoi garderoba salon z kuchnia... ale salon spory :) pokoje 10m kw garderoba 9 z hakiem.. oby sie uchowala choc jedna :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:15

Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Hela85, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja mam od 32 tyg co tydzien wizyte juz w szpitalu do konca rozwiązania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:20

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mieszkania puste stoją czasem po kilka ładnych lat. Rozbudowuja kolejne osiedla ale nikt tych mieszkań nie kupuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Filmowy dzień :D dzis mam

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    U nas mieszkania puste stoją czasem po kilka ładnych lat. Rozbudowuja kolejne osiedla ale nikt tych mieszkań nie kupuje.
    W rzeszowie na odwrot... mieszkania sie rozchodza jak swieze buleczki... gorzej z dzilkami.. domy troszke wolniej ale w koncu sie sprzedaja... szeregowki tez... czasem z rzedu szeregowek zostaje jedna i wisi ogloszenie czasem rok, ale w koncu sie sprzeda.. To co ogladalismy to tylko 4 szeregowki wiec nawet sobie nie robie nadziei ze w kwietniu jeszcze bedzie choc pol :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Amy a nie można dokonać rezerwacji za opłatą,moja sis miała 5 tys za rezerwację a jakby zrezygnowali to do zwrotu i można było przedłużyć ale pewnie co deweloper to inaczej
    Mysle ze mozna ale nie wiem czy ktos bedzie az do kwietnia czekal bez pewnosci ze to wezmiemy pozniej... mysle o tym zeby rezerwacje zlozyc pieniezna

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LALI no bylismy ale niestety nic ciekawego kie bylo :( zawsze cos nie pasowalo.. a prawda taka ze zdj ktore dodaja nie oddaja tego co w realu ... :( ale mamy czas, nie warto siw spieszyc i brac pierwsze lepsze :) poki co bedziemy mieszkac na miwszkaniu, mamy nadzieje ze do kwietnia uda nam sie je wymienic na wieksze a wtwdy bez parcia bedzie sie szukac ladnego i nie drogiego domu :)

Lali, Amy, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:03

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za tydzien ide do szpitala w ktorym chce rodzic na wyklad poloznych i ogladanie sal itd :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:02

• Ida Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Amy, fajne macie ceny w okolicach. U nas duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo drożej...
    Za to ceny mieszkan mamy wyj...w kosmos. 5tys za metr :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiek89 wrote:
    Krysti ja nie jestem na bieżąco, a można zapytać co tak często chcą Cię oglądać?
    Ja mam z cisnieniem i z sercem i dlatego tak czesto mam ,choc cisnienie mam ok teraz a z sercem dowiem się 19 go .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta szeregowka tez jest robiona specjalnie pod mdm wiec podejrzewam ze przez to szybko pojdzie.... ogolnie szeregowki tez drogie a ta sie oplaci kupic. 3400 za metr domu to niewiele

Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:20

‹‹ 1815 1816 1817 1818 1819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ