Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ja bym uważała jak te cycki będziesz pokazywać publicznie, bo staniki piękne !
Anka domyślam się, że on jest wyżej i pewnie gdzieś tam gmera rączkami czy nóżkami, może za coś ciągnie albo to tylko uczucie, ze jest tak nisko - w kazdym razie glupieAnka1501, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia chill ja też Mikiego w pipce i pachwinach czuję, a przy okazji na górze i po bokach również więc mam wrażenie, że ostatnio to on w pozycji rozgwiazdy jest i coco jumbo odstawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:11
Anka1501, Hela85, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kasia ja bym uważała jak te cycki będziesz pokazywać publicznie, bo staniki piękne !
Anka domyślam się, że on jest wyżej i pewnie gdzieś tam gmera rączkami czy nóżkami, może za coś ciągnie albo to tylko uczucie, ze jest tak nisko - w kazdym razie glupie
No głupie
a wyniki krwi ciut gorsze od Twoich i mówiła ginka, że nie złe jak na ten etap ciąży. Kazała troszkę bardziej na dietę zwrócić uwagęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:13
-
nick nieaktualnyIda wrote:No i jestem po wizycie
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dzid ułożony już główkowo, wszelkie narządy miał ok. Generalnie nie ma co opowiadać, bo wszystko książkowo, aż gin sam powiedział, że wszystko mieści się idealnie w samym środku normTakże idealnego mam synka
Bo już 3 raz potwierdziło się, że to ON. Za pierwszym razem nic tam nie widziałam, za drugim widziałam filutka, a dziś już jajeczka
Waga 1100 gramów
Łożysko nadal na przedniej ścianie, a szyjka długa i zamknięta.
Nie ma nic lepszego, jak pewność, że z dzieckiem wszystko okciekawe jak u mnie bedzie z tym lozyskiem ,ciekawe czy w tym samym miejscu .A twoja dzidzia pięknie przybiera
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Amy zima to raczej martwy sezon w nieruchomosciach, to w marcu nogi rozkladaj jak najszybciej
moze sie uchowa chociaz jeden specjalnie dla Was:)
tani jest. 260tys za stan surowy zamkniety za 100m uzytkowej.po podlogach ponad 150. Deweloperski za 340 tys. 5 pokoi garderoba salon z kuchnia... ale salon spory
pokoje 10m kw garderoba 9 z hakiem.. oby sie uchowala choc jedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:15
Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Hela85, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:U nas mieszkania puste stoją czasem po kilka ładnych lat. Rozbudowuja kolejne osiedla ale nikt tych mieszkań nie kupuje.
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Amy a nie można dokonać rezerwacji za opłatą,moja sis miała 5 tys za rezerwację a jakby zrezygnowali to do zwrotu i można było przedłużyć ale pewnie co deweloper to inaczej
-
LALI no bylismy ale niestety nic ciekawego kie bylo
zawsze cos nie pasowalo.. a prawda taka ze zdj ktore dodaja nie oddaja tego co w realu ...
ale mamy czas, nie warto siw spieszyc i brac pierwsze lepsze
poki co bedziemy mieszkac na miwszkaniu, mamy nadzieje ze do kwietnia uda nam sie je wymienic na wieksze a wtwdy bez parcia bedzie sie szukac ladnego i nie drogiego domu
Lali, Amy, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny