Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liloe właśnie czułam, że z tym ZUSem to cos jest nie tak. Chyba masz rację, że chodziło o kota! Musze to dokładniej sprawdzić kolejnym razem
Hwesta i Ida - dzięki, też mi się wydaje że wyniki jak na ciążę są ok
Mój syn ułożony główkowo od samego początku. Teraz ma zbyt mało miejsca zeby się przekręcić więc na pewno zostanie dalej z główką na dole. Jedynym minusem tego jest to, że czuję Go strasznie nisko !! Teraz np trzymam dłoń na wzgórku łonowym, na linii jak się kończą włosy i co chwile pojawia się tam gulka - pewnie rączka .. Mam wrażenie, że jest zaraz u wyjściamartwi mnie to no ale nic nie poradzę ...
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Mój syn ułożony główkowo od samego początku. Teraz ma zbyt mało miejsca zeby się przekręcić więc na pewno zostanie dalej z główką na dole. Jedynym minusem tego jest to, że czuję Go strasznie nisko !! Teraz np trzymam dłoń na wzgórku łonowym, na linii jak się kończą włosy i co chwile pojawia się tam gulka - pewnie rączka .. Mam wrażenie, że jest zaraz u wyjścia
martwi mnie to no ale nic nie poradzę ...
Moja mała też ułożona główkowo i też czuje ją tak nisko. Moja ginka mówi że ok. -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dziewczyny doświadczone - od którego tygodnia/ miesiąca chodzi się już na częstsze wizyty?
Z tego co mi wiadomo to ostatni miesiąc. Pewnie zależy od lekarza.
Ja w poprzedniej ciąży nie zdążyłam chodzić częściej bo urodziłam trzy tygodnie za wcześniej. Ale do tego 37 tygodnia chodziłam normalnie. -
liwi wrote:Moja mała też ułożona główkowo i też czuje ją tak nisko. Moja ginka mówi że ok.
Ale tak bardzo nisko dosłownie nad samą pipką ?? A jak kłade się spać i leżę na lewym boku to mam wrażenie, że mi gmera w pachwinie ! No kosmos
Ida nie wiem... -
nick nieaktualny
-
Dokładnie, moim zdaniem częstotliwość wizyt też zależy od ciężarnej i jej stanu. Ja na początku jeździłam co 2 tygodnie na wizytę, teraz średnio co 3 tyg. Nawet nie mam jak spytać o częstotliwośc późniejszą, bo jak się rozpakuję szybciej to co mi z tej wiedzy
-
Miałam pisać że czuje też w pachwinach, ale sobie pomyślałam że za dużo dziwactw jak na jeden dzień, ale nie no,poważnie czuje w pachwinach, czasami w okolicach biodra. Ale najgorsze jest to ze czuje też ruchy od srodka... w pipie normalnie. Ostatnio się gince skarżyłam ze mam wrażenie że mi młoda noge wystawi albo ręke jakąś, ale zbadała mi szyjkę i wszytsko jest ok.
Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
W ostatnim miesiacu chodzilam czesciej do gina.
Sylvi ja teraz kupia ta polecana "fride" przez Ciebie, bo masz racje ze ta oryginalna ma szerokie to ujscie do noska.
Ida gratuluje samy dobrych wiesci:)
Rudzia a ogladaliscie te domy w sobote? Cos Wam przypadlo do gustu?
Amy a Wy jak tam mieszkanie czy dom?fajny ten dom ktory ogladaliscie?
Ida, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Witam się w III trymestrze
Ida to zależy od lekarza, moja gin od listopada chce mnie widzieć co dwa tygodnie . Właściwie to już nie mam miejsca w karcie ciąży
Ale pojadlam łososia z frytkmi
Fasia, Ida, KasiaKwiatek, CzaryMary, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liwi ja mam to samo ! Mam wrażenie, że mam dziecko w pipce .. albo że mnie czasem centralnie po odbycie kopie
nawet nie czasem te kopniaki w środku z przodu i z tyłu mam codziennie przez większość dnia ... Te przyjemne w brzuszek gdzieś wyżej zdarzają się rzadko .. Dobrze wiedzieć, że też tak macie i z szyjką jest ok, bo troszke się zaczełam martwic, że może Julek się gdzieś obniżył
-
nick nieaktualny3 staniory kupione, śliczne są! i rzeczywiście wzięłam bez tego trójkąta na cycek bo zawsze mnie to wkurzało poza tym one brzydkie jak na wymiona
będę elegancką seksi mamą i nie będę się wstydziła cycka wyciągnąć jak księciuniowi zachce się jeść poza domem albo przy ludziach:
http://bagred.home.pl/zdjecia/staniki/unikat/maja/maja.jpg
http://bagred.home.pl/zdjecia/staniki/unikat/bianka/bianka.jpg
http://bagred.home.pl/zdjecia/staniki/mama_kropki/mama_kropki_czarny_2.jpgAnka1501, Fasia, Hela85, CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość