Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Ja mam z cisnieniem i z sercem i dlatego tak czesto mam ,choc cisnienie mam ok teraz a z sercem dowiem się 19 go .
W takim razie trzymam mocno kciuki i życzę Ci żeby wszystko do rozwiązania było w porządku i abyś nie musiała się martwić że coś będzie nie tak
Ja dziś byłam na kontroli i póki co wszystko u mnie i dzidzi okKrysti, Lali, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusiek89 wrote:W takim razie trzymam mocno kciuki i życzę Ci żeby wszystko do rozwiązania było w porządku i abyś nie musiała się martwić że coś będzie nie tak
Ja dziś byłam na kontroli i póki co wszystko u mnie i dzidzi ok -
nick nieaktualnyIda wrote:a ile metrów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:59
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusiek89 wrote:O prosze, Krysti nie wiedziałam że można tak pięknie dbać o pacjentkę. Naprawdę życzę Ci jak najlepiej, ja urodziłam pierwszą córę 17 dni przed terminem. U mnie było po prostu tak, że w niedzielę w nocy zmarła moja ukochana babcia.... byłyśmy bardzo zżyte ze sobą, byłam najstarszą wnuczką i jakoś zawsze blisko choć nie mieszkałyśmy razem od kiedy skończyłam 10 lat. No i we wtorek był jej pogrzeb a ja w nocy z poniedziałku na wtorek o 5.15 urodziłam.... Byłam jeszcze wieczorem na różańcu za nią, i nic nie wskazywało na poród. W domu mąż pościągał firanki i zasłonki do prania, jeszcze przestawiliśmy meble bo to było przed świętami. Ubraliśmy choinkę na wszelki wypadek- jakby mi się zachciało jechać w najbliższych dniach.... Jakbym czuła.... Jestem pewna że czuwała nade mną i małą....
Przepraszam za elaborat, jakoś mi się zebrało na wspominki....no widzisz roznie jest z tym porodem jedne by chcialy wczesniej drugie pózniej urodzic a tak naprawde nie mamy wpływu na to
a ty w Polsce mieszkasz .
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusiek89 wrote:wiesz, mając na uwadze że Babcia czuwa...
termin mam na 18.04 ale rocznica jej urodzin jak i urodzinki mojego Taty kumulują się na 3.04 (oczywiście myślę że to byłby zbieg okoliczności) ale też moja mama całą naszą trójkę urodziła 2 tyg przed terminem, to myślę że może być w tych okolicach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 23:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny