Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski nie mogę spać!! Buuu:(
Wiecie co moja młoda( prawie 7 letnia) zrobiła?
Opieprzyla nozyczkami kotu wąsy i brwi!!!
Byłam wściekła ale wieczorem tak się smialam ze die aż zanosilam a łzy leciały ciurkiem:)
Ok próbuje dalej zasnąćhwesta, Gosha, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Ola jak nie masz rogala gruba poducha między nogi i adekwatna poduszka jasiek pod glowe, powinno pomoc i na stawy i na kręgosłup. Ja mam wrodzoną dysplazje stawów zbiorowych to dobie pomysl-bez klina między nogami spania nie ma żadnego.
I ja też mam bezsenne noce:/ -
nick nieaktualnyRobotka1 hehe, ale historia z tym kotem!!! Też byłabym zla,ale jak sobie wyobrazilam sam przebieg upiekniania kota to się śmieje
mnie pobolewa brzuch,leciutko. Ja juz nie wien,moze taki urok mojej ciazy i tak rozciąganie macicy odczuwam... bo biorę leki,szyjka zamknieta przeciez,skrocona ale zamknieta. jutro wizyta
gdzie jest Bambi85 zaczynam się na poważnie martwic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez do pozna siedze spac poszlam o 3 nad ranem :)cierpie na bezsennosc chyba, a ogladalam film taki ,,tam gdzie da się zyc o emigrantach z pl co w Irlandi mieszkają i Angli
na youtube .Polecam obejrzec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 08:47
-
Robotka1 wrote:Ola jak nie masz rogala gruba poducha między nogi i adekwatna poduszka jasiek pod glowe, powinno pomoc i na stawy i na kręgosłup. Ja mam wrodzoną dysplazje stawów zbiorowych to dobie pomysl-bez klina między nogami spania nie ma żadnego.
I ja też mam bezsenne noce:/
No właśnie ja mam rogala i do tej pory było ok a teraz nawet z rogalem jest spory ból...
-
Dzień dobry.
Robotka jak to obciela kotu wasy i brwi???? Kot nie potrafi funkcjonowac bez wibrysow.. całe je obciela? Zanim odrosna to bedzie dla niego najwieksza meczarnia na swiecie zeby jakos funkcjonowacPrzepraszam ale ja nawet czytać nie mogę o takich sytuacjach, bo mi jest strasznie szkoda zwierzęcia..
CzaryMary, KasiaKwiatek, mantissa, liloe, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki wibrysom utrzymuje rownowage, czuje zapachy, odmierza odległości, ocenia wielkość przestrzeni czyli bez nich np może utknac w jakiejś dziurze, dzięki nim czuje czy ktoś się zbliża itd.. czyli bez nich życie dla kota to koszmar
(((
KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Robotka - biedne kociemam nadzieje ze szybko te wąsy odrosna i kotek będzie mógł znowu z nich korzystać.
Mój maly wczoraj wieczorem i dzisiaj od samego rana fika jak szalony. Maz wczoraj przystawil twarz do mojego brzucha i oberwal w nos. Mowie mu żeby tylko nie przystawiał oka bo mu syn limo nabije:-)
Jutro mam wizytę u gina a u mnie wizytuje ksiądz. Jak zwykle będę sama bo maz wylatuje do Szczecina... Ehhhh
Krysti lubi tę wiadomość