X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi dobrze ze jesteś :-)

Angela - trzymam kciuki zeby wszystko było ok.

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ola ja bym na Twoim miejscu odpoczywala skoro aż tak bardzo Cię boli..

Nie boli nic lekko tak czasem pobolewa po bokach ale to są więzadła bo juz się o to pytapam lekarza. A od wczoraj tych skurczy tez nie mam także to chyba było od intensywnych ruchów małego :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki!!

Fasia ale ja jak to zobaczyłam to w czarną rozpacz wpadlam! Myślałam ze gowniarza powiesze na suchej gałęzi.
    Dziś jej cały czas o tym kocie truje i chyba zrozumiała, nawet Twoje posty jej przeczytałam, mam nadzieję że ta lekcja nie pójdzie na marne.
    Zostało mu trochę tych sądów, tak z centymetr może dwa.
    Ją nie cierpię księdza po kolendzie, ani dawania w kopercie na składkę ani płacenia za chrzty i śluby. I pewnie bym to w życie wdrozyla ale mąż jest przeciwny mojemu nastawieniu.
    U nas na wsiach jeszcze się sprząta kościół- no tu mój sprzeciw był bezapelacyjny

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany Angela podziwiam za opanowanie i spokój! Ja mimo, że niby trzecia ciąża to bym spanikowała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymaj się bedzie dobrze wszystko odpoczywaj kochana.Pozdrawiam serdecznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:18

Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymamy kciuki!!

Dziewczyny przegapiłam Wasze posty dotyczące tej glukozy i nie wiem teraz jak na to patrzeć,
    mam 70 na czczo, 85 po 1 godzinie i 82 po dwóch godzinach, to chyba ok coo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:02

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska ok masz wynik,po 1 h do 120 po 2 h do 140

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie łózeczko będzie mial Ignaś :) i tą dostawke tez z chicco kupujemy wczoraj pokój mierzylismy zmiesci się wsio :)Happy <3 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c35fcb6ae067.jpg

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam kolory :D i nasze dziecko tez kolorowo miec bedzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 ojej, współczuję nerwow,w razie co szybko do szpitala... echh mamy przeboje w ciazy... ja dziś wstalam i ten brzuch mi twardnieje co jakiś czas, lekko ciągnie. jutro wizyta w koncu

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ale i tak ze Cie nie zatrzymali w szpitalu u mnie to z saczacymi wodami juz do domu by nie wypuścili

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze rolete do sypialni zastanawiam się jaką ,Wieszaczki dla Ignasia na ubranka bo mamy dwie szafy w sypialni wbudowane .Jedna la ignasia bedzie .A my jakos się pomiescimy w jednej duzej :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka jest okej:) dobre spalanie masz:)
    ja po dwóch godzinach miałam mniejszy wynik niż przed wypiciem glukozy:D lekarz powiedział że moje spalanie jest mega:D

Angela o rajuśku, dobrze zrobiłaś że pojechałaś, obserwuj się i uważaj na siebie:*
    a tutaj my:) bo dziś zaczynamy 28 tydzień:D i III trymestr:D
    tylko się nie śmiać:)
    aaa i zapraszam też do mojego pamiętniczka:)
    de9f05d8e4c4ee77med.jpg
    d5c6f1ae50852a20med.jpg

dziewczyny juz prawie oficjalnie(na razie tylko ja i córa a mąż musi się już dostosować:D) nasza malusia będzie miała na imię Jagoda:) mała Jagódka :)
    moja córka już robi laurki dla-uwaga- "JAGUTKI" moja kochana pisze tak jak się słyszy ale nie ma się co dziwić, sama się uczy pisania:) ja ją tylko poprawiam:) i ogólnie się tak do niej zwracamy od paru dni:) mąż tylko na nas popatruje:D

Krysti, Fasia, Eweliśka, hwesta, Hela85, Ida, KasiaKwiatek, MartaAlvi, CzaryMary, liloe, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela89 ojej, współczuję nerwow,w razie co szybko do szpitala... echh mamy przeboje w ciazy... ja dziś wstalam i ten brzuch mi twardnieje co jakiś czas, lekko ciągnie. jutro wizyta w koncu

Jakby te nasze ciąże nie mogły juz bezproblemowo przebiegać a tak to się człowiek w kółko martwi... Ja od wczoraj juz dobrze ale i tak z tylu głowy jest obawa i pewnie juz do przyszłego piątku do wizyty zostanie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA to dobrze, że Ją uświadomiłaś. Ja wiem, że dzieci nie zdają sobie sprawy z takich rzeczy. Pewnie zrobiła to po raz pierwszy i ostatni w życiu. Ty masz wychodzącego kotka ? Bo one jak są w mieszkaniu to jest im łatwiej bez wibrysów natomiast jak żyją na wolności to sobie gorzej radzą. A takie wąsy odrastają ok 2-3 miesięcy. Mam nadzieję, że kociak dojdzie do siebie szybko! Mam nadzieję, że się nie zlościsz na moje lekkie oburzenie ale w ciąży chyba jestem jeszcze bardziej wyczulona na krzywdę zwierząt i jak widzę np jakiegoś psiaka czy kociaka do wzięcia, bo ktoś wyrzucił to najchętniej przygarnęłabym wszystkie :D

OLA oby te bóle były od wzmożonej aktywności dzieciaczka :)

HWESTA byle do jutra, do wizyty!

ANGELA podoba mi się Twoje podejście. Nie ma co hojrakować i jak nas coś zaniepokoi to od razu na IP. Najważniejsze jest zdrowie i bezpieczeństwo naszego dziecka. Intuicja póki co chyba nas wszystkie nie zawodzi i jak się dzieje coś naprawdę innego niż zwykle to dobrze, że to sprawdzamy.
    Przyznam, że też jestem zdziwiona że wypuścili Cię do domu - w moim szpitalu na pewno zostałabym dzień czy dwa na obserwacji. Ale może to i dobrze, bo w domu człowiek ma się lepiej

liloe lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeszcze teściowa powiedziała że mam brzuch nisko :( jak myslicie?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11d8b1bf9770.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:04

Fasia, Krysti, Hela85, Robotka1, CzaryMary, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:19

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Eweliśka jest okej:) dobre spalanie masz:)
    ja po dwóch godzinach miałam mniejszy wynik niż przed wypiciem glukozy:D lekarz powiedział że moje spalanie jest mega:D

Angela o rajuśku, dobrze zrobiłaś że pojechałaś, obserwuj się i uważaj na siebie:*
    a tutaj my:) bo dziś zaczynamy 28 tydzień:D i III trymestr:D
    tylko się nie śmiać:)
    aaa i zapraszam też do mojego pamiętniczka:)
    de9f05d8e4c4ee77med.jpg
    d5c6f1ae50852a20med.jpg

dziewczyny juz prawie oficjalnie(na razie tylko ja i córa a mąż musi się już dostosować:D) nasza malusia będzie miała na imię Jagoda:) mała Jagódka :)
    moja córka już robi laurki dla-uwaga- "JAGUTKI" moja kochana pisze tak jak się słyszy ale nie ma się co dziwić, sama się uczy pisania:) ja ją tylko poprawiam:) i ogólnie się tak do niej zwracamy od paru dni:) mąż tylko na nas popatruje:D

łał ale brzuchal:D
    i cycochy wypasione:D
    Jagoda piękne imie,
    mam sentyment:D sama miałam być Jagodą, ale masz mnie na FB to zobacz jak mam na nazwisko, dzieci by miały ubaw w przedszkolu:D

Fasia, hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 1819 1820 1821 1822 1823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ