Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ola ja bym na Twoim miejscu odpoczywala skoro aż tak bardzo Cię boli..
Nie boli nic lekko tak czasem pobolewa po bokach ale to są więzadła bo juz się o to pytapam lekarza. A od wczoraj tych skurczy tez nie mam także to chyba było od intensywnych ruchów małego -
Angela trzymam kciuki!!
Fasia ale ja jak to zobaczyłam to w czarną rozpacz wpadlam! Myślałam ze gowniarza powiesze na suchej gałęzi.
Dziś jej cały czas o tym kocie truje i chyba zrozumiała, nawet Twoje posty jej przeczytałam, mam nadzieję że ta lekcja nie pójdzie na marne.
Zostało mu trochę tych sądów, tak z centymetr może dwa.
Ją nie cierpię księdza po kolendzie, ani dawania w kopercie na składkę ani płacenia za chrzty i śluby. I pewnie bym to w życie wdrozyla ale mąż jest przeciwny mojemu nastawieniu.
U nas na wsiach jeszcze się sprząta kościół- no tu mój sprzeciw był bezapelacyjny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela trzymamy kciuki!!
Dziewczyny przegapiłam Wasze posty dotyczące tej glukozy i nie wiem teraz jak na to patrzeć,
mam 70 na czczo, 85 po 1 godzinie i 82 po dwóch godzinach, to chyba ok coo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka jest okej:) dobre spalanie masz:)
ja po dwóch godzinach miałam mniejszy wynik niż przed wypiciem glukozy:D lekarz powiedział że moje spalanie jest mega:D
Angela o rajuśku, dobrze zrobiłaś że pojechałaś, obserwuj się i uważaj na siebie:*
a tutaj my:) bo dziś zaczynamy 28 tydzieńi III trymestr:D
tylko się nie śmiać
aaa i zapraszam też do mojego pamiętniczka:)
dziewczyny juz prawie oficjalnie(na razie tylko ja i córa a mąż musi się już dostosować) nasza malusia będzie miała na imię Jagoda:) mała Jagódka
moja córka już robi laurki dla-uwaga- "JAGUTKI" moja kochana pisze tak jak się słyszy ale nie ma się co dziwić, sama się uczy pisania:) ja ją tylko poprawiam:) i ogólnie się tak do niej zwracamy od paru dni:) mąż tylko na nas popatruje:DKrysti, Fasia, Eweliśka, hwesta, Hela85, Ida, KasiaKwiatek, MartaAlvi, CzaryMary, liloe, Amy lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Angela89 ojej, współczuję nerwow,w razie co szybko do szpitala... echh mamy przeboje w ciazy... ja dziś wstalam i ten brzuch mi twardnieje co jakiś czas, lekko ciągnie. jutro wizyta w koncu
Jakby te nasze ciąże nie mogły juz bezproblemowo przebiegać a tak to się człowiek w kółko martwi... Ja od wczoraj juz dobrze ale i tak z tylu głowy jest obawa i pewnie juz do przyszłego piątku do wizyty zostanie -
ROBOTKA to dobrze, że Ją uświadomiłaś. Ja wiem, że dzieci nie zdają sobie sprawy z takich rzeczy. Pewnie zrobiła to po raz pierwszy i ostatni w życiu. Ty masz wychodzącego kotka ? Bo one jak są w mieszkaniu to jest im łatwiej bez wibrysów natomiast jak żyją na wolności to sobie gorzej radzą. A takie wąsy odrastają ok 2-3 miesięcy. Mam nadzieję, że kociak dojdzie do siebie szybko! Mam nadzieję, że się nie zlościsz na moje lekkie oburzenie ale w ciąży chyba jestem jeszcze bardziej wyczulona na krzywdę zwierząt i jak widzę np jakiegoś psiaka czy kociaka do wzięcia, bo ktoś wyrzucił to najchętniej przygarnęłabym wszystkie
OLA oby te bóle były od wzmożonej aktywności dzieciaczka
HWESTA byle do jutra, do wizyty!
ANGELA podoba mi się Twoje podejście. Nie ma co hojrakować i jak nas coś zaniepokoi to od razu na IP. Najważniejsze jest zdrowie i bezpieczeństwo naszego dziecka. Intuicja póki co chyba nas wszystkie nie zawodzi i jak się dzieje coś naprawdę innego niż zwykle to dobrze, że to sprawdzamy.
Przyznam, że też jestem zdziwiona że wypuścili Cię do domu - w moim szpitalu na pewno zostałabym dzień czy dwa na obserwacji. Ale może to i dobrze, bo w domu człowiek ma się lepiejliloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Eweliśka jest okej:) dobre spalanie masz:)
ja po dwóch godzinach miałam mniejszy wynik niż przed wypiciem glukozy:D lekarz powiedział że moje spalanie jest mega:D
Angela o rajuśku, dobrze zrobiłaś że pojechałaś, obserwuj się i uważaj na siebie:*
a tutaj my:) bo dziś zaczynamy 28 tydzieńi III trymestr:D
tylko się nie śmiać
aaa i zapraszam też do mojego pamiętniczka:)
dziewczyny juz prawie oficjalnie(na razie tylko ja i córa a mąż musi się już dostosować) nasza malusia będzie miała na imię Jagoda:) mała Jagódka
moja córka już robi laurki dla-uwaga- "JAGUTKI" moja kochana pisze tak jak się słyszy ale nie ma się co dziwić, sama się uczy pisania:) ja ją tylko poprawiam:) i ogólnie się tak do niej zwracamy od paru dni:) mąż tylko na nas popatruje:D
łał ale brzuchal:D
i cycochy wypasione:D
Jagoda piękne imie,
mam sentyment:D sama miałam być Jagodą, ale masz mnie na FB to zobacz jak mam na nazwisko, dzieci by miały ubaw w przedszkolu:DFasia, hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość