X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi dobrze ze jesteś :-)

Angela - trzymam kciuki zeby wszystko było ok.

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ola ja bym na Twoim miejscu odpoczywala skoro aż tak bardzo Cię boli..

Nie boli nic lekko tak czasem pobolewa po bokach ale to są więzadła bo juz się o to pytapam lekarza. A od wczoraj tych skurczy tez nie mam także to chyba było od intensywnych ruchów małego :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki!!

Fasia ale ja jak to zobaczyłam to w czarną rozpacz wpadlam! Myślałam ze gowniarza powiesze na suchej gałęzi.
    Dziś jej cały czas o tym kocie truje i chyba zrozumiała, nawet Twoje posty jej przeczytałam, mam nadzieję że ta lekcja nie pójdzie na marne.
    Zostało mu trochę tych sądów, tak z centymetr może dwa.
    Ją nie cierpię księdza po kolendzie, ani dawania w kopercie na składkę ani płacenia za chrzty i śluby. I pewnie bym to w życie wdrozyla ale mąż jest przeciwny mojemu nastawieniu.
    U nas na wsiach jeszcze się sprząta kościół- no tu mój sprzeciw był bezapelacyjny

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany Angela podziwiam za opanowanie i spokój! Ja mimo, że niby trzecia ciąża to bym spanikowała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymaj się bedzie dobrze wszystko odpoczywaj kochana.Pozdrawiam serdecznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:18

Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymamy kciuki!!

Dziewczyny przegapiłam Wasze posty dotyczące tej glukozy i nie wiem teraz jak na to patrzeć,
    mam 70 na czczo, 85 po 1 godzinie i 82 po dwóch godzinach, to chyba ok coo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:02

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska ok masz wynik,po 1 h do 120 po 2 h do 140

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie łózeczko będzie mial Ignaś :) i tą dostawke tez z chicco kupujemy wczoraj pokój mierzylismy zmiesci się wsio :)Happy <3 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c35fcb6ae067.jpg

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam kolory :D i nasze dziecko tez kolorowo miec bedzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 ojej, współczuję nerwow,w razie co szybko do szpitala... echh mamy przeboje w ciazy... ja dziś wstalam i ten brzuch mi twardnieje co jakiś czas, lekko ciągnie. jutro wizyta w koncu

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ale i tak ze Cie nie zatrzymali w szpitalu u mnie to z saczacymi wodami juz do domu by nie wypuścili

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze rolete do sypialni zastanawiam się jaką ,Wieszaczki dla Ignasia na ubranka bo mamy dwie szafy w sypialni wbudowane .Jedna la ignasia bedzie .A my jakos się pomiescimy w jednej duzej :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka jest okej:) dobre spalanie masz:)
    ja po dwóch godzinach miałam mniejszy wynik niż przed wypiciem glukozy:D lekarz powiedział że moje spalanie jest mega:D

Angela o rajuśku, dobrze zrobiłaś że pojechałaś, obserwuj się i uważaj na siebie:*
    a tutaj my:) bo dziś zaczynamy 28 tydzień:D i III trymestr:D
    tylko się nie śmiać:)
    aaa i zapraszam też do mojego pamiętniczka:)
    de9f05d8e4c4ee77med.jpg
    d5c6f1ae50852a20med.jpg

dziewczyny juz prawie oficjalnie(na razie tylko ja i córa a mąż musi się już dostosować:D) nasza malusia będzie miała na imię Jagoda:) mała Jagódka :)
    moja córka już robi laurki dla-uwaga- "JAGUTKI" moja kochana pisze tak jak się słyszy ale nie ma się co dziwić, sama się uczy pisania:) ja ją tylko poprawiam:) i ogólnie się tak do niej zwracamy od paru dni:) mąż tylko na nas popatruje:D

Krysti, Fasia, Eweliśka, hwesta, Hela85, Ida, KasiaKwiatek, MartaAlvi, CzaryMary, liloe, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela89 ojej, współczuję nerwow,w razie co szybko do szpitala... echh mamy przeboje w ciazy... ja dziś wstalam i ten brzuch mi twardnieje co jakiś czas, lekko ciągnie. jutro wizyta w koncu

Jakby te nasze ciąże nie mogły juz bezproblemowo przebiegać a tak to się człowiek w kółko martwi... Ja od wczoraj juz dobrze ale i tak z tylu głowy jest obawa i pewnie juz do przyszłego piątku do wizyty zostanie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA to dobrze, że Ją uświadomiłaś. Ja wiem, że dzieci nie zdają sobie sprawy z takich rzeczy. Pewnie zrobiła to po raz pierwszy i ostatni w życiu. Ty masz wychodzącego kotka ? Bo one jak są w mieszkaniu to jest im łatwiej bez wibrysów natomiast jak żyją na wolności to sobie gorzej radzą. A takie wąsy odrastają ok 2-3 miesięcy. Mam nadzieję, że kociak dojdzie do siebie szybko! Mam nadzieję, że się nie zlościsz na moje lekkie oburzenie ale w ciąży chyba jestem jeszcze bardziej wyczulona na krzywdę zwierząt i jak widzę np jakiegoś psiaka czy kociaka do wzięcia, bo ktoś wyrzucił to najchętniej przygarnęłabym wszystkie :D

OLA oby te bóle były od wzmożonej aktywności dzieciaczka :)

HWESTA byle do jutra, do wizyty!

ANGELA podoba mi się Twoje podejście. Nie ma co hojrakować i jak nas coś zaniepokoi to od razu na IP. Najważniejsze jest zdrowie i bezpieczeństwo naszego dziecka. Intuicja póki co chyba nas wszystkie nie zawodzi i jak się dzieje coś naprawdę innego niż zwykle to dobrze, że to sprawdzamy.
    Przyznam, że też jestem zdziwiona że wypuścili Cię do domu - w moim szpitalu na pewno zostałabym dzień czy dwa na obserwacji. Ale może to i dobrze, bo w domu człowiek ma się lepiej

liloe lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeszcze teściowa powiedziała że mam brzuch nisko :( jak myslicie?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11d8b1bf9770.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:04

Fasia, Krysti, Hela85, Robotka1, CzaryMary, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:19

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Eweliśka jest okej:) dobre spalanie masz:)
    ja po dwóch godzinach miałam mniejszy wynik niż przed wypiciem glukozy:D lekarz powiedział że moje spalanie jest mega:D

Angela o rajuśku, dobrze zrobiłaś że pojechałaś, obserwuj się i uważaj na siebie:*
    a tutaj my:) bo dziś zaczynamy 28 tydzień:D i III trymestr:D
    tylko się nie śmiać:)
    aaa i zapraszam też do mojego pamiętniczka:)
    de9f05d8e4c4ee77med.jpg
    d5c6f1ae50852a20med.jpg

dziewczyny juz prawie oficjalnie(na razie tylko ja i córa a mąż musi się już dostosować:D) nasza malusia będzie miała na imię Jagoda:) mała Jagódka :)
    moja córka już robi laurki dla-uwaga- "JAGUTKI" moja kochana pisze tak jak się słyszy ale nie ma się co dziwić, sama się uczy pisania:) ja ją tylko poprawiam:) i ogólnie się tak do niej zwracamy od paru dni:) mąż tylko na nas popatruje:D

łał ale brzuchal:D
    i cycochy wypasione:D
    Jagoda piękne imie,
    mam sentyment:D sama miałam być Jagodą, ale masz mnie na FB to zobacz jak mam na nazwisko, dzieci by miały ubaw w przedszkolu:D

Fasia, hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 1819 1820 1821 1822 1823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ