Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Fasiu - mam pytania o ten Twój stanik. To jest taki sportowy, miękki tak? Gdzie go kupiłaś?
Kupiłam w TKmaxxie. Dwie sztuki chyba za jakieś 30zł. On jest sportowy miękki ale na okolo biustu bardzo dobrze go trzyma. Wręcz jest ciasny jak zakładam ale świetnie trzyma biust w ryzachHela85, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida ja też od wyjścia ze szpitala czyli 26 listopada zauważyłam,że mam więcej śluzu często się martwie czy to nie wody wkurza mnie to bardzo... ale tak długo już tak mam to po pierwsze a po drugie po nocy mam sucho więc chyba wody się nie sączą tylko to jest śluz. Za dnia na prawde jest go dużo, podpytam lekarza prawdopodobnie 15 stycznia idę na wizytę jak się uda do innego lekarza, u swojej mam zaklepaną na 20 stycznia ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:54
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis sortacja ubran masakra ile tego jest niektore koszule z metkami bluzki jeszcze z przed ciązy nakupilam a tu dwie kreski na tescie się pokazaly i zapomnialam ze ciuchy kupilam haha ja to chomik jestem moj mówi
prasuje ciuchy porzadki robie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny piękne macie brzucholki.
Chciałam powiedzieć ze maseczka na włosy z przepisu Heli jest suuuper. Włosy blyszczace a przede wszystkim bardzo mieciutkiepolecam!
Dzisiaj idziemy do kina. Nie wiem czy usiedze w miejscu przez 2 godziny...Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Angela chodzi Ci o podkłady poporodowe ? Bella Mamma ? Czy coś innego ?
Krysti dziękujęIgnaś też ma ładne mieszkanko!
Liloe również dziękiu mnie linia jest baaaaardzo jasna. Praktycznie jej nie widać. Myślałam, że to norma w ciąży, że się pojawia ale jak widać chyba nie
Czuję, że mnie coś bierze ... CRP z wczoraj 7,8 czyli jakiś stan zapalny. Boli mnie od rana głowa, zatoki i głowa z tyłu z prawej strony. Nie wiem od czego to może być .. ogólnie jestem jakaś osłabiona, siły nie mam nawet zeby rękę do góry podnieśćNa zewnątrz piękna zima! Świeci słońce, niebo bezchmurne, leży śnieg - nic tylko iść na spacer ale jakoś się boje, że mnie rozłoży totalnie ...
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tez byłam w szpitalu z podejrzeniem saczenia wód tyle ze się nie potwierdziło. Śluzu może faktycznie być więcej tak mi mówili w szpitalu ale tez bez przesady. Przy saczeniu wód standardowo podaje się antybiotyk żeby się dziecko czymś nie zakazilo no i mi po antybiotyku przestało tak lecieć bo tez co chwila zmienialam wkładki no i posiew wyszedł bardzo dobrze.