Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka sorki muszę ... ale cyyyyycuchy
mój mąż by się ślinił za każdym razem na widok takich hihi
Swoją drogą moje też mega urosły ale do Twoich to mi duuuużo brakuje
Jagódka ? Cuuuuuuudnieimię przepiękne ! A domek już ma caaałkiem spory
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mi jeszcze teściowa powiedziała że mam brzuch nisko
jak myslicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11d8b1bf9770.jpg
Ja tam nie widze zeby był nisko. Piękna piłeczka. Pępuszek na środku, a nie na dole - nie słuchaj jejHela85, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela to prawda - skoro wypuścili tzn, że nic złego się nie dzieje
a tak jak i Ty i ja napisałyśmy - w domu człowiekowi lepiej niż w szpitalu
) teraz obserwacja i odpoczynek
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:ROBOTKA to dobrze, że Ją uświadomiłaś. Ja wiem, że dzieci nie zdają sobie sprawy z takich rzeczy. Pewnie zrobiła to po raz pierwszy i ostatni w życiu. Ty masz wychodzącego kotka ? Bo one jak są w mieszkaniu to jest im łatwiej bez wibrysów natomiast jak żyją na wolności to sobie gorzej radzą. A takie wąsy odrastają ok 2-3 miesięcy. Mam nadzieję, że kociak dojdzie do siebie szybko! Mam nadzieję, że się nie zlościsz na moje lekkie oburzenie ale w ciąży chyba jestem jeszcze bardziej wyczulona na krzywdę zwierząt i jak widzę np jakiegoś psiaka czy kociaka do wzięcia, bo ktoś wyrzucił to najchętniej przygarnęłabym wszystkie
OLA oby te bóle były od wzmożonej aktywności dzieciaczka
HWESTA byle do jutra, do wizyty!
ANGELA podoba mi się Twoje podejście. Nie ma co hojrakować i jak nas coś zaniepokoi to od razu na IP. Najważniejsze jest zdrowie i bezpieczeństwo naszego dziecka. Intuicja póki co chyba nas wszystkie nie zawodzi i jak się dzieje coś naprawdę innego niż zwykle to dobrze, że to sprawdzamy.
Przyznam, że też jestem zdziwiona że wypuścili Cię do domu - w moim szpitalu na pewno zostałabym dzień czy dwa na obserwacji. Ale może to i dobrze, bo w domu człowiek ma się lepiej
No ja tez mam taka nadziejeale odkąd polezalam biorę magnez i nospe i mały się wyciszyl trochę to nic nie boli brzuszek miękki żadnych skurczy ale jak tylko cos mnie zaniepokoi zadzwonie do mojego gin żeby wczesniej pójść na wizytę. Masz racje nie ma co hojrakowac bo tu chodzi o nasze dzieci.
-
Ja muszę sobie zapisywać pytania na kartce albo w telefonie, bo zawsze po usg jak jestem wzruszona widokiem synka zapominam o Bożym świecie
dobrze, że męża mam zawsze ze sobą w gabinecie to przynajmniej On pamięta o co miałam zapytać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia no coś Ty nie gniewem się
ja nie z tych:P
Dzięki za komplementy dziewczyny- cycki dostalyscie tylko wy bo wiem że za chwilę znikną przytoczone przez kolejne strony:)
Fasia mój brzuch duży ale Twój chyba większy jeśli by wyrównać proporcje cielesne:) słuszny po prostu:)
Mama zrobiła mi pierogi z truskawkamibędę jeść
I zamówiłam właśnie termometrHela85, Fasia lubią tę wiadomość