X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary czyli Twój mąż w strony moich rodziców leci:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    CzaryMary czyli Twój mąż w strony moich rodziców leci:)

To Ty stamtąd pochodzisz ? Spory kawałek do wawy :-)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:)
    Przesyłam Wam łódzkie słoneczko:) Trochę zimno, ale jak świeci słoneczko to od razu przyjemniej

Fasia, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary tak, ja ze Szczecina :) daleko teściów mój mąż ma :p

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary ja też mam jutro kolęde i wcale się z tego powodu nie ciesze :P

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    CzaryMary ja też mam jutro kolęde i wcale się z tego powodu nie ciesze :P

Ja tez srednio, bo mam traumę z zeszlorocznej... Ale mam nadzieje ze będzie w tym roku inny ksiądz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:10

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary a co ten ksiądz zrobił że masz traume?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ,

Jak mnie od wczorajszego wieczora boli podbrzusze!! :( Jakaś katastrofa. Taki rwąco - ciągnący ból, ewidentnie macica się powiększa. Jak się rano obudziłam to poczułam kopniaka prawie na żołądku, tak wysoko to jeszcze u nas kopniaków nie było. Natka poczuła troche więcej miejsca i już się rozszalała :P

Miłego dnia Dziewczyny, mam nadzieję, że u Was też takie przyjemne słoneczko. Idę na spacer z piesełem :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia- kazał paść na kolana, maczac ręce w wodzie święconej i odmawiać modlitwy jakby w transie... Szeptal do ucha 'historio,historio czarna dyskoteko' ??? :-) :-) poza tym mówił jakby wierszem i za cholerę go nie rozumialam. No dziwny egzemplarz mi się trafił po prostu :-)

Hela85, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jakiś podrabiany ksiądz był ;)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Dzień dobry ,

Jak mnie od wczorajszego wieczora boli podbrzusze!! :( Jakaś katastrofa. Taki rwąco - ciągnący ból, ewidentnie macica się powiększa. Jak się rano obudziłam to poczułam kopniaka prawie na żołądku, tak wysoko to jeszcze u nas kopniaków nie było. Natka poczuła troche więcej miejsca i już się rozszalała :P

Miłego dnia Dziewczyny, mam nadzieję, że u Was też takie przyjemne słoneczko. Idę na spacer z piesełem :)

Mnie tez delikatnie pobolewa razem z więzadłami i tez chyba brzusio rośnie bo zawsze jak tak miałam to później bardzo rosl. Trzeba więcej polezec wtedy i bol jest mniejszy

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Dzień dobry:)
    CzaryMary ja na Twoim miejscu nie wyrobiłabym ze śmiechu przy tym księciuniu.

Robotka niech córa uważa bo kot się zemści, ja za dzieciaka tez troszke dokuczałam kotkom, ciągałam za ogony,wiązałam im różne rzeczy na nim a pewnego dnia rzuciły się na mnie jak szalone gdy nie było babci i podrapały konkretnie a nic im wtedy nie robiłam, taka karma,od tej pory miałam się na baczności i byłam "grzeczna".

Sama byłam w chacie i trzeslam portkami ze strachu co jeszcze wymysli:-) ale jak wyszedl to pialam ze śmiechu i drina musialam walnac na rozluźnienie :-)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja bym na Twoim miejscu odpoczywala skoro aż tak bardzo Cię boli..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Mnie tez delikatnie pobolewa razem z więzadłami i tez chyba brzusio rośnie bo zawsze jak tak miałam to później bardzo rosl. Trzeba więcej polezec wtedy i bol jest mniejszy

Jak leżałam z podkurczonymi nogami to po chwili czułam ulgę, ale lekki wyprost albo spacerek do kibelka i znów wszystko wracało, tragedia :P

CzaryMary, matko, co to za ksiądz! Pewnie miny mieliście przednie :D
    My kolęde mamy w czwartek. W zeszłym roku było całkiem spoko, nasz pies miał wtedy 3 miesiące i jak tylko ksiadz wszedł to chował mu się pod sutanną, taka to super zabawa była :) Na szczęscie mu to nie przeszkadzało i wziął ją potem na ręce to go za brodę ciągnęła zębami bo miał taką długą :P

Ja sama nie wiem co mam myśleć o zwyczaju kolędy... Takie to sztuczne było u nas zawsze. Pół dnia czekania kiedy ksiądz się zjawi, bo nigdy nie precyzowali tego jakoś szczególnie w jakiej kolejności chodzą. Ksiądz właził, pytał "i co tam u Was słychać?" co najmniej jak by go to na prawdę interesowało i był naszym starym kumplem...
    Pewnie w mniejszych parafiach, albo na wsiach to zupełnie inaczej wygląda, ale u nas to taka kolęda nic totalnie nie wniosi.

CzaryMary, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello jakby co jestem, żyje i chyba calkiem dobrze sie mam, ale jakos ostatnio laptop lezal odlogiem i mam zaleglosci. Nadrabiam, jestem na 1833 stronie wiec jeszcze treoszke, ale pisze zebyscie sie nie martwiły :)

KasiaKwiatek, Fasia, CzaryMary, Ida, Hela85, hwesta, liloe lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi kop w tyłek Ci się należy! Już lekka panika była gdzie Ty ;-)

Fasia, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię tego łażenia po kolędzie... Sztuczne, wymuszone takie, ksiądz nie wie kto jest kto... My się wprowadziliśmy tu w marcu, nie mam pojęcia kiedy będą chodzić bo w kościele jestem na weselach, pogrzebach i ze święconką :-P może uda się i nas nie będzie... :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 11:20

mantissa, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko na chwile od 9 rano jestem na IP odezwe sie później

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela daj znać! O co chodzi :-\ trzymaj się Kochana <3

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi karny kopniak Ci się należy! :)

Angela trzymam kciuki! Daj znać co się dzieje jak będziesz mogła

Bambi85 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1818 1819 1820 1821 1822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ