Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Hela- dokładnie tak, chcę łóżeczko prostopadle do naszego, więc wolałabym takie cienkie szczebelki dookoła takie same
Alem masz rację, generalnie jestem wymagająca ;p
Fasia -dzięki za info, muszę obczaić TkMaxxa bo moje staniki mnie już uwierają, głównie fiszbiny, a głupio mi tak chodzić cały dzień bez, nawet jeśli siedzę sama w domu
Angela - to ja takich chluśnięć nie mam, ale przebija się przez majtki ,jak nie mam wkładki.
Piękne te Wasze brzuszki. Teraz to już czy małe czy duże to nie ma wątpliwości, że ciążowe. W końcu to już nasz 7 miesiąc!
U mnie kreska też się powoli pojawia. Ale pod i NAD pępkiem. Mozliwe to?
Oj ja tez cierpie na brak stanika mam jeden tylko do karmienia juz ale przydalby mi się jakiś na noc tylko ze ja mam duże piersi i rzadko gdzie maja taki rozmiar bo miseczka musi być dużą a pod biustem malo -
nick nieaktualny
-
Ida ja ostatnio biustonosze tylko w TKmaxx kupuję. Pierwszy jak mi biust urósł zaraz na początku ciąży, kupiłam w Triumphie za jakieś 130zł. Następny też z firmy Triumph w TKmaxxie już za 45zł
nakupowałam kilka właśnie takich bezszwowych własnie tam i chodzę w nich 24 na dobę. Są bardzo wygodne! A teraz jeszcze sa wyprzedaże więc można firmowe rzeczy dobrej jakoś kupić w naprawdę dobrych cenach. Ten mój ze zdjęcia to Jessica Simpson
mam też od niej majtki i też się fajnie noszą
Angela89, Hela85, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleee miałam niespodziankę, przyjechał do mnie mój chrzestny co go 2 lata nie widziałam i wujek którego 10 lat nie widzialam:) na kawę przyjechali i chrzestny 2000 zl mi dał w prezencie, ale super
gotowka się teraz przyda
i teściowa powiedziała, że mamy ani wozka ani lozeczka nie kupowac za swoją kasę
))
Fasia, Angela89, misia83, Hela85, Krysti, mantissa, Ida, Ewelcia, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti chcesz się odchudzać ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:13
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti na prawde nie warto kupować tabletek na odchudzanie! jeśli już chcesz cos kupić, żeby się wspomóc to lepiej kup herbatę czerwoną lisciasta i będzie lepsza niż tabsy które nic nie dają. Zdrowa dieta i ruch i szybko wrócisz do wagi a jak będziesz karmic piersią to schudniesz, nie będziesz wiedziała nawet kiedy
Angela89, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:ehhh, a mnie cycki jeszcze nic nie urosły, w dalszym ciągu skromne B:( Jak tak dalej pójdzie to staniki do karmienia kupię dopiero po porodzie.
Hehe, u mnie też niewiele urosły. Tylko żyły się takie grubaśne pojawiły, ostatnio się z chłopem śmiałam, że na pobieraniu powiem, żeby mi z tamtych brali. xD
A w ogóle jaki mi się ogromny siniak zrobił wczoraj po pobraniu. Tai 4x3 cm. I dalej boli, mniej niż wczoraj, ale boli. Chyba w takim razie jutro powinni z innej żyły pobierać, prawda?
I od paru dni mam praktycznie kilka razy dziennie twardy brzuch. Muszę ginowi powiedzieć, w poniedziałek a jak mi znowu powie, że tak się może zdarzyć i nie zmierzy szyjki (jeszcze nigdy nie mialam mierzonej), to się wkurzę. Bo niby wiem, ze nie ma co panikowac, ale takie podejscie, że wszystko mozliwe i normalne mnie trochę drażni.
Czy was też co chwilę wylogowuje dzis z forum? -
Anka1501 wrote:Mantissa pewnie miałaś rękę zgieta po pobraniu krwi. nie zgina się ręki bo wtedy zawsze się siniak robi. Ja przyciskam dłonią wacik przez chwilę i nigdy sibiaków nie mam.
Ano mas rację, zgięłam po pobraniu, bo ta pielęgniarka co była nawet mi gazika nie przykleiła. ;/ A że musiałam łyknąć glukozę, to musiałam zgiąć, żeby wacik nie wypadł. Dobrze wiedzieć na przyszłość, że to może być od tego. -
Ida u mnie w rodzinie wszystkie kobiety po ciąży mocno chudly. Moja mama była kiedyś duża a po urodzeniu dzieci 50kg wagi miała, siostra to samo. Ja jak urodziłam syna to tez po paru miesiącach wazylam dużo mniej niż przed ciążą
teraz liczę na powtórkę
Ida lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Ano mas rację, zgięłam po pobraniu, bo ta pielęgniarka co była nawet mi gazika nie przykleiła. ;/ A że musiałam łyknąć glukozę, to musiałam zgiąć, żeby wacik nie wypadł. Dobrze wiedzieć na przyszłość, że to może być od tego.
Często pielęgniarki mówią żeby zgiąć i zawsze miałam wielkie siniaki. Parę lat temu byłam w szpitalu w Gdyni i tam była taka pielęgniarka fajna i mówiła, żeby nie zginąć bo siniaki się robią i od tamtej pory nigdy już nie miałam sinych rąk po pobraniu krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:54
mantissa, Angela89, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja miałam wczoraj niefajny incydent wieczorem. Wykąpałam się, oglądałam jeszcze telewizję i gdy wstałam, żeby pójść spaść na górę poczułam taki ból miesiaczkowy w dole brzucha, normalnie czułam swoją szyjkę. Nawet powiedziałam tak odruchowo do męża, że czuje dałbym miała zacząć rodzić. Przestraszył się, lyknelam na raz 2 nospy i 3 magnezy i położyła się na dole, żeby już tych schodów nie pokonywać. Na szczęście dzisiaj nic się nie dzieje, tylko więzadła mnie bolą.