X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Hela- dokładnie tak, chcę łóżeczko prostopadle do naszego, więc wolałabym takie cienkie szczebelki dookoła takie same ;) Alem masz rację, generalnie jestem wymagająca ;p

Fasia -dzięki za info, muszę obczaić TkMaxxa bo moje staniki mnie już uwierają, głównie fiszbiny, a głupio mi tak chodzić cały dzień bez, nawet jeśli siedzę sama w domu :P

Angela - to ja takich chluśnięć nie mam, ale przebija się przez majtki ,jak nie mam wkładki.

Piękne te Wasze brzuszki. Teraz to już czy małe czy duże to nie ma wątpliwości, że ciążowe. W końcu to już nasz 7 miesiąc! :)

U mnie kreska też się powoli pojawia. Ale pod i NAD pępkiem. Mozliwe to?

Oj ja tez cierpie na brak stanika mam jeden tylko do karmienia juz ale przydalby mi się jakiś na noc tylko ze ja mam duże piersi i rzadko gdzie maja taki rozmiar bo miseczka musi być dużą a pod biustem malo

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:04

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja ostatnio biustonosze tylko w TKmaxx kupuję. Pierwszy jak mi biust urósł zaraz na początku ciąży, kupiłam w Triumphie za jakieś 130zł. Następny też z firmy Triumph w TKmaxxie już za 45zł :) nakupowałam kilka właśnie takich bezszwowych własnie tam i chodzę w nich 24 na dobę. Są bardzo wygodne! A teraz jeszcze sa wyprzedaże więc można firmowe rzeczy dobrej jakoś kupić w naprawdę dobrych cenach. Ten mój ze zdjęcia to Jessica Simpson :) mam też od niej majtki i też się fajnie noszą

Angela89, Hela85, Ida lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh, a mnie cycki jeszcze nic nie urosły, w dalszym ciągu skromne B:( Jak tak dalej pójdzie to staniki do karmienia kupię dopiero po porodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 15:10

mantissa lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleee miałam niespodziankę, przyjechał do mnie mój chrzestny co go 2 lata nie widziałam i wujek którego 10 lat nie widzialam:) na kawę przyjechali i chrzestny 2000 zl mi dał w prezencie, ale super :) gotowka się teraz przyda :) i teściowa powiedziała, że mamy ani wozka ani lozeczka nie kupowac za swoją kasę :)))

Fasia, Angela89, misia83, Hela85, Krysti, mantissa, Ida, Ewelcia, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta super pomoc! :))) czyli te najdroższe rzeczy Wam odchodzą i jeszcze tyle kasy dostaliście. Suuuper :)))

hwesta lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myslicie o tych pastylkach ananasowych na odchudzanie ,w Polsce w aptece są chyba .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti chcesz się odchudzać ? :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Krysti chcesz się odchudzać ? :P
    Po porodzie tak myslę zobacze ile przytyje:D ale tez trza brac te specyfiki pod uwage bo karmiąc piersią chyba nie mozna bedzie więc bede musiala sexem kalorie zrzucić hihi:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:13

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wole naturalnie ,ale kolezanka mi powiedziala o tych ananasowych ze są niby dobre a ja tam pierdziele bo herbalife bedę stosowac :) koktajle odzywcze pić

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:04

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti na prawde nie warto kupować tabletek na odchudzanie! jeśli już chcesz cos kupić, żeby się wspomóc to lepiej kup herbatę czerwoną lisciasta i będzie lepsza niż tabsy które nic nie dają. Zdrowa dieta i ruch i szybko wrócisz do wagi a jak będziesz karmic piersią to schudniesz, nie będziesz wiedziała nawet kiedy :)

Angela89, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    ehhh, a mnie cycki jeszcze nic nie urosły, w dalszym ciągu skromne B:( Jak tak dalej pójdzie to staniki do karmienia kupię dopiero po porodzie.

Hehe, u mnie też niewiele urosły. Tylko żyły się takie grubaśne pojawiły, ostatnio się z chłopem śmiałam, że na pobieraniu powiem, żeby mi z tamtych brali. xD

A w ogóle jaki mi się ogromny siniak zrobił wczoraj po pobraniu. Tai 4x3 cm. I dalej boli, mniej niż wczoraj, ale boli. Chyba w takim razie jutro powinni z innej żyły pobierać, prawda?

I od paru dni mam praktycznie kilka razy dziennie twardy brzuch. Muszę ginowi powiedzieć, w poniedziałek a jak mi znowu powie, że tak się może zdarzyć i nie zmierzy szyjki (jeszcze nigdy nie mialam mierzonej), to się wkurzę. Bo niby wiem, ze nie ma co panikowac, ale takie podejscie, że wszystko mozliwe i normalne mnie trochę drażni.

Czy was też co chwilę wylogowuje dzis z forum?

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:24

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa pewnie miałaś rękę zgieta po pobraniu krwi. nie zgina się ręki bo wtedy zawsze się siniak robi. Ja przyciskam dłonią wacik przez chwilę i nigdy sibiaków nie mam.

Hela85 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mantissa pewnie miałaś rękę zgieta po pobraniu krwi. nie zgina się ręki bo wtedy zawsze się siniak robi. Ja przyciskam dłonią wacik przez chwilę i nigdy sibiaków nie mam.

Ano mas rację, zgięłam po pobraniu, bo ta pielęgniarka co była nawet mi gazika nie przykleiła. ;/ A że musiałam łyknąć glukozę, to musiałam zgiąć, żeby wacik nie wypadł. Dobrze wiedzieć na przyszłość, że to może być od tego.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida u mnie w rodzinie wszystkie kobiety po ciąży mocno chudly. Moja mama była kiedyś duża a po urodzeniu dzieci 50kg wagi miała, siostra to samo. Ja jak urodziłam syna to tez po paru miesiącach wazylam dużo mniej niż przed ciążą :) teraz liczę na powtórkę :D

Ida lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Ano mas rację, zgięłam po pobraniu, bo ta pielęgniarka co była nawet mi gazika nie przykleiła. ;/ A że musiałam łyknąć glukozę, to musiałam zgiąć, żeby wacik nie wypadł. Dobrze wiedzieć na przyszłość, że to może być od tego.

Często pielęgniarki mówią żeby zgiąć i zawsze miałam wielkie siniaki. Parę lat temu byłam w szpitalu w Gdyni i tam była taka pielęgniarka fajna i mówiła, żeby nie zginąć bo siniaki się robią i od tamtej pory nigdy już nie miałam sinych rąk po pobraniu krwi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:54

mantissa, Angela89, Hela85 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja miałam wczoraj niefajny incydent wieczorem. Wykąpałam się, oglądałam jeszcze telewizję i gdy wstałam, żeby pójść spaść na górę poczułam taki ból miesiaczkowy w dole brzucha, normalnie czułam swoją szyjkę. Nawet powiedziałam tak odruchowo do męża, że czuje dałbym miała zacząć rodzić. Przestraszył się, lyknelam na raz 2 nospy i 3 magnezy i położyła się na dole, żeby już tych schodów nie pokonywać. Na szczęście dzisiaj nic się nie dzieje, tylko więzadła mnie bolą.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wagi po porodzie, to chyba zależy, czy ktoś ma predyspozycje do tycia i ile się w ciąży przytylo i od czego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:01

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 1822 1823 1824 1825 1826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ