X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja... nie piszę nic bo za wiele się u mnie nie dzieje ale czytam i lubię Wasze posty - tak daję znać że żyję - ale dzięki Krysti za troskę :)

Wczoraj byliśmy z M na zakupach w IKEA. Żebyście widziały reakcję kasjerki jak musiała zeskanować dwa łóżeczka :P Kupiliśmy parę pierdułek dla chłopaków i tyle. Wieczorem lekko przeorganizowaliśmy pokój, poustawialiśmy łóżeczka i jesteśmy w szoku że mamy taki mały pokój w którym musimy się pomieścić - jednym słowem zazdroszczę niektórym z Was domów :) Dzisiaj zdycham z bólu kręgosłupa - jednak takie długie chodzenie już mnie męczy, a nie daj boże jak muszę sie schylić to już w ogóle porażka! :/

Po świętach w końcu ruszyła mi waga już mam 3kg+ no i obwód brzucha ruszył z kopyta bo teraz mam 103cm!!! Chłopcy kopią się niesamowicie, czasem aż brzuch faluje :P

Jutro siadam na allegro i zamawiam wszystkie pierdułki brakujące bo czas goni a ja mam wciąż poczucie że jestem w lesie :/

KasiaKwiatek, misia83, misia83, Fasia, Hela85, MartaAlvi, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia no ja bede sama od pojutrze, wiec juz takie wpadki jak 5 dni nieobecnosci na kwietniowkach mi nie grozą :P. Oczywiscie ja przy tym urzadzaniu glownie cwiczylam wskazujacy palec, co gdzie. Jeszcze troche w dokumentach musze poukladac ale to mozna na siedzaco/ lezaco i w szafie skoncze jakos na raty, ale to potem, narazie solidnie leze bo jakis niepokoj mam, moj mowi , ze chyba ,mnie przywiaze do tej kanapy, bo w sumie ciagle mnie kusi cos, niby drobne rzeczy ale jednak. No nic musze byc madra - ( dobre hih). Kurcze tez musze wyslac meza po te DHA bo sie super oplaca.
    Przymierzam sie tez do glukozy nieszczesnej, myslelismy zeby jutro isc jak jeszcze moj w domu, ale jakos mocy nie czuje, dzisiaj prawie zaslablam bez tego- jakis slaby czas mam, wiec w przyslzym tygodniu pojde kolo wtorku co by zdazyc powtorzyc w razie jak mi nie pojdzie.
    No ja jakos o tych x- landerach nie myslalam, ale ogldalam glownie tego x- move i taki w sam raz , nie za duzy nie za maly, bo tako o ktorych tez mysle takie znowu wielkie mi sie wydaja, szkoda ze nie ma w tych sklepach lustra jak sie z tym wozkiem wyglada ; P, chociaz mam 170cm wzrostu wiec chyba i tako moglby byc.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zaczelam miec mysli, ze jestem gruba - na prawde na glowe mio juz poszlo- wiem. Ale w ramach uzewnetrzniania musialam to napisac. A waga idzie w gore, mam nadzieje ze Leoś tez dobrze przybiera, nie tylko ja. Na poczatku stresowalam sie ze nie tyje a teraz jak przybieram tez zle, sama jestalm zla na siebie za takie myslenie, bo wiem ze zrzuce. Kurde naprawde mam zly czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:50

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 a jak się ma Twoja szyjka? Moja się skrocila na 25mm :(

• misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:39

Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:26

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA nie wiem, ide dopiero w przyszly piatek to sie okaze, osttanio szalu nie bylo. Boja sie jakos tej wizyty, nie wiem czemu. Mam nadzieje ze nic sie po drodze nie wydarzy i wytrzymam do piatku.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ten kocyk taki bardziej zimowy wzięłaś czy cieniutki na lato?
    Bo mam wielki dylemat na jaki sie zdecydować ... Zimowego użyję tylko zima, a jak urodzimy to się będzie robić coraz cieplej. Letni może się latem przydać ale zimą trzeba będzie czymś jeszcze dziecko przykrywać, bo będzie za cienki .. No i nie wiem :P

śliczny wzór! :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA myśle, ze jak do tej pory tak niewiele przybrałaś to może teraz też nie przytyjesz jakoś mega dużo :))

BAMBI leżeć i odpoczywać :)

Ida, Bambi85, Hela85 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:26

Hela85, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela my z moją Oliwią też zaliczyłyśmy Twoją odżywkę, efekt super, włosy miękkie ale na całkowity efekt musimy popracować pewnie kilka takich zabiegów :-)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a od kogo zamowilas kocyk? Wybralas lozeczko dyzio z jardrew? Ja sie bije z myslami czy zamowic to drozsze czy tansze.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Misia ten kocyk taki bardziej zimowy wzięłaś czy cieniutki na lato?
    Bo mam wielki dylemat na jaki sie zdecydować ... Zimowego użyję tylko zima, a jak urodzimy to się będzie robić coraz cieplej. Letni może się latem przydać ale zimą trzeba będzie czymś jeszcze dziecko przykrywać, bo będzie za cienki .. No i nie wiem :P

śliczny wzór! :)
    Dziękuję:) Fasia, ja wybrałam ten grubszy (nie light). Prędzej czy później się przyda. Cienki zamówiłam na allegro- bawełniany.
    2pzfloz.png

Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Misia a od kogo zamowilas kocyk? Wybralas lozeczko dyzio z jardrew? Ja sie bije z myslami czy zamowic to drozsze czy tansze.
    Lali kocyk i podusia z la millou. Zobaczę jak przyjdą czy warte tych pieniędzy (na szczęście miałam 25% rabatu).
    Mnie trochę szkoda kasy na to droższe a Dyzio jest tanie i ładne- przynajmniej na foto. Mam nadzieję że w tym tygodniu przyjdzie i je skręcimy więc jak byś była zainteresowana to mogę przesłać fotki.

Lali lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nad tym szyciem też się zastanawiam. Z tego właśnie względu kupiłam grubszy, cieńszy łatwiej się będzie szyło:)

Hela85 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:27

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida to na pewno te cycki i ciężkie kości;)

Ida, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:04

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam naprawdę ogromny problem z tym jaki kocyk wybrać - grubszy czy cieńszy i przez ten dylemat ciągle go nie zamówiłam :((

IDA moje BMI sprzed ciąży 17 :D

Ida lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tez musze sie wziasc za swoje wlosy, bo wygladaja strasznie, nidy idealne nie byly, ale ciaza najwyrazniej im nie sluzy. Sa porowate, nieblyszczace , sklonnosc do krecenia zawsze mialy ale jeszcze wypadaja, jak tak dalej pojdzie to do kwietnia bede lysa. Musze sie tylko w oleje zaopatrzyc, co prawde mam kokosowy, taki prawie prosto z palmy , przywiozlam w zeszlym roku z wakacji, ale nie wiem czy on sie jeszcze nadaje, kupilam go do wlosow wlasinie, ale jakos z uzywaniem bylo gorzej, teraz przy okazji przeprowadzki sie odnalazl : p, musze sie mu przyjrzec.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1824 1825 1826 1827 1828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ