X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja... nie piszę nic bo za wiele się u mnie nie dzieje ale czytam i lubię Wasze posty - tak daję znać że żyję - ale dzięki Krysti za troskę :)

Wczoraj byliśmy z M na zakupach w IKEA. Żebyście widziały reakcję kasjerki jak musiała zeskanować dwa łóżeczka :P Kupiliśmy parę pierdułek dla chłopaków i tyle. Wieczorem lekko przeorganizowaliśmy pokój, poustawialiśmy łóżeczka i jesteśmy w szoku że mamy taki mały pokój w którym musimy się pomieścić - jednym słowem zazdroszczę niektórym z Was domów :) Dzisiaj zdycham z bólu kręgosłupa - jednak takie długie chodzenie już mnie męczy, a nie daj boże jak muszę sie schylić to już w ogóle porażka! :/

Po świętach w końcu ruszyła mi waga już mam 3kg+ no i obwód brzucha ruszył z kopyta bo teraz mam 103cm!!! Chłopcy kopią się niesamowicie, czasem aż brzuch faluje :P

Jutro siadam na allegro i zamawiam wszystkie pierdułki brakujące bo czas goni a ja mam wciąż poczucie że jestem w lesie :/

KasiaKwiatek, misia83, misia83, Fasia, Hela85, MartaAlvi, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia no ja bede sama od pojutrze, wiec juz takie wpadki jak 5 dni nieobecnosci na kwietniowkach mi nie grozą :P. Oczywiscie ja przy tym urzadzaniu glownie cwiczylam wskazujacy palec, co gdzie. Jeszcze troche w dokumentach musze poukladac ale to mozna na siedzaco/ lezaco i w szafie skoncze jakos na raty, ale to potem, narazie solidnie leze bo jakis niepokoj mam, moj mowi , ze chyba ,mnie przywiaze do tej kanapy, bo w sumie ciagle mnie kusi cos, niby drobne rzeczy ale jednak. No nic musze byc madra - ( dobre hih). Kurcze tez musze wyslac meza po te DHA bo sie super oplaca.
    Przymierzam sie tez do glukozy nieszczesnej, myslelismy zeby jutro isc jak jeszcze moj w domu, ale jakos mocy nie czuje, dzisiaj prawie zaslablam bez tego- jakis slaby czas mam, wiec w przyslzym tygodniu pojde kolo wtorku co by zdazyc powtorzyc w razie jak mi nie pojdzie.
    No ja jakos o tych x- landerach nie myslalam, ale ogldalam glownie tego x- move i taki w sam raz , nie za duzy nie za maly, bo tako o ktorych tez mysle takie znowu wielkie mi sie wydaja, szkoda ze nie ma w tych sklepach lustra jak sie z tym wozkiem wyglada ; P, chociaz mam 170cm wzrostu wiec chyba i tako moglby byc.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zaczelam miec mysli, ze jestem gruba - na prawde na glowe mio juz poszlo- wiem. Ale w ramach uzewnetrzniania musialam to napisac. A waga idzie w gore, mam nadzieje ze Leoś tez dobrze przybiera, nie tylko ja. Na poczatku stresowalam sie ze nie tyje a teraz jak przybieram tez zle, sama jestalm zla na siebie za takie myslenie, bo wiem ze zrzuce. Kurde naprawde mam zly czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:50

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 a jak się ma Twoja szyjka? Moja się skrocila na 25mm :(

• misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:39

Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:26

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA nie wiem, ide dopiero w przyszly piatek to sie okaze, osttanio szalu nie bylo. Boja sie jakos tej wizyty, nie wiem czemu. Mam nadzieje ze nic sie po drodze nie wydarzy i wytrzymam do piatku.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ten kocyk taki bardziej zimowy wzięłaś czy cieniutki na lato?
    Bo mam wielki dylemat na jaki sie zdecydować ... Zimowego użyję tylko zima, a jak urodzimy to się będzie robić coraz cieplej. Letni może się latem przydać ale zimą trzeba będzie czymś jeszcze dziecko przykrywać, bo będzie za cienki .. No i nie wiem :P

śliczny wzór! :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA myśle, ze jak do tej pory tak niewiele przybrałaś to może teraz też nie przytyjesz jakoś mega dużo :))

BAMBI leżeć i odpoczywać :)

Ida, Bambi85, Hela85 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:26

Hela85, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela my z moją Oliwią też zaliczyłyśmy Twoją odżywkę, efekt super, włosy miękkie ale na całkowity efekt musimy popracować pewnie kilka takich zabiegów :-)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a od kogo zamowilas kocyk? Wybralas lozeczko dyzio z jardrew? Ja sie bije z myslami czy zamowic to drozsze czy tansze.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Misia ten kocyk taki bardziej zimowy wzięłaś czy cieniutki na lato?
    Bo mam wielki dylemat na jaki sie zdecydować ... Zimowego użyję tylko zima, a jak urodzimy to się będzie robić coraz cieplej. Letni może się latem przydać ale zimą trzeba będzie czymś jeszcze dziecko przykrywać, bo będzie za cienki .. No i nie wiem :P

śliczny wzór! :)
    Dziękuję:) Fasia, ja wybrałam ten grubszy (nie light). Prędzej czy później się przyda. Cienki zamówiłam na allegro- bawełniany.
    2pzfloz.png

Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Misia a od kogo zamowilas kocyk? Wybralas lozeczko dyzio z jardrew? Ja sie bije z myslami czy zamowic to drozsze czy tansze.
    Lali kocyk i podusia z la millou. Zobaczę jak przyjdą czy warte tych pieniędzy (na szczęście miałam 25% rabatu).
    Mnie trochę szkoda kasy na to droższe a Dyzio jest tanie i ładne- przynajmniej na foto. Mam nadzieję że w tym tygodniu przyjdzie i je skręcimy więc jak byś była zainteresowana to mogę przesłać fotki.

Lali lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nad tym szyciem też się zastanawiam. Z tego właśnie względu kupiłam grubszy, cieńszy łatwiej się będzie szyło:)

Hela85 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:27

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida to na pewno te cycki i ciężkie kości;)

Ida, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:04

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam naprawdę ogromny problem z tym jaki kocyk wybrać - grubszy czy cieńszy i przez ten dylemat ciągle go nie zamówiłam :((

IDA moje BMI sprzed ciąży 17 :D

Ida lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tez musze sie wziasc za swoje wlosy, bo wygladaja strasznie, nidy idealne nie byly, ale ciaza najwyrazniej im nie sluzy. Sa porowate, nieblyszczace , sklonnosc do krecenia zawsze mialy ale jeszcze wypadaja, jak tak dalej pojdzie to do kwietnia bede lysa. Musze sie tylko w oleje zaopatrzyc, co prawde mam kokosowy, taki prawie prosto z palmy , przywiozlam w zeszlym roku z wakacji, ale nie wiem czy on sie jeszcze nadaje, kupilam go do wlosow wlasinie, ale jakos z uzywaniem bylo gorzej, teraz przy okazji przeprowadzki sie odnalazl : p, musze sie mu przyjrzec.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1824 1825 1826 1827 1828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ