Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa trzymam kciuki już od dziś za jutro
IDA to już nawet Amy ma większy brzuchol niż Tybardzo zgrabny
Misia piesio cuuudny! Taki słodziak do całowaniaja mam jeden kocyk z mojej wielkiej paki z Anglii, taki chyba 150x120 cm beżowy z wyszytym misiem, a teraz chcę do wózeczka kupić coś kolorowego z minky, ale pewnie się zdecyduję na letni. Najwyżej na zimę zamówię drugi
mantissa lubi tę wiadomość
-
Co do wozeczka to ja uzyje zamiast kolderki rozka, tylko podusie dokupie do kompletu, bo w maju moze byc bardzo cieplo juz i wystarczy kocyk cienki.
Hela dziekuje za linki
Misia piesek jest taaaki slodki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:04
Hela85, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Ja wcześniej nakładałam olej arganowy. Teraz nie mam za bardzo czasu. Z moim małym szczylkiem wychodzę na spacer co 1-2 h więc czasu na olejowanie brak.
A to już podrośnięta mała Iskierka:
-
Ida wrote:mantissa - ale to był 23 tydzień. Jutro wstawiam aktualne
Fasia - to samo do Ciebie - to było ponad 5 tygodni temu
Aaaa no takz rozpędu napisałam, że mały, a tu się jutro okaże całkiem sporej wielkości piłeczka
czekam zatem
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Misia pieska masz
przy psie tez duzo roboty zwlaszcza jak szczeniak jest
moja sonia to lobuziara byla mala buty wszystko jej w zęby wchodzilo
naszczescie ją od uczylam nakupilam jej zabawek i kostki do gryzienia i przestala.W domu sikala na mate ale juz pozniej na pole nauczona pod dzwiami stala pare razy w dupe dostala pokazalam ze na sikala i juz wiedziala ze nie moze w domu
Właśnie odkryłam, że podkłady które miałam dla niej do nauki sikania znajdują się na liście dla mnie do szpitala:) A już się bałam, że się zmarnują :p
Fasia, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Słodka to ona jest, ale czasem już nie mam siły z nią wychodzić na dworek. Mieszkam na 3 piętrze więc średnio 7-8 razy trzeba kursik zaliczyć:p Do tego obowiązkowo jeden godzinny spacerek i na nic więcej sił nie starcza. Ale chciałam, to mam:) i nie żałuję!!
Fasia, Krysti, Hela85, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia przetrwasz ten najgorszy okres i później już będzie tylko słodka psinka, która nie psoci i z którą tak często nie trzeba wychodzić na siku
przynajmniej masz dobrą kondycję
mimka84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny