Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa trzymam kciuki już od dziś za jutro

IDA to już nawet Amy ma większy brzuchol niż Ty
bardzo zgrabny
Misia piesio cuuudny! Taki słodziak do całowania
ja mam jeden kocyk z mojej wielkiej paki z Anglii, taki chyba 150x120 cm beżowy z wyszytym misiem, a teraz chcę do wózeczka kupić coś kolorowego z minky, ale pewnie się zdecyduję na letni. Najwyżej na zimę zamówię drugi
mantissa lubi tę wiadomość
-
Co do wozeczka to ja uzyje zamiast kolderki rozka, tylko podusie dokupie do kompletu, bo w maju moze byc bardzo cieplo juz i wystarczy kocyk cienki.
Hela dziekuje za linki
Misia piesek jest taaaki slodki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:04
Hela85, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja siostra tez ma takiego tylko bardziej ma sierść carmelową ,Aron się nazywa haha:Dmisia83 wrote:Ja wcześniej nakładałam olej arganowy. Teraz nie mam za bardzo czasu. Z moim małym szczylkiem wychodzę na spacer co 1-2 h więc czasu na olejowanie brak.
A to już podrośnięta mała Iskierka:

-
Ida wrote:mantissa - ale to był 23 tydzień. Jutro wstawiam aktualne

Fasia - to samo do Ciebie - to było ponad 5 tygodni temu
Aaaa no tak
z rozpędu napisałam, że mały, a tu się jutro okaże całkiem sporej wielkości piłeczka
czekam zatem
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem teraz cały czas w domku, więc jej nie pozwalam nic gryźć. Jak coś zaczyna skubać to ją czymś innym zajmujęKrysti wrote:Misia pieska masz
przy psie tez duzo roboty zwlaszcza jak szczeniak jest
moja sonia to lobuziara byla mala buty wszystko jej w zęby wchodzilo
naszczescie ją od uczylam nakupilam jej zabawek i kostki do gryzienia i przestala.W domu sikala na mate ale juz pozniej na pole nauczona pod dzwiami stala pare razy w dupe dostala pokazalam ze na sikala i juz wiedziala ze nie moze w domu 
Właśnie odkryłam, że podkłady które miałam dla niej do nauki sikania znajdują się na liście dla mnie do szpitala:) A już się bałam, że się zmarnują :p
Fasia, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Słodka to ona jest, ale czasem już nie mam siły z nią wychodzić na dworek. Mieszkam na 3 piętrze więc średnio 7-8 razy trzeba kursik zaliczyć:p Do tego obowiązkowo jeden godzinny spacerek i na nic więcej sił nie starcza. Ale chciałam, to mam:) i nie żałuję!!
Fasia, Krysti, Hela85, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia przetrwasz ten najgorszy okres i później już będzie tylko słodka psinka, która nie psoci i z którą tak często nie trzeba wychodzić na siku
przynajmniej masz dobrą kondycję
mimka84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny