Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja bym kolderka sie bala na poczatku, ze sie pod nia zsunie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Krysti dlatego napisalam, ze ile mam tyle opinii
Angela a on jest z jakas podszewka ten kombinezon? Bo jak tak to w zupelnosci wystarczy.
No ja bym to tak nazwała - ciepły polarek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:48
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja mam taki sam rożek jak Ida pokazuje na zdjęciu.
Ale mam problem najwiekszy jak ubrać dziecko na wyjście ze szpitala chodzi mi o ten nieszczęsny kombinezon. Mam taki "kombinezon" i zastanawiam czy się nadaje ? Myślałam że jak będzie chłodniej to pod niego body i jeszcze śpioch pełny jak ten kombinezon tylko bez kaptura. No i wiadomo czapka itp. No i ciepły koc. I tylko do auta i dom. Jak myślicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a658d0efc38.jpg
Ja będę miała dwa kombinezony - jeden zimowy z Next a drugi taki na misiu. Niewiadomo jaka pogoda będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja widzę często maluchy w szpitalu jak czekam na wizytę a one jadą z poporodowego na USG i wszystkie jadą w rożkach i tak się inne mamy wypowiadały. Czyli mówicie, że rożek niepotrzebny? A jeśli już to czy lepszy taki z usztywnieniem czy bez? A co to ten otulaczyk?
-
Ja mam rozek bez usztywniania, jak bedzie trzeba to kupie ten spiworek do spania ale najpier sprobuje z rozkiem..
A jesli chodzi o wyjscie ze szpitala to ja mam kombinezon miskowaty z h&m on nie jest jakis gruby, ale mam tez taki dresik- bluza i spodnie z takiego polarku, no taki misiek gdyby bylo cieplej.. czuje ze kwiecien bedzie juz cieply bo jakos zimy nie widac.. -
nick nieaktualny