Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ten octenispet to taka butelka w sprayu ? tego się używa do pępuszka ?
IDA wydaje mi sie, że tak nie chodzę chociaz ostatnio kolezanka powiedziała, ze widać że jestem w ciąży bo chodze inaczej niż reszta ludziwięc może jak pingwinek
Ida lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Farmaceutka wiedziała że jestem w ciąży bo szukałam tabletek nieszkodliwych i widocznie nie tylko ja nie miałam pojęcia o negatywnych skutkach niby naturalnych pastylek do ssania.
Jutro idę do gina i jestem ciekawa co powie...a do tego kaszel się rozkręca i obawiam się ze bez antybiotyku się nie obędzie.
Trzymajcie się ciepło żeby Was nie dopadło tak jak mnie i jak poczuje się lepiej to więcej popisze z Wami bo się stęskniłam.
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Ja mam na wyjscie to jak bedzie zimniej
I to jak bedzie cieplej, ewentualnie jeszcze przykryje kocykiem:) i pod to jeszcze ubiore jej cos jakiegos spiocha czy cos
Fasia, Hela85, Krysti, CzaryMary, Gosha, weronika86, Amy lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Fasia Twój Julek na zimę czy sanki gotowy:)
A żebyś wiedziaław marcu lub kwietniu może być śnieg - zima nam nie straszna
Cieszę się z tego kombinezonu zimowego, bo szkoda mi było na niego wydawac kasy bo pewnie by się przydał tylko raz na wyjście albo i wcale. Także jak zobaczylam go w paczce to aż krzyknęłam z radości
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ten octenispet to taka butelka w sprayu ? tego się używa do pępuszka ?
IDA wydaje mi sie, że tak nie chodzę chociaz ostatnio kolezanka powiedziała, ze widać że jestem w ciąży bo chodze inaczej niż reszta ludziwięc może jak pingwinek
Dokładnie taka biała buteleczka spray. Kosztuje grosze. Maść majerankowa tez polecam na katar, sama stosuje nawetHela85 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No jeszcze nie! Mam za dużo rzeczy jeszcze do ogarnięcia
Hehe, ja też.A myślałam, że tylko ja bym chciała, żeby oczekiwanie trwało jak najdłużej.
Serio, wcale mi się nie spieszy, boję się strasznie.
Ja mam rożek nieusztywniany, taki dostałam od kuzynki, więc innego kupować nie będę. Później dokupię śpiworek, chyba, że mały nie będzie chciał w rożku spać, to wtedy od razu. I kombinezonu też jeszcze nie mam.Ida, kluska lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:HELA jescze raz dziekuje
biore sie za szukanie tych rzeczy bo nawet nie wiem czy ja to tu dostane w ogole..
Fasia, Hela85, Rudzia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Na allegro butelka w sprayu Octenispet 50ml kosztuje 25zł .. wystarczy taka ilość czy kupować większą ??
Rudzia Ty masz śliczny ten dresikkombinezonik też fajny, cieplutki więc Sofijka jakby co nie zmarznie
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Na allegro butelka w sprayu Octenispet 50ml kosztuje 25zł .. wystarczy taka ilość czy kupować większą ??
Rudzia Ty masz śliczny ten dresikkombinezonik też fajny, cieplutki więc Sofijka jakby co nie zmarznie
Ja kupiłam na gemini nie planuje kupować większej bo wydaje mi się ze starczy.Fasia lubi tę wiadomość