Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Anka 4 zł ?? za jaką ilość ?? Na allegro przynajmniej 50ml to najmniejsza ilość i najtaniej z przesyłką wychodzi 25zł ... pytam, bo się nie znam
Kurcze teraz patrze ceny w necie i rzeczywiście kolo 25 złnie wiem, może cos pomylilam ale pamiętam, że on tani był
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Anka bo Ty pewnie gencjane używałaś a to tak własnie kosztuje, takie fioletowe coś za 4 zł
Nie, mam octenisept ale faktycznie przy synu położna kazała używać gancjany a nie octenispet i może stąd ta pomyłka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:11
-
Czy do wody w której kąpie się niemowlaka coś się wlewa czy wystarczy czysta woda i np żel do mycia ciała i włosków ?? Później po kąpieli też się coś wciera w całe ciałko ?
Wyczytałam, że np HIPP jest bardzo fajny, własnie taki żel do mycialiloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Czy do wody w której kąpie się niemowlaka coś się wlewa czy wystarczy czysta woda i np żel do mycia ciała i włosków ?? Później po kąpieli też się coś wciera w całe ciałko ?
Wyczytałam, że np HIPP jest bardzo fajny, własnie taki żel do mycia
a Hipp ogólnie dobre kosmetyki ma ,sama oliwki używam na sobie po prysznicuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:26
Bambi85, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość