Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Angela póki co mam małe opakowanie więc sobie wypróbuję. To w takim razie tego linomagu czy czegoś innego nie kupuję. Najwyżej dokupię później
Anka dobrze, że zauważyłaś bo naprawdę rano byłoby nieciekawie
Ale Sudocrem to lek i stosujesz jak są odparzenia a nie zapobiegawczoKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Najważniejsze, żeby nie stosować leków typu Sudocrem przy przewijaniu bo mamy często to robią a potem jest problem, że nic nie dziala na odparzenia. Dzieci karmione piersią szczególnie robią wodnista żółta kupke kilka razy na dobę i łatwo o odparzenia wiec warto często myć pupki czysta woda, dużo wietrzyć a przy zakładaniu pampersą posmarować np linomagiem zielonym
Fasia, Angela89, Krysti, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A ja dla Ignasia licytuje to na ebay hihi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b585897a853a.jpg
Super zestawikja właśnie zaczynam się napalac na zakupy
Zrobiłam trzy listy co musze kupic.
Jedna lista to zakupy na allegro, druga w aptece Gemini a trzecia w sklepieno i musze się nad wozkiem zastanowić, może wezmę x landera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 23:13
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Super zestawik
ja właśnie zaczynam się napalac na zakupy
Zrobiłam trzy listy co musze kupic.
Jedna lista to zakupy na allegro, druga w aptece Gemini a trzecia w sklepieno i musze się nad wozkiem zastanowić, może wezmę x landera
Ja x landera tez biore zastnawiamnsię czy nie bialego wezme bo mi bardzo się spodobal i jest w zestawie ze wszystkim z parasolem zr szpiworkiem na nogi w zime torba wszystko zaraz pokaze ktory
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Super jest tylko biały to będziesz bardzo często musiała prac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:04