Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mantissa trzymaj się tam dzielnie! Nie daj się!
Pytam, bo ja serio nic nie wiemszczególnie przerażają mnie te wszystkie kosmetyki, bo nie wiem co do czego. Wiadomo, że w necie pełno informacji na temat co i kiedy używać ale ja Wam ufam wiec wolę tutaj popytać doświadczone mamy
))
mantissa, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, słonko ale strraaasszznniee zimno. Musiałam samochód skrobać, Kaja już zawieziona do szkoły, a ja już w domu pod kocem. Miałam iść z psem ale za zimno, później pójdę
mój K też już w pracy, po tylu dniach wolnego pusto mi samej w domu
Fasiu ja Ci napiszę jak u mnie będzie :
mycie - płyn do główki i ciała linomag, co drugie kąpanko oliwka linomagna całe ciało, włącznie z buzią.
przewijanie - przemycie wacikiem z wodą lub przetarcie chusteczkami (dada, pampers lub te z rossmana), troszkę wietrzenia i smarowanie profilaktyczne kremem linomag, jak cos się czerwieni lekko to maścią linomag lub bepanthen, w ostateczności jakby nie wiadomo co się paprało to sudokrem albo raczej linomag z cynkiem - też jest)
na dwór - kremik na buzię, w lato na ciałko z filtrem.
I tyleim mniej kosmetyków tym lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 08:30
Ida, CzaryMary, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja juz tez sama... Ale ja nie lubię być sama w domu ani buzi do kogo otworzyć ani posmiac się z kim i zaraz wymtslam sobie nie wiadomo co ale trudno wyjścia nie ma te trzy dni trzeba wytrzymać i weekend juz razem
tak sobie teraz pomyslalam ze podziwiał singli którzy cale życie są samemu i im to odpowiada ja bym tak nie umiała...
-
nick nieaktualnyHej,a ja w koncu doczekalam do dnia wizyty
noc spokojna,dobrze przespana. Właśnie jem śniadanie. Dziś w nocy miałam wyciek mleka,maz się śmieje ze biznes na tym zrobimy,plame mam na 10-15 cm na koszuli,musze spać z wkładkami laktacyjnymi,dzis staniki elastyczne kupie w pepco do spania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
U mnie chyba pierwszy taki gorszy dzień od poczatku ciąży. Strasznie boli mnie brzuchraz oblewają mnie 7me poty a za chwile trzese się z zimna. Cale szczęście ze dzisiaj mam o 12 lekarza. Trzymajcie kciuki.
Buziaki i miłego dnia Wam życzę mamusie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary trzymamy, oby to tylko osłabienie
Hwesta za chwilę ferie ale dziewczyny wyjeżdżają na narty do Włoch, ale nie narzekam bo my z K śmigamy do Szklarskiej Porębyna tydzień więc sama nie będę.
Dla mnie niepojęte jest jak tez czas leci...ledwo styczeń się zaczął, zaraz wyjadę a po powrocie to praktycznie luty i 8 miesiąc się zacznie...hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość