Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Mantissa trzymaj się tam dzielnie! Nie daj się!
Pytam, bo ja serio nic nie wiem
szczególnie przerażają mnie te wszystkie kosmetyki, bo nie wiem co do czego. Wiadomo, że w necie pełno informacji na temat co i kiedy używać ale ja Wam ufam wiec wolę tutaj popytać doświadczone mamy
))
mantissa, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, słonko ale strraaasszznniee zimno. Musiałam samochód skrobać, Kaja już zawieziona do szkoły, a ja już w domu pod kocem. Miałam iść z psem ale za zimno, później pójdę
mój K też już w pracy, po tylu dniach wolnego pusto mi samej w domu 
Fasiu ja Ci napiszę jak u mnie będzie :
mycie - płyn do główki i ciała linomag, co drugie kąpanko oliwka linomag
na całe ciało, włącznie z buzią.
przewijanie - przemycie wacikiem z wodą lub przetarcie chusteczkami (dada, pampers lub te z rossmana), troszkę wietrzenia i smarowanie profilaktyczne kremem linomag, jak cos się czerwieni lekko to maścią linomag lub bepanthen, w ostateczności jakby nie wiadomo co się paprało to sudokrem albo raczej linomag z cynkiem - też jest)
na dwór - kremik na buzię, w lato na ciałko z filtrem.
I tyle
im mniej kosmetyków tym lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 08:30
Ida, CzaryMary, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja juz tez sama... Ale ja nie lubię być sama w domu ani buzi do kogo otworzyć ani posmiac się z kim i zaraz wymtslam sobie nie wiadomo co ale trudno wyjścia nie ma te trzy dni trzeba wytrzymać i weekend juz razem
tak sobie teraz pomyslalam ze podziwiał singli którzy cale życie są samemu i im to odpowiada ja bym tak nie umiała...
-
nick nieaktualnyHej,a ja w koncu doczekalam do dnia wizyty
noc spokojna,dobrze przespana. Właśnie jem śniadanie. Dziś w nocy miałam wyciek mleka,maz się śmieje ze biznes na tym zrobimy,plame mam na 10-15 cm na koszuli,musze spać z wkładkami laktacyjnymi,dzis staniki elastyczne kupie w pepco do spania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
U mnie chyba pierwszy taki gorszy dzień od poczatku ciąży. Strasznie boli mnie brzuch
raz oblewają mnie 7me poty a za chwile trzese się z zimna. Cale szczęście ze dzisiaj mam o 12 lekarza. Trzymajcie kciuki.
Buziaki i miłego dnia Wam życzę mamusie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary trzymamy, oby to tylko osłabienie

Hwesta za chwilę ferie ale dziewczyny wyjeżdżają na narty do Włoch, ale nie narzekam bo my z K śmigamy do Szklarskiej Poręby
na tydzień więc sama nie będę.
Dla mnie niepojęte jest jak tez czas leci...ledwo styczeń się zaczął, zaraz wyjadę a po powrocie to praktycznie luty i 8 miesiąc się zacznie...
hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość