Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Mantissa super, zaliczone
ja w poniedziałek.
Misia też oglądałam, ćwiczenia znam vo sama na zajęciach je daję prowadząc. Super dobrane oby zaparcia i siły woli nam starczyłoKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Co prawda nie weszłam dokładnie po godzinie i dwóch, tylko tak po 65 minutach i 130, bo akurat ktoś w gabinecie był, ale to chyba nie robi wielkiej różnicy, co? Kwiatku, jak ja wytrwałam to ty też dasz radę.
Jak coś to leżenie na lewym boku na czyichś kolankach daje radę.
Eweliśka, porażka z tą wodą, ale dobrze, że przynajmniej wiesz od czego.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Co myślicie o składanej wanience?
http://3kiwi.pl/product-pol-38560-STOKKE-R-FLEXI-BATH-TM-SKLADANA-WANIENKA-PINK.html
ja się zastanawiam, wiem że cena wysoka ale głównie chodzi mi o miejsce, nie za bardzo mam gdzie trzymać taką zwykła...Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela powinni Cie zostawić w szpitalu chociaż na 2 dni, powinnaś być pod kontrolą.
Eweliśka wanienka jest śliczna, a cena chyba do przejścia, jeśli nie bedziesz miała gdzie schować takiej zwykłej to ta jest super rozwiązaniem.Eweliśka lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Eweliska moze do skórnego idz i doradzi mize masz uczulenie od zelu pod prysznic albo mydelka szamponu !moze zmień
Kochana byłam 4 razy u dermatologa:) to na 100% woda, jakoś przeżyję do kwietnia na wodzie z lidla:P aa jak nie przejdzie jak urodzę to sie będę martwic i pewnie trzeba będzie o jakiś filtrach pomyśleć -
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek - dziękuję!
)) Zaraz sobie skopiuję do mojego Sekretnego Zeszytu z poradami od Was
Hwesta powodzenia na wizycie.
CzaryMary mam nadzieję, że to nic poważnego! Odezwij się po lekarzu
Eweliśka współczuję uczulenia na wodęMasakra ... to musi być mega uciążliwe nie korzystać z wody z kranu i to na dodatek w ciąży ... Dostałaś jakieś kremy/maści cokolwiek?
Super wanienka! Cena wyższa ale oszczędność miejsca bardzo duża
Mantissa gratulacjemasz to najobrzydliwsze z możliwych badań za sobą
Angela niedobrze, że dziś znowu to samo z wodami(( też było tego tyle co ostatnio ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:40
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliska to może być twarda woda. Rzeczywiście filtry by pomogły. Może warto sprawdzić, są takie nakładane na kran.
Angela no niedobrzejedz do swojej lekarki i niech ona powie co robić. Jak już któraś z dziewczyn pisała z sączącymi wodami to zawsze w szpitalu zostawiają na obserwacji... No i ten antybiotyk jakby co. Sprawdź lepiej bo to normalne nie jest żeby tak leciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:43
Anka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Znajoma ze studiów, z licencjatu własnie do mnie napisała czy nie chciałabym pracować w zawodzie, bo ma jakąś ofertę pracy dla mnie
No cóż - to niezbyt dobry moment w moim życiu na takie zmiany
będę musiała odmówić
Eweliśka, KasiaKwiatek, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Znajoma ze studiów, z licencjatu własnie do mnie napisała czy nie chciałabym pracować w zawodzie, bo ma jakąś ofertę pracy dla mnie
No cóż - to niezbyt dobry moment w moim życiu na takie zmiany
będę musiała odmówić
może coś znajdzie jak Juleczek bedzie mógł pojść do przedszkola:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dzwoniłam do producenta LennyLamb i dowiedziałam się, że:
- producent poleca na start bawełne z bambusem, za to pani z Łodzi samą bawełne:/
- jeśli chodzi o obszycie brzegów chusty i kolory- lepiej uczyć się metody wiązania a nie kolorów. Łatwiej będzie przy zmianie chusty czy wyjściu na miasto.
- pytałam o różnicę między 1 a 2 gatunkiem. Chusty z 2 gatunku mogą mieć małą pentelkę lub supełek z nitki (jak to przy bawełnie)i mają tylko instrukcję CDm nie ma poradnika.
To chyba wsio:)KasiaKwiatek lubi tę wiadomość