Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka myślę, że z przedszkolem nie będzie problemu. Jak się przeprowadzimy do naszego domu to przedszkole mamy tuż po drugiej stronie ulicy, a dyrektorką jest tam bardzo dobra znajoma mojej Teściowej więc może coś tam wskóra żeby się miejsce znalazło
Co do sterydów i innych leków w ciąży to ja uważam, że jak lekarz przepisuje to raczej powinno się z nich korzystać. Ja też wolałabym nie ale od samego początku czymś się faszeruje, bo wiem że bezpieczniej jest wyleczyć pewne rzeczy niż nie, bo właśnie wtedy stają się niebezpieczne dla płodu.
Ja od miesiąca biorę codziennie dopochwowo jakieś leki na receptę, zapobiegawczo żeby infekcji nie brać...
Angela może tak być, że w nocy jak mięśnie się rozluźniają to wtedy wszystko wylatuje... Koniecznie to sprawdź. Do 14 jeszcze kilka godzin... A teraz jak siedzisz jest dobrze ??
Ida - pracuję w salonie optycznym
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia jak siedzę i funkcjonuje to nic się nie dzieje tylko jak śpię i wstaje po śnie to leje się po udach ;/
Kilka lat temu - też pracowałam Fasia w salonie optycznymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:52
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny myślicie, że skurcze z dużą częstotliwością w ciągu dnia to coś złego? Mam tak od kilku dni, bezbolesne, ale praktycznie stale jak robie coś na stojąco. Chyba wyśle sms do lekarza, czy jest się czym niepokoić? W pierwszej ciąży tak nie miałam.
-
Liloe - merci
Uwielbiam Was dziewczyny
teraz będę siedzieć i się głowić co by tu kupić dla Julka hihi
Póki co mam tylko chusteczki z DADY, wykorzystam i zobaczymy jak się sprawdzą, jak coś synkowi nie podpasuje to wtedy zmienimy
Angela i jak Ci się pracowało?ja jestem baaardzo zadowolona. Fajna praca, aczkolwiek wymagająca ogromnej wiedzy o czym nie miałam pojęcia wcześniej. Myślałam, że tak pracuje zwykły sprzedawca, a tu proszę - szkolenia, szkolenia i jeszcze raz szkolenia żeby się rozeznać w całym temacie okulistyki, optyki itp
Jedynym minusem są godziny pracy -
nick nieaktualny
-
Angela to staraj się nie wstawać
)
Lali - wiecie jakie ja mam podejście do skurczów ... Jakbym ich miała tyle co napisałaś to bym albo dzwoniła do mojej lekarki albo jechała na IP .. No ale ja to ja - przewrażliwiona szyjkowa przyszła mama
Eweliśka spoko, nie zmarnuje się)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Angela biedactwo, teraz nie daj się już może wypuścić, bo to chyba niezbyt bezpieczne jak się powtarza.
CzaryMary trzymaj się, dobrze że masz dziś wizytę.
Misia mi dwie doradczynie mówiły, że bawełna 100% na start (jedna mailowo, jedna telefonicznie). Po czym poznać na str czy to 1 czy 2 gatunek? Chyba nie widziałam tam podziału. I d..ku powinni napisać o tych brzegach, może mi napiszą. Mi na tym zależy jednak
-
nick nieaktualny