Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti ja byłam w poniedziałek u dentysty bo mi się ukruszył kawałek zęba. Już zrobione, nic nie bolało
ucieszyła mnie moja pani Agnieszka bo nie mam żadnych nowych ubytków, idę za tydzień tylko poprawić dwa zęby bo starłam od góry plomby lekko i mówi, że skoro jeszcze teraz mam ciut czasu to mi to zrobi bo potem nie będę miała głowy do tego
Śmiesznie bo to nasza rodzinna denstystka od lat i teraz trzecie dziecko będę do niej prowadzaćKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Krysti ja byłam w poniedziałek u dentysty bo mi się ukruszył kawałek zęba. Już zrobione, nic nie bolało
ucieszyła mnie moja pani Agnieszka bo nie mam żadnych nowych ubytków, idę za tydzień tylko poprawić dwa zęby bo starłam od góry plomby lekko i mówi, że skoro jeszcze teraz mam ciut czasu to mi to zrobi bo potem nie będę miała głowy do tego
Śmiesznie bo to nasza rodzinna denstystka od lat i teraz trzecie dziecko będę do niej prowadzaćdziś czyszczenie mam z kamienia i piaskowanie bo mówi ze mi dziąsla krwawią i trza czyscic co 3 miesiące się czysci ostatnio tak mialam czyszczone 3 miechy temu .Mi Z Grecji robi zęby dentystka dobra jest i ufam jej .Kasia fajnie ze zaufana jest to najwazniejsze ze tez dobra i dba o ciebie .:)Ja w Polsce do Karoacza do Peterki jezdze dibry dentysta ,mojemu bratu jak plomby zalozyl 6 lat temu tak do dzis się trzymają .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:59
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:No właśnie ja już jakiś czas temu piaskowałam i w środę jak będę to zapytam czy mogę teraz zrobić bo chciałabym też
-
nick nieaktualnyPo porodzie tam gdzie mam większe plomby robie koronki niech spiłuje do polowy zęba i koronke daje :)mam jednego kanalowego ale boi się go robic bo trza x ray zrobić wlozyla mi lek do zęba odpukac nie boli zalatany tymczasowo do rozwiązania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:08
-
Jestem! Przeżyłam! Cały czas przelezalam i nawet się źle nie poczułam.
I tylko 18 zł zaplacilam. Jutro wyniki. Oby bylo dobrze.
Ale mroz jest. Kupiłam te omegamed pregna. I te droższe też w Rossmanie były tylko to są Optima a nie pregna, z dodatkowymi witaminami.
KasiaKwiatek, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
Przed świętami pisałam Wam że mnie wszystko swędzi, nic nie daje rady, a z kremami sterydowymi nie chce przesadzać,
przed wigilią pojechałam do rodziców na 2 tyg i po pierwszym dniu cudownie całe swędzenie przeszło:D wróciłam do domu i po prysznicu znów coś zaczęło się dziać więc szybko doszłam do wniosku że niestety woda mnie uczuliła:(
teraz kupuje do mycia wode w baniaku, jest w miare ok, tylko mam nadzieję że po porodzie przejdzie:( -
nick nieaktualny