X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieñ Dobry :) u mnie dziś generalne porzàdki będà ,sypialnie konczymy bo juz czas dupke zawinàc do sypialni :D Wczoraj ciuchy po prasowalam matko bylo tego troche nie môwię o poscieli ://

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarymary trzymam kciuki kochana .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziš Do dentysty :/ huhu

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantisa bądz dzielna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja byłam w poniedziałek u dentysty bo mi się ukruszył kawałek zęba. Już zrobione, nic nie bolało :-) ucieszyła mnie moja pani Agnieszka bo nie mam żadnych nowych ubytków, idę za tydzień tylko poprawić dwa zęby bo starłam od góry plomby lekko i mówi, że skoro jeszcze teraz mam ciut czasu to mi to zrobi bo potem nie będę miała głowy do tego :-D
    Śmiesznie bo to nasza rodzinna denstystka od lat i teraz trzecie dziecko będę do niej prowadzać :-D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa przeżyłaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Krysti ja byłam w poniedziałek u dentysty bo mi się ukruszył kawałek zęba. Już zrobione, nic nie bolało :-) ucieszyła mnie moja pani Agnieszka bo nie mam żadnych nowych ubytków, idę za tydzień tylko poprawić dwa zęby bo starłam od góry plomby lekko i mówi, że skoro jeszcze teraz mam ciut czasu to mi to zrobi bo potem nie będę miała głowy do tego :-D
    Śmiesznie bo to nasza rodzinna denstystka od lat i teraz trzecie dziecko będę do niej prowadzać :-D
    Ja chodze i robie bo z zębami tez nie ma zartów w ciązy ,próchnica nawet szkodzi .Ostatnio mi jedynke robila mala kropeczka byla to wyczyscila i plombe dala bialą takze sladu po dziurce nie ma :) dziś czyszczenie mam z kamienia i piaskowanie bo mówi ze mi dziąsla krwawią i trza czyscic co 3 miesiące się czysci ostatnio tak mialam czyszczone 3 miechy temu .Mi Z Grecji robi zęby dentystka dobra jest i ufam jej .Kasia fajnie ze zaufana jest to najwazniejsze ze tez dobra i dba o ciebie .:)Ja w Polsce do Karoacza do Peterki jezdze dibry dentysta ,mojemu bratu jak plomby zalozyl 6 lat temu tak do dzis się trzymają .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:59

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi skalling ulteadzwiekami odradzono w ciąży i samo piaskowanie mialam. Przyszły mi pierwsze ciuszki z 5 10 15 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja już jakiś czas temu piaskowałam i w środę jak będę to zapytam czy mogę teraz zrobić bo chciałabym też

• misia83 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sprawdziłam ceny produktów marki linomag i jestem w szoku. Myślałam, że to wyższo pierdolencjowe ceny, a tu takie zaskoczenie:)

KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doradzcie mi 3 dni temu ten brzuszek ki lekko twardnial i zaczelam brać magnez i nospe od dwóch dni jest ok dalej brać ta nospe czy sobie darować jak myślicie?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    No właśnie ja już jakiś czas temu piaskowałam i w środę jak będę to zapytam czy mogę teraz zrobić bo chciałabym też
    Co 3 miesiące mozna czyscic z kamienia i piaskować .Trza dbać o zęby bo po porodzie idą jak cholera .Moja siostra miala straszne

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po porodzie tam gdzie mam większe plomby robie koronki niech spiłuje do polowy zęba i koronke daje :)mam jednego kanalowego ale boi się go robic bo trza x ray zrobić wlozyla mi lek do zęba odpukac nie boli zalatany tymczasowo do rozwiązania :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:08

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki,

ja też pierwszy dzień sama, mąż poszedł do pracy:(

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! Przeżyłam! Cały czas przelezalam i nawet się źle nie poczułam. :) I tylko 18 zł zaplacilam. Jutro wyniki. Oby bylo dobrze. :) Ale mroz jest. Kupiłam te omegamed pregna. I te droższe też w Rossmanie były tylko to są Optima a nie pregna, z dodatkowymi witaminami.

KasiaKwiatek, Ida, Fasia lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też w pracy, ale on już był w zeszły piątek i poniedziałek więc to już nie jest taki szok.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed świętami pisałam Wam że mnie wszystko swędzi, nic nie daje rady, a z kremami sterydowymi nie chce przesadzać,
    przed wigilią pojechałam do rodziców na 2 tyg i po pierwszym dniu cudownie całe swędzenie przeszło:D wróciłam do domu i po prysznicu znów coś zaczęło się dziać więc szybko doszłam do wniosku że niestety woda mnie uczuliła:(
    teraz kupuje do mycia wode w baniaku, jest w miare ok, tylko mam nadzieję że po porodzie przejdzie:(

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie w ddtvn był materiał o ćwiczeniu z maluchami. Mam nadzieję, że będzie jeszcze dostępny online. Ciekawe te ćwiczenia.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa, super że już po:)

mantissa lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 brać! Profilaktycznie 3x1 lub 2x1. To wskazane przez lekarzy, a jeśli znowu Ci się odezwą to nawet 6 dziennie mozna wziąć :-)

‹‹ 1835 1836 1837 1838 1839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ