Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:Mnie zniechęca skład, poczytałam nieco w rossmannie. Ja stawiam na hipp do kąpieli i Pharmaceris jako ewentyalny balsam/krem do buźki - bez pegów i parabenów.
Kiedyś byłam na takich targach, gdzie jak się było z dzieckiem małym to dawali za darmo produkty i naściemniałam, że moje dziecko używa ich oliwki i dostałam 3 w gratisie zużyłam chyba w 1,5 miesiąca, bo nawet do wody ją sobie dolewałam, tak cudnie pachnieFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ze swojej strony mogę polecić dla dzieci kosmetyki Hipp, Babydream, większośc Linomag choć nie wszystkie, oleje nierafinowane lniany i kokosowy, zamiast zasypek mączka ziemniaczana, 100% naturalna, nie zatyka porów, nie perfumowana
tez uważam że nivea to parafina i sztucznościWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:18
Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Przeraża mnie ten sprzęt
serio
kupię zwykłą gruchę i będę liczyła, że razem z solą fizjologiczną da radę. Może mi się zmieni ale aktualnie za nic w świecie nie wezmę tego do buzi
u nas jak katar był taki "gotujący się" to mąż czynił honory i go wyciągał
-
Fasia wrote:Dzięki dziewczyny za pomoc w wyborze produktów do prania
Póki co mam do wyprania kocyki, prześcieradełka, całą obudowę do kosza Mojżesza itd więc też nie chciałam inwestować w coś drogiego więc wzięłam płyn do prania Bobini i płyn do płukania Lovela bo był w promocji
na te pierdółki mi starczy
Ja też się martwię o Bambi, bo cisza od kilku dni ...w sensie na fb
Bambi trzymam kciuki za Twoją szyję i mam nadzieję, że to nie przez nią Cię nie ma tylko przez to, że masz męża i brak Ci na nas czasuBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja jestem miłośniczką zwykłego linomagu, używałam z dziewczynkami, nigdy nie miały uczuleń, krostek itp. Tak lubiany przez rodziców sudokrem zawiera cynk i jest wskazany przy stanach odparzeń, więc nie zamierzam go kupować. Jak najmniej kosmetyków najlepiej, dlatego tylko płyn do mycia ciała i główki linomag i maść do pupy. Jak coś by się czerwieniło to kupię z cynkiem linomag. Mam też oliwkę linomag ale to tak raz na jakiś czas i na łepek żeby cieminiuchy uniknąć plus wyczesywanko
CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek - Ty lśnisz!! jak w zmierzchu:) Cuuuudny brzucholek
Hela - jakbyś założyła bloga o kosmetykach i o stylu zycia jaki preferujesz to ja byłabym od razu subskrybentką
ja też jakoś ufam Linomagowi - kupiłam taki wzbogacony witaminami, w okrągłym pudełeczku. sudocrem to tylko w awaryjnych sytuacjach a i tak myślę, że znalazłby się jakiś lepszy jego odpowiednik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:26
KasiaKwiatek, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:KasiaKwiatek - Ty lśnisz!! jak w zmierzchu:) Cuuuudny brzucholek
Hela - jakbyś założyła bloga o kosmetykach i o stylu zycia jaki preferujesz to ja byłabym od razu subskrybentkąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:28
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:tego by jeszcze brakowało ale miło z Twojej strony, mąż mnie namawiał kiedyś,sam stronke by mi postawił i obsługiwał wszystko bo programista informatyk z wykształcenia ale szkoda mi na to czasu, może na emeryturze:)
Mąż Heli ma rację a Hela nie
ja własnie siedzę w tej maseczce na głowie a mój mąż do mnie: a co Ci się tak włosy przetłuściły ?? hehe głupekJeszcze nie wie, że to co mam na głowie on będzie miał przemycane w jedzonku . hihihihih
Hela85, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Chciałam się pochwalić!
Mąż od kilku dni, od kiedy pojawiły się te głupie karteczki zniżkowe z McDonalds marudzi że musimyyy iść. W końcu się ugiełam, ale zamiast powiększonego McZestawu jak zwykle wzięłam wersje light! Jestem z siebie dumnaNiejedzienie słodyczy też idzie mi dobrze
oby tak dalej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837628101b98.jpgAmy, mantissa, Fasia, Krysti, misia83, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Chciałam się pochwalić!
Mąż od kilku dni, od kiedy pojawiły się te głupie karteczki zniżkowe z McDonalds marudzi że musimyyy iść. W końcu się ugiełam, ale zamiast powiększonego McZestawu jak zwykle wzięłam wersje light! Jestem z siebie dumnaNiejedzienie słodyczy też idzie mi dobrze
oby tak dalej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837628101b98.jpg
łoooooooooo ale rozpusta.
My w postanowieniach noworocznych mamy zapis że nie jemy żadnych maców itp. Póki co się ostro trzymamy.
Hela - a może polecisz jakiś blog, stronkę o podobnej tematyce ( wege, naturalne kosmetyki itp. ? )Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Mąż Heli ma rację a Hela nie
ja własnie siedzę w tej maseczce na głowie a mój mąż do mnie: a co Ci się tak włosy przetłuściły ?? hehe głupekJeszcze nie wie, że to co mam na głowie on będzie miał przemycane w jedzonku . hihihihih
już nawet nie pyta co to
CzaryMary, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość