X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Mnie zniechęca skład, poczytałam nieco w rossmannie. Ja stawiam na hipp do kąpieli i Pharmaceris jako ewentyalny balsam/krem do buźki - bez pegów i parabenów.
    Hippa to ja uwielbiam w siebie wsmarowywać :-)
    Kiedyś byłam na takich targach, gdzie jak się było z dzieckiem małym to dawali za darmo produkty i naściemniałam, że moje dziecko używa ich oliwki i dostałam 3 w gratisie zużyłam chyba w 1,5 miesiąca, bo nawet do wody ją sobie dolewałam, tak cudnie pachnie :-)

Fasia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia śliczny brzuszek <3

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swojej strony mogę polecić dla dzieci kosmetyki Hipp, Babydream, większośc Linomag choć nie wszystkie, oleje nierafinowane lniany i kokosowy, zamiast zasypek mączka ziemniaczana, 100% naturalna, nie zatyka porów, nie perfumowana

tez uważam że nivea to parafina i sztuczności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:18

Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ładna bluzka :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Przeraża mnie ten sprzęt :( serio :( kupię zwykłą gruchę i będę liczyła, że razem z solą fizjologiczną da radę. Może mi się zmieni ale aktualnie za nic w świecie nie wezmę tego do buzi ;)
    Ja też tak mam, ale powiem Ci, że sama grucha przy ropnym katarze, to chyba niewiele zdziała :-( u nas jak katar był taki "gotujący się" to mąż czynił honory i go wyciągał ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jaka fajna piłeczka :))) i widzę bluzkę z Szachownicy :D też chciałam ale jakoś mi nie leżała na górze

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dzięki dziewczyny za pomoc w wyborze produktów do prania :) Póki co mam do wyprania kocyki, prześcieradełka, całą obudowę do kosza Mojżesza itd więc też nie chciałam inwestować w coś drogiego więc wzięłam płyn do prania Bobini i płyn do płukania Lovela bo był w promocji :D na te pierdółki mi starczy :)

Ja też się martwię o Bambi, bo cisza od kilku dni ...
    Też o Bambi myślę. Bo jej nigdzie indziej nie mamy :( w sensie na fb :(
    Bambi trzymam kciuki za Twoją szyję i mam nadzieję, że to nie przez nią Cię nie ma tylko przez to, że masz męża i brak Ci na nas czasu ;)

Bambi85 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem miłośniczką zwykłego linomagu, używałam z dziewczynkami, nigdy nie miały uczuleń, krostek itp. Tak lubiany przez rodziców sudokrem zawiera cynk i jest wskazany przy stanach odparzeń, więc nie zamierzam go kupować. Jak najmniej kosmetyków najlepiej, dlatego tylko płyn do mycia ciała i główki linomag i maść do pupy. Jak coś by się czerwieniło to kupię z cynkiem linomag. Mam też oliwkę linomag ale to tak raz na jakiś czas i na łepek żeby cieminiuchy uniknąć plus wyczesywanko :D

CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    to my w rozpoczętym 26 tc :D

aa82cf797984920dmed.jpg
    Kasia ale Ty masz super dupkę!!! No i brzuszek oczywiście też :-)

KasiaKwiatek, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tia dupka większa o dwa rozmiary obecnie ;) hihi ale kształt zachowany :D zawsze taką pupę mam

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to nasza JLo:)

sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka 1501 tez ucichła, sporo dziewczyn jeszcze chyba świetuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek - Ty lśnisz!! jak w zmierzchu:) Cuuuudny brzucholek :)

Hela - jakbyś założyła bloga o kosmetykach i o stylu zycia jaki preferujesz to ja byłabym od razu subskrybentką :)

ja też jakoś ufam Linomagowi - kupiłam taki wzbogacony witaminami, w okrągłym pudełeczku. sudocrem to tylko w awaryjnych sytuacjach a i tak myślę, że znalazłby się jakiś lepszy jego odpowiednik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:26

KasiaKwiatek, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    KasiaKwiatek - Ty lśnisz!! jak w zmierzchu:) Cuuuudny brzucholek :)

Hela - jakbyś założyła bloga o kosmetykach i o stylu zycia jaki preferujesz to ja byłabym od razu subskrybentką :)
    tego by jeszcze brakowało ale miło z Twojej strony, mąż mnie namawiał kiedyś,sam stronke by mi postawił i obsługiwał wszystko bo programista informatyk z wykształcenia ale szkoda mi na to czasu, może na emeryturze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:28

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o kosmetyki dla dzidzi to ja bede uzywac z Libero tak jak i pielichy jednorazowe, ale w Polsce nie wiem czy jest ta firma..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    tego by jeszcze brakowało ale miło z Twojej strony, mąż mnie namawiał kiedyś,sam stronke by mi postawił i obsługiwał wszystko bo programista informatyk z wykształcenia ale szkoda mi na to czasu, może na emeryturze:)

Mąż Heli ma rację a Hela nie ;)

ja własnie siedzę w tej maseczce na głowie a mój mąż do mnie: a co Ci się tak włosy przetłuściły ?? hehe głupek :) Jeszcze nie wie, że to co mam na głowie on będzie miał przemycane w jedzonku . hihihihih :)

Hela85, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się pochwalić! :)
    Mąż od kilku dni, od kiedy pojawiły się te głupie karteczki zniżkowe z McDonalds marudzi że musimyyy iść. W końcu się ugiełam, ale zamiast powiększonego McZestawu jak zwykle wzięłam wersje light! Jestem z siebie dumna :D Niejedzienie słodyczy też idzie mi dobrze <3 oby tak dalej :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837628101b98.jpg

Amy, mantissa, Fasia, Krysti, misia83, Ida lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Chciałam się pochwalić! :)
    Mąż od kilku dni, od kiedy pojawiły się te głupie karteczki zniżkowe z McDonalds marudzi że musimyyy iść. W końcu się ugiełam, ale zamiast powiększonego McZestawu jak zwykle wzięłam wersje light! Jestem z siebie dumna :D Niejedzienie słodyczy też idzie mi dobrze <3 oby tak dalej :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837628101b98.jpg

łoooooooooo ale rozpusta.

My w postanowieniach noworocznych mamy zapis że nie jemy żadnych maców itp. Póki co się ostro trzymamy.

Hela - a może polecisz jakiś blog, stronkę o podobnej tematyce ( wege, naturalne kosmetyki itp. ? )

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaska urosl Ci w koncu ten brzuch :P lepiej pozno niz wcale :D

CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Mąż Heli ma rację a Hela nie ;)

ja własnie siedzę w tej maseczce na głowie a mój mąż do mnie: a co Ci się tak włosy przetłuściły ?? hehe głupek :) Jeszcze nie wie, że to co mam na głowie on będzie miał przemycane w jedzonku . hihihihih :)
    To mój już jest przyzwyczajony do smalcu na głowie :D już nawet nie pyta co to :D

CzaryMary, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 1809 1810 1811 1812 1813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ