X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Mnie zniechęca skład, poczytałam nieco w rossmannie. Ja stawiam na hipp do kąpieli i Pharmaceris jako ewentyalny balsam/krem do buźki - bez pegów i parabenów.
    Hippa to ja uwielbiam w siebie wsmarowywać :-)
    Kiedyś byłam na takich targach, gdzie jak się było z dzieckiem małym to dawali za darmo produkty i naściemniałam, że moje dziecko używa ich oliwki i dostałam 3 w gratisie zużyłam chyba w 1,5 miesiąca, bo nawet do wody ją sobie dolewałam, tak cudnie pachnie :-)

Fasia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia śliczny brzuszek <3

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swojej strony mogę polecić dla dzieci kosmetyki Hipp, Babydream, większośc Linomag choć nie wszystkie, oleje nierafinowane lniany i kokosowy, zamiast zasypek mączka ziemniaczana, 100% naturalna, nie zatyka porów, nie perfumowana

tez uważam że nivea to parafina i sztuczności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:18

Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ładna bluzka :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Przeraża mnie ten sprzęt :( serio :( kupię zwykłą gruchę i będę liczyła, że razem z solą fizjologiczną da radę. Może mi się zmieni ale aktualnie za nic w świecie nie wezmę tego do buzi ;)
    Ja też tak mam, ale powiem Ci, że sama grucha przy ropnym katarze, to chyba niewiele zdziała :-( u nas jak katar był taki "gotujący się" to mąż czynił honory i go wyciągał ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jaka fajna piłeczka :))) i widzę bluzkę z Szachownicy :D też chciałam ale jakoś mi nie leżała na górze

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dzięki dziewczyny za pomoc w wyborze produktów do prania :) Póki co mam do wyprania kocyki, prześcieradełka, całą obudowę do kosza Mojżesza itd więc też nie chciałam inwestować w coś drogiego więc wzięłam płyn do prania Bobini i płyn do płukania Lovela bo był w promocji :D na te pierdółki mi starczy :)

Ja też się martwię o Bambi, bo cisza od kilku dni ...
    Też o Bambi myślę. Bo jej nigdzie indziej nie mamy :( w sensie na fb :(
    Bambi trzymam kciuki za Twoją szyję i mam nadzieję, że to nie przez nią Cię nie ma tylko przez to, że masz męża i brak Ci na nas czasu ;)

Bambi85 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem miłośniczką zwykłego linomagu, używałam z dziewczynkami, nigdy nie miały uczuleń, krostek itp. Tak lubiany przez rodziców sudokrem zawiera cynk i jest wskazany przy stanach odparzeń, więc nie zamierzam go kupować. Jak najmniej kosmetyków najlepiej, dlatego tylko płyn do mycia ciała i główki linomag i maść do pupy. Jak coś by się czerwieniło to kupię z cynkiem linomag. Mam też oliwkę linomag ale to tak raz na jakiś czas i na łepek żeby cieminiuchy uniknąć plus wyczesywanko :D

CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    to my w rozpoczętym 26 tc :D

aa82cf797984920dmed.jpg
    Kasia ale Ty masz super dupkę!!! No i brzuszek oczywiście też :-)

KasiaKwiatek, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tia dupka większa o dwa rozmiary obecnie ;) hihi ale kształt zachowany :D zawsze taką pupę mam

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to nasza JLo:)

sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka 1501 tez ucichła, sporo dziewczyn jeszcze chyba świetuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek - Ty lśnisz!! jak w zmierzchu:) Cuuuudny brzucholek :)

Hela - jakbyś założyła bloga o kosmetykach i o stylu zycia jaki preferujesz to ja byłabym od razu subskrybentką :)

ja też jakoś ufam Linomagowi - kupiłam taki wzbogacony witaminami, w okrągłym pudełeczku. sudocrem to tylko w awaryjnych sytuacjach a i tak myślę, że znalazłby się jakiś lepszy jego odpowiednik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:26

KasiaKwiatek, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    KasiaKwiatek - Ty lśnisz!! jak w zmierzchu:) Cuuuudny brzucholek :)

Hela - jakbyś założyła bloga o kosmetykach i o stylu zycia jaki preferujesz to ja byłabym od razu subskrybentką :)
    tego by jeszcze brakowało ale miło z Twojej strony, mąż mnie namawiał kiedyś,sam stronke by mi postawił i obsługiwał wszystko bo programista informatyk z wykształcenia ale szkoda mi na to czasu, może na emeryturze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:28

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o kosmetyki dla dzidzi to ja bede uzywac z Libero tak jak i pielichy jednorazowe, ale w Polsce nie wiem czy jest ta firma..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    tego by jeszcze brakowało ale miło z Twojej strony, mąż mnie namawiał kiedyś,sam stronke by mi postawił i obsługiwał wszystko bo programista informatyk z wykształcenia ale szkoda mi na to czasu, może na emeryturze:)

Mąż Heli ma rację a Hela nie ;)

ja własnie siedzę w tej maseczce na głowie a mój mąż do mnie: a co Ci się tak włosy przetłuściły ?? hehe głupek :) Jeszcze nie wie, że to co mam na głowie on będzie miał przemycane w jedzonku . hihihihih :)

Hela85, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się pochwalić! :)
    Mąż od kilku dni, od kiedy pojawiły się te głupie karteczki zniżkowe z McDonalds marudzi że musimyyy iść. W końcu się ugiełam, ale zamiast powiększonego McZestawu jak zwykle wzięłam wersje light! Jestem z siebie dumna :D Niejedzienie słodyczy też idzie mi dobrze <3 oby tak dalej :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837628101b98.jpg

Amy, mantissa, Fasia, Krysti, misia83, Ida lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Chciałam się pochwalić! :)
    Mąż od kilku dni, od kiedy pojawiły się te głupie karteczki zniżkowe z McDonalds marudzi że musimyyy iść. W końcu się ugiełam, ale zamiast powiększonego McZestawu jak zwykle wzięłam wersje light! Jestem z siebie dumna :D Niejedzienie słodyczy też idzie mi dobrze <3 oby tak dalej :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837628101b98.jpg

łoooooooooo ale rozpusta.

My w postanowieniach noworocznych mamy zapis że nie jemy żadnych maców itp. Póki co się ostro trzymamy.

Hela - a może polecisz jakiś blog, stronkę o podobnej tematyce ( wege, naturalne kosmetyki itp. ? )

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaska urosl Ci w koncu ten brzuch :P lepiej pozno niz wcale :D

CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Mąż Heli ma rację a Hela nie ;)

ja własnie siedzę w tej maseczce na głowie a mój mąż do mnie: a co Ci się tak włosy przetłuściły ?? hehe głupek :) Jeszcze nie wie, że to co mam na głowie on będzie miał przemycane w jedzonku . hihihihih :)
    To mój już jest przyzwyczajony do smalcu na głowie :D już nawet nie pyta co to :D

CzaryMary, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 1809 1810 1811 1812 1813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ