X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Mamy :) w końcu jesteśmy w ciąży ;)
    To to i ja wiem pytam tylko czy sà silne .bo ja niby mam lozysko na przedniej scianie brzucha i powinnam czuc mniej a tu suprise.

• Lali Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przewijaki maja takie wychodzace cos z kazdego roga, ze jak ulozysz na lozeczko to nie zsunie sie, nie ma opcji :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wy tez tak macie ze was kopie dziecko mocno .To normalne zeby tak kopalo caly brxuch lata mi .Hihi

no pewnie :) mój syneczek aktualnie drapie mamusię w okolicy pachwiny :) nie za bardzo lubię to uczucie no ale jak królewicz sobie życzy to nie mogę odmówić mu tej przyjemności.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Liloe z ciekawości weszłam na blog tej Pani i jak przeczytałam, jej wpis sponsorowany o marce Johnsona to już wiem, że czytać tego dalej nie będę.
    A w ogóle to z tymi blogami to ja bym tak nie do końca im ufała, bo wiele jest sponsorowanych tak po cichu. Nie wiedziałam o tym do momentu kiedy moja koleżanka mi się nie pochwaliła, że dostaje niezłe granty od firm za to, że na swoim blogu poleca ich produkty. Smutne to, bo wydawało by się, że Ci ludzie prawdę piszą :-(
    Racja blogi to glupota i czytac nie warto .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no pewnie :) mój syneczek aktualnie drapie mamusię w okolicy pachwiny :) nie za bardzo lubię to uczucie no ale jak królewicz sobie życzy to nie mogę odmówić mu tej przyjemności.
    U mnie byly takie kopki a teraz to kopniaki sà ze az czasem boli ,wczoraj fikolka chyba zrobil bo az mnie zabolali ze az siè zdziwilam .Dobrze ze usg mam 19 to zobacze jak on tam ulozony jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Przewijaki maja takie wychodzace cos z kazdego roga, ze jak ulozysz na lozeczko to nie zsunie sie, nie ma opcji :)

aaaa no widzisz tego nie wiedziałam. Dziękuję Ci bardzo :)

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Kochana dzieci są już duże i silne. Łożysko nie jest na całej przedniej ścianie, dlatego mocno czuć ruchy. Ja czuję np jak mi przesuwa kolanko lub stópkę pod skórą i widzę to, a łożysko mam na przedniej :) bez obaw, wszystko gra

Sylwia ale ona mega obsmarowuje Johnsona na blogu...hmmm. Ja sporo miałam do czynienia z chemią kosmetyczną na studiach, z tego co widzę mądrze pisze. Póki co nie mam się do czego doczepić, a trochę tych składników znam
    Ah to ok bo zaczelam schizowac ze moze cos nie tak ,Dzięk:)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Kochana dzieci są już duże i silne. Łożysko nie jest na całej przedniej ścianie, dlatego mocno czuć ruchy. Ja czuję np jak mi przesuwa kolanko lub stópkę pod skórą i widzę to, a łożysko mam na przedniej :) bez obaw, wszystko gra

Sylwia ale ona mega obsmarowuje Johnsona na blogu...hmmm. Ja sporo miałam do czynienia z chemią kosmetyczną na studiach, z tego co widzę mądrze pisze. Póki co nie mam się do czego doczepić, a trochę tych składników znam
    Mnie przeraża już sam fakt, że w ogóle pisze wpisy sponsorowane, mnie już to odstrasza i dlatego czytać nie będę. A to, że w jednym miejscu obsmarowuje firmę, a w drugim pisze, że może być to już jak dla mnie znaczy, że coś tu nie gra. Ale pewnie niektóre wpisy są godne uwagi :-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kosmetyki Nivea będe Ignasiowi kupować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasza Ewelcia gdzie znikla .

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze i Nadzieji dobrze wszystko martwie się o niā :/

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    No też w szoku jestem. Wiesz może jak to znaleźć w necie? Z chęcią spojrzę co ona tam wypisuje

Ewelcia dziś się meldowała. Ja się o Bambi martwię, kilka dni już jej nie ma...
    http://www.srokao.pl/2014/08/wpis-sponsorowany-w-swiecie-babelkow.html

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:

Ja Srokę też bardzo lubię ale ja nie czytam wszystkich wpisów tylko wrzucam sobie konkretną kategorię i czytam co ona ma do powiedzenia a propos składów. I może się nie znam i nie jestem chemikiem ale na tyle na ile się tym zaczęłam interesować to zgadzam się z nią w 100% i ona nie ma jak tu naściemniać bo skład jest skład i każdy go widzi :)
    Krysti a ja z kolei uważam, że Nivea nie jest godna uwagi. Ja do swojego ciała bym nie używała bo wolę naturalne kosmetyki (albo te po trochę bardziej naturalnej stronie mocy). Jasne, ze nasze małe dupki zweryfikują co dla nich najlepsze ale skoro sama unikam parafiny i shitu innego to jak mam w to włożyć swój skarb? Ja stawiam na rossmana i hippa i mam nadzieję, że dupka Basi się ze mną zgodzi :)

liloe, mantissa, Hela85, Amy lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za pomoc w wyborze produktów do prania :) Póki co mam do wyprania kocyki, prześcieradełka, całą obudowę do kosza Mojżesza itd więc też nie chciałam inwestować w coś drogiego więc wzięłam płyn do prania Bobini i płyn do płukania Lovela bo był w promocji :D na te pierdółki mi starczy :)

Ja też się martwię o Bambi, bo cisza od kilku dni ...

shimmer_lip lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jeśli któraś jeszcze nie kupiła aspiratora do noska, to polecam ten, u nas sprawdził się lepiej niż ta oryginalna frida, bo ma mniejszą końcówkę
    ac00b3866d5b5505med.jpg

mantissa, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to my w rozpoczętym 26osik.pl/497/aa82cf797984920dmed.jpg[/IMG][/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:57

Krysti, shimmer_lip, sylvia007, Fasia, Hela85, Rudzia, MartaAlvi, liloe, Amy, mantissa, Gosha, misia83, Ida, kluska, Ulka84 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    dziewczyny jeśli któraś jeszcze nie kupiła aspiratora do noska, to polecam ten, u nas sprawdził się lepiej niż ta oryginalna frida, bo ma mniejszą końcówkę
    ac00b3866d5b5505med.jpg
    Przeraża mnie ten sprzęt :( serio :( kupię zwykłą gruchę i będę liczyła, że razem z solą fizjologiczną da radę. Może mi się zmieni ale aktualnie za nic w świecie nie wezmę tego do buzi ;)

Amy lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 1808 1809 1810 1811 1812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ