Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Wy tez tak macie ze was kopie dziecko mocno .To normalne zeby tak kopalo caly brxuch lata mi .Hihi
no pewniemój syneczek aktualnie drapie mamusię w okolicy pachwiny
nie za bardzo lubię to uczucie no ale jak królewicz sobie życzy to nie mogę odmówić mu tej przyjemności.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Liloe z ciekawości weszłam na blog tej Pani i jak przeczytałam, jej wpis sponsorowany o marce Johnsona to już wiem, że czytać tego dalej nie będę.
A w ogóle to z tymi blogami to ja bym tak nie do końca im ufała, bo wiele jest sponsorowanych tak po cichu. Nie wiedziałam o tym do momentu kiedy moja koleżanka mi się nie pochwaliła, że dostaje niezłe granty od firm za to, że na swoim blogu poleca ich produkty. Smutne to, bo wydawało by się, że Ci ludzie prawdę piszą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:no pewnie
mój syneczek aktualnie drapie mamusię w okolicy pachwiny
nie za bardzo lubię to uczucie no ale jak królewicz sobie życzy to nie mogę odmówić mu tej przyjemności.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Kochana dzieci są już duże i silne. Łożysko nie jest na całej przedniej ścianie, dlatego mocno czuć ruchy. Ja czuję np jak mi przesuwa kolanko lub stópkę pod skórą i widzę to, a łożysko mam na przedniej
bez obaw, wszystko gra
Sylwia ale ona mega obsmarowuje Johnsona na blogu...hmmm. Ja sporo miałam do czynienia z chemią kosmetyczną na studiach, z tego co widzę mądrze pisze. Póki co nie mam się do czego doczepić, a trochę tych składników znam -
liloe wrote:Kochana dzieci są już duże i silne. Łożysko nie jest na całej przedniej ścianie, dlatego mocno czuć ruchy. Ja czuję np jak mi przesuwa kolanko lub stópkę pod skórą i widzę to, a łożysko mam na przedniej
bez obaw, wszystko gra
Sylwia ale ona mega obsmarowuje Johnsona na blogu...hmmm. Ja sporo miałam do czynienia z chemią kosmetyczną na studiach, z tego co widzę mądrze pisze. Póki co nie mam się do czego doczepić, a trochę tych składników znamKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:No też w szoku jestem. Wiesz może jak to znaleźć w necie? Z chęcią spojrzę co ona tam wypisuje
Ewelcia dziś się meldowała. Ja się o Bambi martwię, kilka dni już jej nie ma... -
liloe wrote:
Sylwia ale ona mega obsmarowuje Johnsona na blogu...hmmm. Ja sporo miałam do czynienia z chemią kosmetyczną na studiach, z tego co widzę mądrze pisze. Póki co nie mam się do czego doczepić, a trochę tych składników znam
Krysti a ja z kolei uważam, że Nivea nie jest godna uwagi. Ja do swojego ciała bym nie używała bo wolę naturalne kosmetyki (albo te po trochę bardziej naturalnej stronie mocy). Jasne, ze nasze małe dupki zweryfikują co dla nich najlepsze ale skoro sama unikam parafiny i shitu innego to jak mam w to włożyć swój skarb? Ja stawiam na rossmana i hippa i mam nadzieję, że dupka Basi się ze mną zgodzililoe, mantissa, Hela85, Amy lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za pomoc w wyborze produktów do prania
Póki co mam do wyprania kocyki, prześcieradełka, całą obudowę do kosza Mojżesza itd więc też nie chciałam inwestować w coś drogiego więc wzięłam płyn do prania Bobini i płyn do płukania Lovela bo był w promocji
na te pierdółki mi starczy
Ja też się martwię o Bambi, bo cisza od kilku dni ...shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto my w rozpoczętym 26osik.pl/497/aa82cf797984920dmed.jpg[/IMG][/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:57
Krysti, shimmer_lip, sylvia007, Fasia, Hela85, Rudzia, MartaAlvi, liloe, Amy, mantissa, Gosha, misia83, Ida, kluska, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:
serio
kupię zwykłą gruchę i będę liczyła, że razem z solą fizjologiczną da radę. Może mi się zmieni ale aktualnie za nic w świecie nie wezmę tego do buzi
Amy lubi tę wiadomość