Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Dziewczyny a kupujecie pasy poporodowe? Ja chyba zakupię, po pierwszej ciąży nie nosiłam, nie wiedziałam nawet o czymś takim, a podobno dobra sprawa, tylko trzeba odczekać czas połogu.
takich pod pachy
ale ja nie wiem z drugiej strony czy to dobrze tak sobie brzuch po porodzie obciskać???
-
MIMKA po pierwszej ciazy nie stosowałam ale słyszałam pozytywne opinie koleżanek, szczególnie tych które chciały szybko wrócić do formy sprzed ciazy. Ja to sie boje takich rzeczy ze sobie krzywdę zrobię a macice zostawię żeby sie sama obkurczala, cyca dam i sie szybko zmniejszy
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Dziewczyny a kupujecie pasy poporodowe? Ja chyba zakupię, po pierwszej ciąży nie nosiłam, nie wiedziałam nawet o czymś takim, a podobno dobra sprawa, tylko trzeba odczekać czas połogu.
ja chyba sobie odpuszczę. Wydaje mi się nienaturalnym takie ściskanie brzucha.
Jak już dojdę do siebie to po prostu zacznę delikatne ćwiczenia na brzuszek.
https://www.youtube.com/watch?v=xLPjvV5S_60&list=PLmYlQFxkYqTF__7Ulg-SDnJtJdrSjITh7
Można? MożnaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Odebrała wyniki i muszę wam powiedzieć, że trochę się poprawiły. Hematokryt 33, hemoglobina 11, w moczu nieliczne bakterie ( to chyba zasługa antybiotyku) tylko Crp mam 10,1
Amy, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja się ogólnie boję badań a takich wystrzałowych to sobie nie wyobrażam
Co do kołderki to ja kupię jakąś tanią i raczej ze sztucznym wypełnieniem żeby antyalergiczna była. Chyba, że Ci chodzi o ten wierzchni materiał? a czy on ma takie duże znaczenie jak kołdra nie dotyka małej dupki?
Co do wyników badań to ja mam zawsze jakieś odchyłki i faktycznie leukocyty do nawet 15 są w ciąży w miarę ok. CRP jak mam poniżej 10 to też ok. Gorzej jak jest koło 40 albo 100. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Rodzić będę w czymś takim :
http://allegro.pl/koszula-ciazowa-nocna-do-karmienia-porodu-rozm-m-i4772969576.html
Tanie i nie będzie mi szkoda wyrzucić
Fasia mam dokładnie taką samąkupiłam tanio to i wyrzucę bez żalu, ja mam z zielonym
Fasia lubi tę wiadomość
-
Jak lezalam po cc z laska w pokoju(tez po cc) i ona byla po drugiej ciazy i miala taki wiszacy brzuch brzydki i lekarz powiedzial jej, ze juz po pierwszym porodzie powinna nosic taki pas przez 2 godizny dziennie. Ja nosilam i nic mi sie nie stalo zlego
teraz tez mam zamiar nosic.
Krysti, CzaryMary, Fasia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Jak lezalam po cc z laska w pokoju(tez po cc) i ona byla po drugiej ciazy i miala taki wiszacy brzuch brzydki i lekarz powiedzial jej, ze juz po pierwszym porodzie powinna nosic taki pas przez 2 godizny dziennie. Ja nosilam i nic mi sie nie stalo zlego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 18:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Jak lezalam po cc z laska w pokoju(tez po cc) i ona byla po drugiej ciazy i miala taki wiszacy brzuch brzydki i lekarz powiedzial jej, ze juz po pierwszym porodzie powinna nosic taki pas przez 2 godizny dziennie. Ja nosilam i nic mi sie nie stalo zlego
Fajnie, że mówisz. Uwielbiam za to to forum
Mam do Was takie pytanie. Chcę przewijak kłaść na łożeczko ale mam obawy, że on mi się zsunie. Jak myślicie, czy takie obawy sa słuszne?
Znalazłam przewijak z zabezpieczeniami :
http://allegro.pl/przewijak-click-na-lozeczko-z-zabezpieczeniem-i4942600172.html -
liloe wrote:No droga, ale gin mi powiedziała, że nie będziemy marnować czasu na tabletkowe suplementy, bo to żelazo rzadko kiedy się wchłania. Ponoć ten Feroplex skuteczny, ale niedobry jest, fuj. Do 18.02 muszę dać radę.
Co do proszków stawiam na dzidziusia. Ogólnie zakochałam się w blogu sroki, dzięki niemu już mam wybrane kosmetyki dla maluszka, a tak niedawno zakładałam Oilatum i nic innego...
A w ogóle to z tymi blogami to ja bym tak nie do końca im ufała, bo wiele jest sponsorowanych tak po cichu. Nie wiedziałam o tym do momentu kiedy moja koleżanka mi się nie pochwaliła, że dostaje niezłe granty od firm za to, że na swoim blogu poleca ich produkty. Smutne to, bo wydawało by się, że Ci ludzie prawdę pisząWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 18:53
Krysti lubi tę wiadomość