Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny zalożyłam prywatne forum na forum.gazeta.pl jeśli macie ochotę się tam przenieść to dajcie znać
A tam nie ma regulaminu ze nie można udzielac rad itp.? Bo jak ta osoba która kabluje przejdzie tez na gazetę to znowu bedzie lipaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:22
-
CzaryMary wrote:A tam nie ma regulaminu ze nie można udzielac rad itp.? Bo jak ta osoba która kabluje przejdzie tez na gazetę to znowu bedzie lipa
-
CzaryMary wrote:A tam nie ma regulaminu ze nie można udzielac rad itp.? Bo jak ta osoba która kabluje przejdzie tez na gazetę to znowu bedzie lipa
Nie czytałam regulaminu, bo jest strasznie długo. Natomiast zawsze Hela może mi podać kto to taki kablował i wtedy nie zezwolę na wejście na forum. Każda z nas da taki sam nick jak tutaj i nie będzie problemu.
Decyzja nalezy do Was. Forum założone więc jakby co można się tam przenieśćCzaryMary, Rudzia, iwonka1077, Bambi85, KasiaKwiatek, Krysti, Eweliśka, hwesta, liloe, Angela89, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa myślę, że ta OSOBA to teraz ma pietra
Hela ją łagodnie potraktowała ale przecież wie która to, więc jeśli teraz coś napisze i zniknie to już wiadomo kto
i myślę, że już się za to nie weźmie bo nie zdawała sobie sprawy, że admin poda Heli nick trolla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:28
Fasia, mantissa, misia83, Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Misia - przeczytalam o tym lozeczku. Kurde glupio mi bo to ja chyba Ci podeslalam linka do tego lozeczka. Myslalam ze to biały kolor. Z reszta pisalam ze do Twojej sypialni pasuje biel i wenge . ehhhhh sorka
Będę coś wiedziała w poniedziałek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:No coś Ty, w opisie też jest napisane białe+wenge. Ja nie mam do nikogo pretensji, napisałam tylko bo obiecałam wrzucić fotki jak przyjdzie. Jak się okaże, że kolor jest prawidłowy a zdjęcia i opisy u pośrednika mylące to zwrócą mi kasę. Jak się producent pomylił to dostanę prawidłowe.
Będę coś wiedziała w poniedziałek
Mam nadzieje ze sprawa pozytywnie się zakonczy.
-
Ja też lubię tu być ... Założenie forum zajęło chwilę. Nikogo nie namawiam. To ma być wspólna decyzja. Forum prywatne założone także w kazdej chwili możemy tam zacząć.
Tam chyba nie ma takich avatarów i trochę inaczej to wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się mogę przenieść. Na gazecie piszesz co chcesz, Fasia jest naszym adminem bo zakładała (jak chcesz pomocy to ja jestem już na jednym forum gazety władzą
) i trza zostać przyjętym zeby pisać i nikt tego nie widzi. Dawaj Fasia linka. A zaraz będzie łóżeczko tylko zdjęcie mam jedno takie lipne z wczorajszego skręcania więc sorry za jakość ale wpadam do Was robiąc ten cholerny projekt
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny