Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola89 wrote:U mnie lozeczko pewnie stanie dopiero w marcu bo się przeprowadzamy za miesiąc a zanim się ogarniemy w nowym miejscu to tez trochę zajmie
co przechodzę koło drugiego pokoju to muszę wejść i go dotknąć
KasiaKwiatek, Fasia, Amy, Hela85, haneczka lubią tę wiadomość
-
Maaaatko dziecko mi zaraz z boku wyjdzie ! No taki aktywny to On nigdy nie był .. Czyżby to wina czekolady i misiów Haribo ?
ludzie cały brzuch mi skacze
Klaudia90, misia83, Eweliśka, Angela89, Krysti, Hela85, KasiaKwiatek, Amy, Agusiek89, Gosha, kluska lubią tę wiadomość
-
Ale jaja widzę były, jak mnie nie było. Niezły numer z Helą. A ja się dziwiłam, że kurczę wspominacie o jakichś postach a mi one umknęły. Serio komuś "reklama" przeszkadza? Może dla konkurencji pracuje.
I z tego o pamiętam, to Helciowy brzuch też zniknął. Też się nie podobał? Wybaczcie, że do tego wracam, ale normalnie śmiać mi się chce z tej sytuacji. Że się komuś w ogóle chciało uzasadnienia pisać. xD Niedługo nawet linków nie będzie można wstawiać.
Gosha, niefajnie z tą insuliną. A powiedz, mówiłaś o tym, że po mleku itp. tak ci skacze ten cukier? Zmieniła coś ta dietetyczka/dietetyk?
Haneczka, pocieszam Cię "że masz zjebanego lekarza".Na szczęście jest jeszcze drugi.
Ulka, ja się zarejestrowałam tam na familyservice, ale niestety nic mi nie przysłali.
W ogóle dzisiaj jakoś tak cały dzień coś mnie ciągnie i brzuch twardy. Jeszcze byłam znajomej depilację zrobić i chyba się troszkę przeforsowałam, chociaż większość czasu siedziałam i kawkę piłam.Za to jak wróciłam, to aż nospę musiałam wziąć. No nic, w poniedziałek wizyta. Jak nie przejdzie, to będę leżeć cały weekend.
-
ale jaja
no ja też wracam a tu takie rzeczy....
mi tez zdazalo sie kliknac nie to co trzreba bo jeszcze i tel mi do tego szwankuje i zawieche zalicza ale anulowalam zawsze, no chyba zeby sam cos pisal ale nic mi o tym nie wiadomo, ale ja nie mam nic przeciwko temu co pisała Helanie korzystam z rad ale jak komuś pasuje to czemu nie???
ty nam zdradz lepiej kto to zeby nie bylo jak z psotka !!!!!!
coraz bardziej jestem za jakimś zamkniętym forum .....jak cos wymyślicie to dawajcie znak na priv i juzWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 19:53
-
Poza ta informacją mam problem, a mianowicie brzuszek mnie boli jak na okres ale skurczy jakby nie ma, magnez wziety nospe 3 razy dziennie biore dzis tylko tak mnie boli, brałam wczesniej pimafucin bo infekcje mialam ale juz mi sie skonczyl, jak myslicie moze infekcja nie konca wyleczona??????
-
iwonka1077 wrote:Poza ta informacją mam problem, a mianowicie brzuszek mnie boli jak na okres ale skurczy jakby nie ma, magnez wziety nospe 3 razy dziennie biore dzis tylko tak mnie boli, brałam wczesniej pimafucin bo infekcje mialam ale juz mi sie skonczyl, jak myslicie moze infekcja nie konca wyleczona??????
No nie wiem, nie wydaje mi sie, żeby infekcje tak okresowo bolały, ale ja nie lekarz, więc się trochę obawiam swoje zdanie wyrażać.iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam i jest mi bardzo smutno ze grasuje tutaj jakiś troll. Akurat uwielbialam złote rady Heli a teraz gówno
nic nie będzie mogła napisać bo i tak ta osoba ja zgłosi. No i co z tego ze nie jest lekarzem... Jesteśmy dorosłymi ludźmi i chyba nie musimy ślepo robić wszystkiego co dana osoba napisze. Ehhhh wkurzylam się i tyle. I brzuszek Heli to tez zakazana treść? Bo wczoraj nie zdazylam go zobaczyc , ktoś od razu usunął.
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Wrocilam i jest mi bardzo smutno ze grasuje tutaj jakiś troll. Akurat uwielbialam złote rady Heli a teraz gówno
nic nie będzie mogła napisać bo i tak ta osoba ja zgłosi. No i co z tego ze nie jest lekarzem... Jesteśmy dorosłymi ludźmi i chyba nie musimy ślepo robić wszystkiego co dana osoba napisze. Ehhhh wkurzylam się i tyle. I brzuszek Heli to tez zakazana treść? Bo wczoraj nie zdazylam go zobaczyc , ktoś od razu usunął.
-
a dziewczyny a na fb mozna tak o wszystkim pisac??nic nie wychodzi na zewnatrz i mozna pisac o roznych produktach czy tez jakis tam regulamin obowiązuje i tez moga kasowac???? robotka wypowiesz sie albo któraś z dziewczyn ktora tam jest????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:12
-
Angela tak ja pisałam. To takie forum majowek 2008 ale jest chronione hasłem i nikogo tam niemal oprócz kilku starych weteranek.
Jeśli chcecie mogę zapytać na jakiej zasadzie tam mogły byśmy się tam ulokować bo ją się na tym nie znam.
Chyba że ktoś umie założyć takie forum bo chyba są takie hostingi do tworzenia forow -
nick nieaktualny
-
Na fb to na pewno nie to samo co forum:)
Tak jak mówię, ją mogę zapytać jak możemy się podłączyć pod moje stare forum- bardzo bezpieczne i mega prywatne:)
Chyba że ktoś się podejmie założenia takiego forum.
Zapytam jednej dziewczyny też na jakiej zasadzie zakłada się forum:) może coś wymysleCzaryMary lubi tę wiadomość
-
kurcze ledwo ktos popoludniu napisal ze mocno wieje i pewnie wylacza prad i tak tez sie u mnie stalo, a mialam robic obiad, wszystko na prad, ciemno, zimno juz sie powoli zaczynalo robic bo pompa w piecu od co na prad, router na prad, a lapiku bateria na 1,5h porazkaaaa ale juz mnie z powrotem wlaczyli do cywlizacji ; P, a juz myslalam ze umre tu z glodu, w zimnie i ciemnosciach .
Wchodze czytam a tu takie rzeczy, Hela no brak slow. Przemyslmy temat prywatnego forum raz jeszcze.
Fasia dzieki za ten link do materaca ja jeszcze taki znalazlam http://www.pieluchowo.com/materac-kokosowy-danpol-do-wozka-75-cm-x-35-cm.html ale ten z allegro chyba lepszy. Na te hemoroidy poza dieta bogata w blonnik, duza iloscia plynów i dbanie o regularnosci wyproznien co i tak robimy to z naturalnych metod nasiadowki z kory debu albo oczaru wirginijskiego, a z lekow Proctoglyvenol dozwolony od 4 miesiaca ciazy, bez recepty, ale zaczelabym od tych metod naturalnych raczej a jak nie pomoga to wtedy.
Albo tak miejscowo jak bardzo coli najzwyklejsza lidokaina w żelu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:28
Fasia lubi tę wiadomość