X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:31

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:32

Amy, KasiaKwiatek, kluska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Laski, ale afera. Będziemy dalej normalnie i w zaufaniu pisać, bo tak czy siak nie jesteśmy tu "same" i może nas podczytywać ktokolwiek z sieci i oceniać, hejtować itp.. Przykro mi Helcia, że ktoś się uwziął na Ciebie, ale coś czuję, że to się raz na zawsze skończy. No chyba, że Ta osoba nie przeczyta akurat tej naszej rozmowy.

Fasia, na hemoroidy polecam nasiadówki z kory dębu. Dostałam takie zalecenie kiedyś od lekarza jak miałam powiększone naczynka krwionośne w pupie i mnie bolało przy kupce. :)

Krysti! Ja broń boże się nie naśmiewałam z Ciebie wczoraj, a już na pewno nie miałam złośliwych zamiarów. :D Po prostu źle wczoraj zrozumiałaś mój post o mierzeniu brzuszka, skomentowałaś to w taki sposób, że aż się Ida oburzyła, że jak to i od kiedy mierzy się brzuch ciężarnej. I całość mnie rozbawiła, że Tobie rzeczywiście położna mierzy ten brzuszek i nawet miarkę Ci dała.:D Dla mnie gag sytuacyjny i tyle. Nie śmieję się z nikogo, kto czegoś nie wie, bo ja sama wiem bardzo mało i dużo się od Was uczę. :)

A teraz lepiej mnie pocieszcie, że mam zjebanego lekarza! :P
    Nimi spoko rozumiem :) troszkę mnie to tak prZycisło i pomyślałam ze się nabijasz ze mnie :)

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Laski, ale afera. Będziemy dalej normalnie i w zaufaniu pisać, bo tak czy siak nie jesteśmy tu "same" i może nas podczytywać ktokolwiek z sieci i oceniać, hejtować itp.. Przykro mi Helcia, że ktoś się uwziął na Ciebie, ale coś czuję, że to się raz na zawsze skończy. No chyba, że Ta osoba nie przeczyta akurat tej naszej rozmowy.

A teraz lepiej mnie pocieszcie, że mam zjebanego lekarza! :P
    Ja Ci współczuję serdecznie takiego lekarza, serio! Ja też takiego miałam na nfz i już do niego nie chodzę bo mi nerwy nie sa potrzebne dodatkowe. Ale rozumiem też, ze jesteś na niego skazana :)
    i zapomniałam Ci kilka dni temu jak wstawiałaś zdjęcia napisać, ze też jesteś zajebiście zgrabna laska!!! Zafuczę się na Was chyba bo mi się kompleksy tylko powiększają ;)

Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lali Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Jagi to mi sie przypomnialo, ze ona chyba ma remont i na dwa tyg wyjechala z domu :) ufff

Hela85, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Gosha no to fatalnie z tą cukrzycą :/ a nie da rady pójść do kogoś innego kto zrobi Ci lepszą dietę ? Bo z tego co widziałam to ona jakaś super nie była i kilka dziewczyn pisało, że taka dieta to nie dieta dla osoby z cukrzycą i to na dodatek ciężarnej ... Może jeszcze da się coś zrobić przed wprowadzeniem insuliny?
    No ale js zmieniłam ta dietę, troszkę kombinowałem na początku żeby poznać swoj organizm itp, wszystkie wasze rady wzielam mocno de serca i zauważyłam ze faktycznie np. przed snem lepiej zjeść kanapkę czy mandarynke a nie szklanka mleka itp

No ale chyba taka moja natura słodkiej mamusi... :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka - lekarz mega :P
    Trzeba było go na obiad zaprosić, bo może on głodny chodzi jak tylko 100zł za 9 miesięcy TWOJEJ ciąży dostanie? :P

Hela85, hwesta, haneczka, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Haneczka - są u nas żłobki ale dla mnie to instytucja ostateczna - babcia mieszka piętro niżej pod nami więc jeżeli będę chciała iść do pracy to mała zostanie z babcią - i nie jest to karą.

Ja proponuje zmienić forum - czyt. założyć własne chyba Robotka o tym pisała że można :) Albo przenieść się na fb z radami aby Hela mogła spokojnie radzić :)
    Ja jak mam coś poufnego to piszę na fb a zamknięte forum to możemy na gazecie sobie założyć tylko pewnie nie wszystkie dziewczyny będą chciały przejść :/

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha oby było tak jak Amy pisze - byle do kwietnia, a później niech wszystko wraca do normy!

Haneczka lekarza masz zjeban** w ch*** :D a tak na serio to idiota, ja co chwile na takich konowałów trafiałam i traciłam powoli nadzieje, że kiedyś trafię na kogoś normalnego :/

haneczka, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://cocochoco.pl/
    Poczytajcie o kreatyne moze któraś się skusi :) fajny zabieg w pl tez dziewczyny robią.

Gosha lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Gosha, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na 100% skusze, śliczne włosy po tym.sa:)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja się na 100% skusze, śliczne włosy po tym.sa:)
    Ja po porodzie tez sobie zrobie a co :) nie bedzie czasu na prostowania prostownicą:) a włosy są odżywione gladziutkie połysk mają:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 18:46

Rudzia lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHIMMER korzystałam z tej strony i nadal podpatruję przepisy... Wiele sie nauczyłam przez te 2 tygodnie, tylko mimo wszystko wiem ze jem dobrze a cukier i tak swoje. A jak spacerku po posiłku nie ma to do 160 mi skacze od razu, tak nie powinno byc :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreatyne zaleca się do włosów zniszczonych ,farbowanych .:)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam silne postanowienie z dzisiaj trochę bardziej zadbać o siebie :) zrobie sobie w weekend paznokcie jakoś ładnie jakieś domowe spa dla odprężenia :) taka u mnie brzydka i przygnębiające pogoda ze nic się nie chce jak ja juz chce wiosnę słoneczko i dłuższe dni :) wyjątkowo długa mi się ta zima w tym roku wydaje

hwesta lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja miałam max 147 jak się pizza obzarlam i popilam lemoniada. A jak jem normalnie wg zaleceń to tak 120 mam- 130 max,szybko spada. A bardzo po kiwi mi skacze

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja mam silne postanowienie z dzisiaj trochę bardziej zadbać o siebie :) zrobie sobie w weekend paznokcie jakoś ładnie jakieś domowe spa dla odprężenia :) taka u mnie brzydka i przygnębiające pogoda ze nic się nie chce jak ja juz chce wiosnę słoneczko i dłuższe dni :) wyjątkowo długa mi się ta zima w tym roku wydaje
    Ja tez musze brwi zrobic bo siwusia jestem brwi nie widac bo takie jasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha to masz z tym cukrem tez ,jesc co byś chciała nie możesz kiepsko .

‹‹ 1900 1901 1902 1903 1904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ