X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela ale nam dalas teraz do myslenia hehe :D ciekawe kto to:) a bo bys sie przyznala ze pracujesz dla linomagu i ze pewnie pokrzywą handlujesz ;) zarcik oczywiscie :) Ale najwazniejsze, ze Ty wiesz kto to!
    Dziewczyny dlugo Jaga sie nie odzywala, nawet baaaardzo dlugo co? Chyba, ze zmienila avatar i ja jej nie poznaje :)

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Gosha przeczytałam "ale cycki Hela" ha ha

Amy takie życie

Dziewczyny dajcie już spokój, tu chodziło tylko o mnie ewidentnie nie przypasowałam i tyle luzzz
    Też tak pomyślałam, że to personalnie o Ciebie musi chodzić bo my przecież też ciągle sypiemy nazwami i firmami i chyba nas nie tną?

Hela85 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela, no nie tylko o ciebie, bo mnie np też to dotknęło właśnie przez to że korzystam z takich złotych rad (jak wiele z nas) i nie jestem w stanie wszystkiego spamiętać a forum daje mi możliwość przywołania wszystkich wypowiedzi każdej z nas, więc myślę, że pokrzywdzonych jest tu więcej.

Po pierwsze nie nawołujesz do zakupu konkretnej firmy, dzielisz się swoim doświadczeniem..
    Po drugie ja ujawniłabym NICK człowieka który zrobił syf, nie ze złośliwości, ale uważam, że jak ktoś się chujowo zachowuje to ja np nie będę chronić takiej osoby..

Na prawdę mocno się wkurwiłam :]

Ida, Fasia, Eweliśka, KasiaKwiatek, liloe, sylvia007, Agusiek89, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:32

Amy, hwesta, Fasia, Rudzia, Klaudia90, Hela85, KasiaKwiatek, liloe, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli,ze jak napisze,ze farbuje włosy Garnier olia albo loreal casting, to to usuna? :D

Fasia lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha to dupa blada z ta insulina co? Oby sie okazalo po tygodniu, ze jednak nie trzeba.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Czyli,ze jak napisze,ze farbuje włosy Garnier olia albo loreal casting, to to usuna? :D

poczekaj, jeszcze nie zgłosiłam! :P

hwesta, Fasia, Ida, Hela85, KasiaKwiatek, liloe, Ewelcia, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ciągle reklamuję loreala prodigy :) uwaga podaję konkretny kolor :) 9,1 białe złoto :)

ja czasami z telefonu jak wchodzę na forum to niechcący wciskam złoś w tym pierwszym poście Robotki ale żeby to poszło to trzeba jeszcze raz kliknąć wyślij więc przypadek to nie jest, oj też bym ujawniła kto to taki ;)

Amy, hwesta, Ida, Hela85, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole to Krysti mnie natchnela do poczytania o keratynowym prostowaniu włosów i przegladalam dużo blogów i super to jest i po ciąży sobie zrobię :) ale czytałam ze można samemu w domu kupując gotowy zestaw i ze taniej wychodzi,ale na pierwszy raz to chyba u kogoś zrobie:)

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha no to fatalnie z tą cukrzycą :/ a nie da rady pójść do kogoś innego kto zrobi Ci lepszą dietę ? Bo z tego co widziałam to ona jakaś super nie była i kilka dziewczyn pisało, że taka dieta to nie dieta dla osoby z cukrzycą i to na dodatek ciężarnej ... Może jeszcze da się coś zrobić przed wprowadzeniem insuliny?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobilam Was :) byłam tak na szybko pokazać się u swojego gin wiec mam się nie stresowac brzuszki moga być juz na tym etapie twardsze trzeba leżeć ale stwierdził ze nie mam jakiegoś szczególnie napiętego tego brzucha bo mnie pomacał :P także jak szyjka ok ktg ok to możemy się nie przejmować :)

Niezły numer z tym zglaszaniem postów ze tez komuś się chce...

hwesta, Amy, Hela85, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Gosha to dupa blada z ta insulina co? Oby sie okazalo po tygodniu, ze jednak nie trzeba.
    No... :( niby to nie koniec świata, ale mimo wszystko nie sympatycznie...

Dzisiaj zjadłam tylko kalamary i sałatkę, kawałek ananasa. Spacer po tym z 45 minut i h...j po godzinie 135 cukier. Wiec czuje ze bez insuliny sie nie obejdzie.

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olek też się wkurwił - ale dlaczego to ja obrywam? :P muszę mu wlać po dupie za to kopanie :P dobrze, że wiem, gdzie ta dupa jest :P

Hela85, Krysti, Fasia, Gosha, haneczka, KasiaKwiatek, CzaryMary, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A ja ciągle reklamuję loreala prodigy :) uwaga podaję konkretny kolor :) 9,1 białe złoto :)

ja czasami z telefonu jak wchodzę na forum to niechcący wciskam złoś w tym pierwszym poście Robotki ale żeby to poszło to trzeba jeszcze raz kliknąć wyślij więc przypadek to nie jest, oj też bym ujawniła kto to taki ;)

Ja tez ciagle na telefonie i wiecznie wciskam zglos zamiast lubie :P ale wiadomo, ze anuluje od razu i nie wysylam :D ale numer na forum naszym szok!

shimmer_lip, Hela85, Fasia, mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha współczuję, że będziesz musiała się kłuć, ale już niedługo kwiecień i mam nadzieję, że wszystko Ci minie :)

Gosha lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha na Twoim miejscu to na te kilka dni zanim Ci dadzą insulinę walnęłabym ten ich jadłospis w pizdu i skorzystała z gotowych np na stronie słodka mama. Taki bez nabiału i sucharów. One też są konkretnie dla ciężarnych dostosowane. I będziesz miała pewność czy to faktycznie konieczne ta insulina czy oni Ci jednak gównianą dietę dają.

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, ale afera. Będziemy dalej normalnie i w zaufaniu pisać, bo tak czy siak nie jesteśmy tu "same" i może nas podczytywać ktokolwiek z sieci i oceniać, hejtować itp.. Przykro mi Helcia, że ktoś się uwziął na Ciebie, ale coś czuję, że to się raz na zawsze skończy. No chyba, że Ta osoba nie przeczyta akurat tej naszej rozmowy.

Fasia, na hemoroidy polecam nasiadówki z kory dębu. Dostałam takie zalecenie kiedyś od lekarza jak miałam powiększone naczynka krwionośne w pupie i mnie bolało przy kupce. :)

Krysti! Ja broń boże się nie naśmiewałam z Ciebie wczoraj, a już na pewno nie miałam złośliwych zamiarów. :D Po prostu źle wczoraj zrozumiałaś mój post o mierzeniu brzuszka, skomentowałaś to w taki sposób, że aż się Ida oburzyła, że jak to i od kiedy mierzy się brzuch ciężarnej. I całość mnie rozbawiła, że Tobie rzeczywiście położna mierzy ten brzuszek i nawet miarkę Ci dała.:D Dla mnie gag sytuacyjny i tyle. Nie śmieję się z nikogo, kto czegoś nie wie, bo ja sama wiem bardzo mało i dużo się od Was uczę. :)

A teraz lepiej mnie pocieszcie, że mam zjebanego lekarza! :P

Hela85, Fasia, Krysti, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A wogole to Krysti mnie natchnela do poczytania o keratynowym prostowaniu włosów i przegladalam dużo blogów i super to jest i po ciąży sobie zrobię :) ale czytałam ze można samemu w domu kupując gotowy zestaw i ze taniej wychodzi,ale na pierwszy raz to chyba u kogoś zrobie:)
    Jak kupisz orginalną kreatyne to utrzyma ci się zabieg do 4 5 miesięcy :) regeneruje włosy ,będą lśniące .te w sklepie są lipne .ja robie tą kreatyne i od nich kupuje towar :)http://cocochoco.pl/

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela bardzo dobrze, że napisałaś!

Mam nadzieję, że ktoś będzie miał cywilną odwagę napisać o co mu dokładnie chodzi i czym czuł się urażony twoimi wypowiedziami, że aż trzeba było to zgłaszać i usuwać posty..
    :/

mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam dzis i wyprobowalam te chusteczki fitti i sa super, te z babydream z rossa to sie chowaja do nich!3 pak w biedrze jest za 10 zl.

shimmer_lip, Amy, liloe lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1899 1900 1901 1902 1903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ