Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela ale nam dalas teraz do myslenia hehe
ciekawe kto to:) a bo bys sie przyznala ze pracujesz dla linomagu i ze pewnie pokrzywą handlujesz
zarcik oczywiscie
Ale najwazniejsze, ze Ty wiesz kto to!
Dziewczyny dlugo Jaga sie nie odzywala, nawet baaaardzo dlugo co? Chyba, ze zmienila avatar i ja jej nie poznajeHela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Gosha przeczytałam "ale cycki Hela" ha ha
Amy takie życie
Dziewczyny dajcie już spokój, tu chodziło tylko o mnie ewidentnie nie przypasowałam i tyle luzzzHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela, no nie tylko o ciebie, bo mnie np też to dotknęło właśnie przez to że korzystam z takich złotych rad (jak wiele z nas) i nie jestem w stanie wszystkiego spamiętać a forum daje mi możliwość przywołania wszystkich wypowiedzi każdej z nas, więc myślę, że pokrzywdzonych jest tu więcej.
Po pierwsze nie nawołujesz do zakupu konkretnej firmy, dzielisz się swoim doświadczeniem..
Po drugie ja ujawniłabym NICK człowieka który zrobił syf, nie ze złośliwości, ale uważam, że jak ktoś się chujowo zachowuje to ja np nie będę chronić takiej osoby..
Na prawdę mocno się wkurwiłam :]Ida, Fasia, Eweliśka, KasiaKwiatek, liloe, sylvia007, Agusiek89, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja ciągle reklamuję loreala prodigy
uwaga podaję konkretny kolor
9,1 białe złoto
ja czasami z telefonu jak wchodzę na forum to niechcący wciskam złoś w tym pierwszym poście Robotki ale żeby to poszło to trzeba jeszcze raz kliknąć wyślij więc przypadek to nie jest, oj też bym ujawniła kto to takiAmy, hwesta, Ida, Hela85, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wogole to Krysti mnie natchnela do poczytania o keratynowym prostowaniu włosów i przegladalam dużo blogów i super to jest i po ciąży sobie zrobię
ale czytałam ze można samemu w domu kupując gotowy zestaw i ze taniej wychodzi,ale na pierwszy raz to chyba u kogoś zrobie:)
Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Gosha no to fatalnie z tą cukrzycą
a nie da rady pójść do kogoś innego kto zrobi Ci lepszą dietę ? Bo z tego co widziałam to ona jakaś super nie była i kilka dziewczyn pisało, że taka dieta to nie dieta dla osoby z cukrzycą i to na dodatek ciężarnej ... Może jeszcze da się coś zrobić przed wprowadzeniem insuliny?
-
Uff nadrobilam Was
byłam tak na szybko pokazać się u swojego gin wiec mam się nie stresowac brzuszki moga być juz na tym etapie twardsze trzeba leżeć ale stwierdził ze nie mam jakiegoś szczególnie napiętego tego brzucha bo mnie pomacał
także jak szyjka ok ktg ok to możemy się nie przejmować
Niezły numer z tym zglaszaniem postów ze tez komuś się chce...hwesta, Amy, Hela85, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Gosha to dupa blada z ta insulina co? Oby sie okazalo po tygodniu, ze jednak nie trzeba.
niby to nie koniec świata, ale mimo wszystko nie sympatycznie...
Dzisiaj zjadłam tylko kalamary i sałatkę, kawałek ananasa. Spacer po tym z 45 minut i h...j po godzinie 135 cukier. Wiec czuje ze bez insuliny sie nie obejdzie. -
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:A ja ciągle reklamuję loreala prodigy
uwaga podaję konkretny kolor
9,1 białe złoto
ja czasami z telefonu jak wchodzę na forum to niechcący wciskam złoś w tym pierwszym poście Robotki ale żeby to poszło to trzeba jeszcze raz kliknąć wyślij więc przypadek to nie jest, oj też bym ujawniła kto to taki
Ja tez ciagle na telefonie i wiecznie wciskam zglos zamiast lubieale wiadomo, ze anuluje od razu i nie wysylam
ale numer na forum naszym szok!
shimmer_lip, Hela85, Fasia, mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha na Twoim miejscu to na te kilka dni zanim Ci dadzą insulinę walnęłabym ten ich jadłospis w pizdu i skorzystała z gotowych np na stronie słodka mama. Taki bez nabiału i sucharów. One też są konkretnie dla ciężarnych dostosowane. I będziesz miała pewność czy to faktycznie konieczne ta insulina czy oni Ci jednak gównianą dietę dają.
Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Laski, ale afera. Będziemy dalej normalnie i w zaufaniu pisać, bo tak czy siak nie jesteśmy tu "same" i może nas podczytywać ktokolwiek z sieci i oceniać, hejtować itp.. Przykro mi Helcia, że ktoś się uwziął na Ciebie, ale coś czuję, że to się raz na zawsze skończy. No chyba, że Ta osoba nie przeczyta akurat tej naszej rozmowy.
Fasia, na hemoroidy polecam nasiadówki z kory dębu. Dostałam takie zalecenie kiedyś od lekarza jak miałam powiększone naczynka krwionośne w pupie i mnie bolało przy kupce.
Krysti! Ja broń boże się nie naśmiewałam z Ciebie wczoraj, a już na pewno nie miałam złośliwych zamiarów.Po prostu źle wczoraj zrozumiałaś mój post o mierzeniu brzuszka, skomentowałaś to w taki sposób, że aż się Ida oburzyła, że jak to i od kiedy mierzy się brzuch ciężarnej. I całość mnie rozbawiła, że Tobie rzeczywiście położna mierzy ten brzuszek i nawet miarkę Ci dała.
Dla mnie gag sytuacyjny i tyle. Nie śmieję się z nikogo, kto czegoś nie wie, bo ja sama wiem bardzo mało i dużo się od Was uczę.
A teraz lepiej mnie pocieszcie, że mam zjebanego lekarza!Hela85, Fasia, Krysti, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A wogole to Krysti mnie natchnela do poczytania o keratynowym prostowaniu włosów i przegladalam dużo blogów i super to jest i po ciąży sobie zrobię
ale czytałam ze można samemu w domu kupując gotowy zestaw i ze taniej wychodzi,ale na pierwszy raz to chyba u kogoś zrobie:)
regeneruje włosy ,będą lśniące .te w sklepie są lipne .ja robie tą kreatyne i od nich kupuje towar :)http://cocochoco.pl/
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela bardzo dobrze, że napisałaś!
Mam nadzieję, że ktoś będzie miał cywilną odwagę napisać o co mu dokładnie chodzi i czym czuł się urażony twoimi wypowiedziami, że aż trzeba było to zgłaszać i usuwać posty..
mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość