Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeszcze jedno ... Jakieś sposoby na hemoroidy ?? Bo od kilku dni mam problem w trakcie wizyty w wc, a dziś mi wylazł i boli
przepraszam, że tak intymnie ale w sumie rozmawiamy tu o wszystkim więc może któraś z Was pomoże ...
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:No, mówię Ci, bo inaczej się nie da. Ale to tylko 22 dni, dasz radę nas nadrobić
11,5 str/dzień x 22 dni = 253 strony - taaak na pewno nadrobięhwesta, Hela85, Ida, KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, Gosha, haneczka, CzaryMary, Agusiek89, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Muszę się wygadać, może to mnie bardziej zmobilizuje do pracy...
Do końca stycznia muszę złożyć pracę magisterską. W lutym obrona, a ja nie mam ani jednego zdania napisanego!!! Tylko temat wybrany... Odkładałam pisanie na styczeń, kiedy będę na zwolnieniu. Jest styczeń, jest zwolnienie, pracy nie ma, chęci też brak, a o motywacji nie ma mowy... Zostało mi 22 dni. Czy to jest w ogóle do wykonania?
Kochana nie stresuj się ja swoja napisałam w trakcie majówki:PKlaudia90, Hela85, Agusiek89 lubią tę wiadomość