Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeszcze jedno ... Jakieś sposoby na hemoroidy ?? Bo od kilku dni mam problem w trakcie wizyty w wc, a dziś mi wylazł i boli
przepraszam, że tak intymnie ale w sumie rozmawiamy tu o wszystkim więc może któraś z Was pomoże ...
-
nick nieaktualny
-
Już policzyłam. Nasze forum Kwietniówek zostało założone 25 lipca, więc piszemy już ze sobą przez 168 dni. Obecnie znajdujemy się na 1930 stronie. Wychodzi średnio, że jednego dnia zapisujemy 11,5 stron. Nie będzie mnie 22 dni, czyli:Ida wrote:No, mówię Ci, bo inaczej się nie da. Ale to tylko 22 dni, dasz radę nas nadrobić

11,5 str/dzień x 22 dni = 253 strony - taaak na pewno nadrobię
hwesta, Hela85, Ida, KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, Gosha, haneczka, CzaryMary, Agusiek89, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Muszę się wygadać, może to mnie bardziej zmobilizuje do pracy...
Do końca stycznia muszę złożyć pracę magisterską. W lutym obrona, a ja nie mam ani jednego zdania napisanego!!! Tylko temat wybrany... Odkładałam pisanie na styczeń, kiedy będę na zwolnieniu. Jest styczeń, jest zwolnienie, pracy nie ma, chęci też brak, a o motywacji nie ma mowy... Zostało mi 22 dni. Czy to jest w ogóle do wykonania?
Kochana nie stresuj się ja swoja napisałam w trakcie majówki:P
Klaudia90, Hela85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72ce02c83d69.jpg