Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas wieje jak nie powim co pewnie zaraz prad wylacza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:37
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
A mi dzis rwa dokucza okropnie, boli nawet jak siedze ehhh
To Wy dziewczyny bedziecie juz walczyc z laktacja a my z pozniejszymi terminami bdziemy dopiero czekac na porodchociaz czesto jest tak, ze lekarze mowia, ze kobieta urodzi wczesniej a pozniej czeka dwa tygodnie po terminie i nic.
-
nick nieaktualny
-
Muszę się wygadać, może to mnie bardziej zmobilizuje do pracy...
Do końca stycznia muszę złożyć pracę magisterską. W lutym obrona, a ja nie mam ani jednego zdania napisanego!!! Tylko temat wybrany... Odkładałam pisanie na styczeń, kiedy będę na zwolnieniu. Jest styczeń, jest zwolnienie, pracy nie ma, chęci też brak, a o motywacji nie ma mowy... Zostało mi 22 dni. Czy to jest w ogóle do wykonania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:A ja mam pytanie do Fasi, jak wroci od lekarza
. Jak rozwiazalas w koncu kwestie tego materacyka do kosza mojżesza??? znalazlas cos godnego uwagi?
Bambi któraś z dziewczyn podrzuciła mi link do materaca kokosowego. Co prawda jest cienki, bo ma tylko 3 cm grubości ale mimo wszystko to kokos a nie zwykła pianka. Pod niego mam zamiar dać ten co był w zestawie materac i na to ten kokosowy
W środę dostaję kasę z ZUSu (w końcu!) więc będę zamawiać.
Taki o : http://allegro.pl/materac-kokosowy-do-wozka-do-gondoli-75x35x2-od-re-i4936470156.html?source=mltHela85, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:NA jaki temat piszesz??
Firma X, czyli będę ściemniać i same symulacje, więc powinnam dać radę
ale ja siadam do komputera, to jakoś bellybestfriend.pl mi się odpala, stronki z wózkami, pościelami, ubrankami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 17:01
KasiaKwiatek, haneczka, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam od endokrynologa. Miesiąc temu badałam TSH i wynik miałam 1,6. Dziś wynik wyniósł już 2,1 więc trochę podskoczył. Natomiast Ft3 wyszło 2,21 bodajże, a Ft4 0,93 czyli za nisko i w związku z tym dostałam zmianę leków. Brałam Euthyrox 25 pół tabletki czyli dawkę 12,5 a teraz mam brać na zmianę - jednego dnia 25 a drugiego 50 .. 20 lutego wizyta kontrolna i zobaczymy czy się coś zmieniło. Powiedziała, że jak TSH spadnie poniżej normy to nie ważne, najważniejsze aby FT4 doprowadzić do ładu, bo to dziecku jest teraz potrzebne. Coś takiego jeśli dobrze zapamiętałam
-
Klaudia dasz radę! Ja swoja pracę napisałam (z pomocą męża) w 7 dni
a chciałam zaznaczyć, że broniłam pracę magisterską dwa dni przed ślubem więc roboty poza pracą miałam w cholerę
Ale daliśmy radę - dzień i noc i gotowa
no i napisana na 5 i obroniona na 5
Klaudia90, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Bryy;)
Melduje się tylko że żyje:)
Dziś już może będę mieć normalny internet to będę częściej:)
Kupiłam sobie dziś w lidlu parke ta co Amy tylko za 29zl:)
Zrobiłam segregacje ciuszkow od 0-3 i mam ich zdecydowanie za dużo!
Każdego rodzaju mniej więcej 15 sztuk a pajacow 25!
Chyba będę te ubrania jak jednorazowe traktować
Miłego popoludnia:)
Właśnie pojadlam placków ziemniaczanych z sosem pieczarkowym:)
Wspólnej roboty Z mężem:) pyyychaFasia, Hela85, Krysti, Eweliśka, Gosha, Amy, haneczka, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Klaudia dasz radę! Ja swoja pracę napisałam (z pomocą męża) w 7 dni
a chciałam zaznaczyć, że broniłam pracę magisterską dwa dni przed ślubem więc roboty poza pracą miałam w cholerę
Ale daliśmy radę - dzień i noc i gotowa
no i napisana na 5 i obroniona na 5
). Na obronie zamiast zadawać mi pytania do pracy, to będą pytać się o termin porodu i jak się czuję hihi
Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Misia ja patrze z telefonu na to lozeczko delfinek, nie moge skopiowac linku w telefonie, chodzi Ci o to cale biale za 410 zl? Ja juz jestem glupia na temat lozeczka, nie potrafie sie zdecydowac
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Klaudia - mi napisanie mgr zajęło pół roku
Tak więc w 22 dni na bank bym się nie wyrobiła. No ale jak widać są ludzie, którym to się udaje. Dasz radę, ale ZERO BBF w tym czasie
"zero BBF"?! o nieeeee ;(
Ida, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość