Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Ja polecam Diosminex, ale nie wiem czy w ciąży można. Plus duuuużo wody. I jakieś maści, ale nie wiem jakie można w ciąży.
No własnie ja potrzebuję czegoś na teraz ... poza okresem ciąży to wiem co można a czego nie .. Wody dużo piję i nic ... -
Ja pitole HELA w ciężkim szoku jestem ... Ty tu jesteś bezcenna na forum ze swoją wiedzą. Każda porada dotycząca dzieci, nas, kosmetyków, jedzenia była dla nas bardzo przydatna, a tu takie akcje ?? No aż mi się wierzyć nie chce ...
Tak jak dziewczyny piszą - daj tylko znać czy to ktoś od nas ?
P.S.
Mogę prosić na priv info na temat tych hemoroidów ? Bedę baaardzo wdzięczna!Hela85, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny.
Te moje pobolewania brzucha okazały się niegroźne, bo szyjka ma 3,5 cm i jest zamknięta. Dzidzia ułożona główką do dołu, bo widziałam fragment na usg dopochwowym. Co do tych moich drętwiejących rąk, to lekarz NIC nie zaradził. Powiedział, że jak da mi coś na obrzęki to pozbędzie się wody nie z rąk tylko z brzucha, a tego by nie chciał.
To tyle jeśli chodzi o rozsądne rzeczy, które mówił mój super lekarz.
Pytałam o pokrzywę, to chyba nawet nie wiedział, że ma właściwości przeciw opuchnięciom...
Nie lubię do niego chodzić, więc i tak "poprawię" wizytą w lux medzie, ale już wytrzymam z nim do końca, bo to mała mieścina i do kogoś muszę chodzić po tabletki jak się skończy ciąża i pakiet w luxmedzie wygaśnie.
Nie zważył mnie, bo wagę miał zepsutą. Ciśnienia mi nie zmierzył, bo 2 razy ciśnieniomierz się zaciął (taki na baterie). Za drugim razem udał jednak, że ma wynik pomiaru i wpisał mi z palca 100/60. Myślał pewnie, że się nie skapnę.
Na wszelkie moje pytania o dolegliwości reagował jak na wrzątek. "A co pani sobie myśli? Tak to jest w ciąży." I nawija, że dziecko rośnie, że naciska, że nie mogę się DOSZUKIWAĆ głupot. Z wielką łaską zmierzył mi tą szyjkę. Grrrrr! I jak tu nie zasięgać porad w internecie, jak własny lekarz ma Cię w dupie. A to forum jest żywym przykładem, że wiele z naszych PRZEWRAŻLIWIEŃ okazało się być podstawnych i zagrażających ciąży.
Dodam, że pożegnał mnie jakąś gadką o kontrakcie z NFZtem i że wszystko jest TAAAAKIE drogie, że on na mnie może ze 100zł zarobi przez całą ciążę. Nosz kurwa!!! Co za kraj i człowiek! -
nick nieaktualnyHela85 wrote:wiem już dlaczego większość moich postów znika,zgłosiłam to i zadzwonił gościu z obsługi belly, mówi że ktoś z forum zgłasza moje posty do usunięcia wpisując w uzasadnienie że używam treści zabronionych,m.in podaje nazwy produktów czyli że niby jakąś reklamę tu odstawiam, że daję porady a nie jestem lekarzem i w związku z tym mogę komuś zaszkodzić, tak więc oni powinni weryfikować te treści i dopiero wtedy usuwać ale w praktyce wychodzi tak że usuwają bez sprawdzania a jak tych zgłoszeń jest dużo na jedną osobę to wtedy mi czasem hurtowo wywalają, także tyle ciekawostek
gdyby mi ktoś wprost powiedział że nie chce mych "mądrości" to bym się dawno zamknęła a dziewczyny same pytają to co mam nie odpowiadać?? wychodzi na to że tak
a i gościu podał mi nick osoby która zgłaszaale stwierdziłam że nie będę robiła jej obciachu po prostu będę gadała o pogodzie;)
hhahahahazrób obciach!!
Fasia, Ida, Eweliśka, Angela89, Hela85, KasiaKwiatek, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wytrzymam z tym zgłoszeniem treści nieodpowiednich
można to było załątwić inaczej albo kur&**U*& niech ktoś nie czyta, ja sobie wszystkich mądrości nie zapisałam, bo przecież na forum wszystko jest, i teraz połowy rzeczy nie znajdę.. wkurw...
Jeb**ać karać, nie wyróżniać!!!Ida, Gosha, Fasia, Hela85, KasiaKwiatek, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziele, i to jest to co mówił mój maz czesto,ze tyle tu piszemy i ze sobie ufamy a do takiego forum każdy ma dostęp,mało tego... wstawiamy zdjęcia przecież! ja to bym chętnie przeszła na jakieś forum z hasłem. Ja tez lubię porady Heli i Bambi i często z nich korzystam! I jestem zdania,że nick osoby powinien być podany,ale ja mam radykalne poglądy jeśli chodzi o sranie we własne gniazdo!
Amy, Fasia, Angela89, haneczka, Hela85, Bambi85, CzaryMary, liloe, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co jestem zdania takiego jak ktos ma coś do kogos niech wali prosto z mostu i tyle ja czasem tez nie czuje się najlepiej tu bo mam wrażenie jak bym komuś robiła krzywdę bo złe się wysłowić lub błąd ortograficzny zrobie albo nie Zrozumię . Tak jak z tą wagą wcZoraj no wypaliłam z tym mierzeniem ale zaraz nie trzeba się śmiać bo ja to odebrałam np Haneczki wpis jako złośliwy niewiem co myślec .Staram się wkręcić w wasze posty i rozumiem każdą z was .Psotka to samo ortografia jej moja przeszkadzała nie ładnie tak . Ale przeprosiła . Nikt tu geniuszem nie jest jestesmy wszystkie na równym poziomie info nas boli tez powinnismy wyrażać to tu na forum a nie zgłaszać bo to głupota .
hwesta, Gosha, haneczka, Hela85, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa przez ta cała aferę Helowa zapomniałam napisać ze byłam dzisiaj u diabetologa i niestety dupa blada
wychodzi na to dieta nie pomaga... A tak dbałam o siebie
W przyszłym tyg wprowadzamy insulinęa dopiero w przyszłym bo kazała mi zmienić jedna rzecz w menu dniowym, żeby zobaczyc czy pomoże... Wiec jeszcze ten tydzien kłucia palucha bo potem to trzeba bedzie kłuć cos innego...
I tak w zwiazku z tym tez sie zastanawiam czy w brzuch w ciazy mozna robić zastrzyki z insuliny? Pewnie tak, ale ja chyba nie dam rady... -
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Muszę się wygadać, może to mnie bardziej zmobilizuje do pracy...
Do końca stycznia muszę złożyć pracę magisterską. W lutym obrona, a ja nie mam ani jednego zdania napisanego!!! Tylko temat wybrany... Odkładałam pisanie na styczeń, kiedy będę na zwolnieniu. Jest styczeń, jest zwolnienie, pracy nie ma, chęci też brak, a o motywacji nie ma mowy... Zostało mi 22 dni. Czy to jest w ogóle do wykonania?ale ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę
a w 22 dni to z palcem w nosie napiszeszja w jakieś 2 tygodnie się wyrobiłam
Hela85, Fasia, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Gosha przeczytałam "ale cycki Hela" ha ha
Amy takie życie
Dziewczyny dajcie już spokój, tu chodziło tylko o mnie ewidentnie nie przypasowałam i tyle luzzz
Ale ja mam w dupie że komuś coś nie pasuje, dla mnie ta wiedza którą tu podajecie, szczególnie nazwy jest bezcenna bo ja nic nie wiem:( a tak raz dwa kopiuje i potem przynajmniej nie zrobie zbędnych zakupów a teraz to lipa.Fasia, Hela85, mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość