Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:U nas też z 1,5 roku wyjdzie, tylko że ja jeszcze będę miała zaległe urlopy itd. Więc może jak będzie pora powrotu do pracy, to już druga dzidzia będzie w brzuszku?
Ja chcę drugiego bobaska też jakoś po roku / półtora po pierwszymIda lubi tę wiadomość
-
Np jak czytalam o pielegnacji noworodka.. tutaj nie ma tak jak w Polsce tych specyfikow rpznych na przemywanie pepuszka czy cos tutaj pepek myje sie tylko woda ... i jedyne co wg nich potrzeba to pampersy, plyn do mycia i tyle.. i bepanthen ewentualnie..
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:z tego co widze foto na stronce troche niekatualne, bo ciagle sie cos zmienia na korzysc, usg 3d/4d nowe od jesieni 2014, polozna tez bardzo sypamtyczna, wizyta stadardowo 200zl ale mysle ze warto, nowe pacjentki dosc dlugo czekaja na wizyte jakbys sie decydowala, radzilabym dzwonic od razu, jak powiesz ze Ci bardzo zalezy jakos szybciej niz pierwszy wolny termin, pani Beatka cos zawsze wyszuka i oddzwania. Zawsze są lekkie obsuwy tak do pol godzinki, jak jest dluzej to dzwonia zebys przyjechala pozniej takze bardzo w porzadku. Starannnie wylonilam ten gabinet w drodze malego "castingu", bo wymagania mam spore, jak poznalam doktora wiedzialam ze nigdzie wiecej nie pojde.
Bambi dzięki za namiary, umówiłam wizytę dopiero na 6.02 ale to i tak przyspieszony na potrzeby ciężarnej termin:)
w między czasie mam USG prenatalne w innej klinice więc ze spokojem do tego 6.02 doczekam.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Misia a doszlo lozeczko? Ciekawa jestem jak wyglada i czekam na foto
Dobranoc Brzuchatki -
misia83 wrote:Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje. Łóżeczko doszło, ale czesci które miały być białe sa sosnowe ( takie ze słojami). Podobno kolor jest biały transparentny, do tego szuflada przyszła tez jasna:(. Niestety dziś odsyłam. Producent ma sie określić czy taki kolor ma być czy zapomnieli pomalować. W poniedziałek będę wiedziała cos wiecej
a powiedz mi czy jest tam pokrywa na szuflade?
-
Magd wrote:Bambi dzięki za namiary, umówiłam wizytę dopiero na 6.02 ale to i tak przyspieszony na potrzeby ciężarnej termin:)
w między czasie mam USG prenatalne w innej klinice więc ze spokojem do tego 6.02 doczekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:51
-
Lali moja siostrzenica ma miętowy pokój, to był dekoral lodowy błękit czy jakoś tak, na żywo fajnie się prezentuje, dodatki maja z takiego mega delikatnego różu
albo lodowy brzask już sama nie wiem:pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:52
Lali lubi tę wiadomość
-
Misia, ale bym się zdenerwowała. Ja, a co dopiero mój mąż! Toż on by połamał ten mebelek
My kupiliśmy używane łóżeczko w kolorze sosnowym i sami pomalowaliśmy na biało. Jest cudne, wygląda jak nowe. A ile frajdy i zabawy było przy malowaniu hehemisia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Pisałaś tak, jakbyś rozważała czy wrócić do pracy. Jak masz pracę w domu to co teściowa miała na myśli namawiając Cię, żebyś 4 lata była z Ignasiem w domu?
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Klaudia90 na kiedy masz termin? Bo tak patrzę ze masz już 29 tydzień i 2 dzień
nie wiem czy zmieniłaś suwaczek czy nie zwrocilam uwagi wcześniej ze jako jedna z pierwszych masz termin
Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z KWIETNIÓWEK. Tak już się do Was przyzwyczaiłamhwesta, Hela85, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny