Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie maIda wrote:Krysti, Rudzia - ale u Was nie ma 100% pensji na L4 ciążowym, prawda?
grosze są lepsze to niz nic
ja bede dostawać miesięcznie 430£ przez okres od 27 tyg ciazy i poporodowe rok jeszcze
mogę ciągnąć no na Polskie nie są grosze bo ponad 2 tys zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:07
-
z tego co widze foto na stronce troche niekatualne, bo ciagle sie cos zmienia na korzysc, usg 3d/4d nowe od jesieni 2014, polozna tez bardzo sypamtyczna, wizyta stadardowo 200zl ale mysle ze warto, nowe pacjentki dosc dlugo czekaja na wizyte jakbys sie decydowala, radzilabym dzwonic od razu, jak powiesz ze Ci bardzo zalezy jakos szybciej niz pierwszy wolny termin, pani Beatka cos zawsze wyszuka i oddzwania. Zawsze są lekkie obsuwy tak do pol godzinki, jak jest dluzej to dzwonia zebys przyjechala pozniej takze bardzo w porzadku. Starannnie wylonilam ten gabinet w drodze malego "castingu", bo wymagania mam spore, jak poznalam doktora wiedzialam ze nigdzie wiecej nie pojde.Magd wrote:Dzięki za namiar!! zaraz przejrzę stronkę.
Możesz mi jeszcze napisać ile kosztuje wizyta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magd w sumie z Polnej to jeszcze mam trzy dobre kontakty, cena mysle ze podobna,jak nie taka sama, moze w zlaeznosci od lokalizacji wybierzesz, albo od plci lekarza bo dla niektorych to tez ma znaczenie, jest dobra babeczka na Szczepankowie, i dwoch gości, jeden przyjmuje w gabinetaqch w Atanerze na Marcelińskiej, a drugi na Szamarzewsiego tu blizej od Polnej - wszyscy sprawdezenie przez zaufane osoby jako prowadzacy ciaze jakbys byla zainetersowana to moze na priv mi napisz, nie bedziemy spamu robic , bo u nas na kwietniowkach reprezentaacja Poznania mocna okrojona
liloe lubi tę wiadomość

Werka zapewne znantą firmę