Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Haneczka świetne te literki. Z czego one sa zrobione ? Podrzucisz link do aukcji.
Literki są ze sklejki drewnianej, malowane ręcznie farbami akrylowymi.Linki do dwóch aukcji: (jedna to literki + jedna sowa, a druga to 3 sowy)
http://allegro.pl/sliczne-drewniane-kolorowe-literki-gratis-i4869627033.html
http://allegro.pl/autka-sowy-samoloty-dekoracja-drewniana-komplet-3-i4869627063.html
Koszt mojego zestawu z przesyłką to 71zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:30
-
Ida wrote:Więc czy mogę mojemu ginowi następnym razem pwoiedzieć, żeby na L4 wypisał miejsce zamieszkania a nie zameldowania? Czy jak już tak wypisywał, to lepiej tak samo do końca?
Masz racje Angela, dzialalnosc gospodarcza zalozona w ciazy albo krotko przed bardzo kontrole "przyciaga" tez slyszalam, na szczescie nie mam : D
Liloe nie poczestujesz pan kawką? no wiesz? hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:35
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieeee nie chce mi sie ; P leżę w wyrku hehe moze na wieczór sie skusze
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:kasia ja znalazlam takie co WYGLADAJA jak te do karmienia a cena polowe mniejsza...no sa identyczne
specjalnie do karmienia mam tylko karmnik i cos mi sie wydaje ze juz jest za maly a kupilam 2 rozm wiekszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja mam łososia z warzywami na parze, ale żeby nie było tak zdrowo to dorzucam do tego domowe frytki
A co, ileż można jeść ryż, kaszę czy ziemniaki
I powiem Wam, że 1-2 jabłka dziennie i jelita pracują, jak u dzieckaIgnaśia urodzę to się to przyda bede zdrowo tez na parze robic szparagi brokuły i inne warzywa po porodzie bede miec juz to w Szkocji a o frytkach domowych nic nie gadaj boje kocham
swojej roboty :)jabka tez wcinam coraz więcej jem ich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:50
-
Dzien dobry!
Mi dzien sie zaczal bardzo dobrzepodobnie jak Fasia na stronie juz u mnie widnieje ze pieniazki dostane juz w poniedzialek
alw radosc
hehe.. na decyzje od nich czekam az od listopada.. ale za to dostane kaske 2 razy w styczniu
12 stycznia i 26 stycznia
Krysti, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Pisze na Waszym forum bo u Was tu spory ruch z tego co widzę
Czy któraś z Was może polecić mi lekarza z Poznania, który pracuje w szpitalu na Polnej lub Świętej Rodzinie.
Czy w ogóle przy wyborze lekarza istotne było dla Was czy lekarz pracuje w szpitalu w którym będziecie rodziły?
Mam mętlik w głowie, byłam na dwóch wizytach prywatnych u lekarki która niestety nie miała dla mnie czasu, wszystko na szybko, ja w stresie, nie miałam czasu tak zwyczajnie zapytać o jakieś obawy wątpliwości.
Będę wdzięczna za pomoc.
ps. Jestem w 11 tygodniu ciąży. -
liloe wrote:Nam położna na szkole rodzenia też polecała kupić jakoś miesiąc przed porodem, żnie wcześniej, żeby się nie okazało, że są za małe jak kupimy już na tym etapie.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Czesć Magd ja polecam swojego doktora z Polnej> http://bruszewski.pl/index.html
super merytorycznie, bardzo do bry sprzet i przemily czlowiek
Dzięki za namiar!! zaraz przejrzę stronkę.
Możesz mi jeszcze napisać ile kosztuje wizyta?