X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:06

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:29

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szamponu to nie wiem czy skład ma dobry ale to pierwszy szampon po którym przestała mnie swedziec głowa - pharmaceris z keratineum czy jakos tak. Kolor rudy

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ten ZUS faktycznie chory w Polsce jest kontrolują durnie ,przecież pracodawca moze potwierdZic do lekarza zadzwonić mogą ale do domu mają czelność przychodzić .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja im złamanego centa nie dam nigdy zarobić jak firmę bede zakładać drugą to tu w Szkocji wole podatek płacić a w Polsce sobie bede prosperować z moim R i mam ich szeroko w dupie złodzieji .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dla mnie to głupota że ja im mam udowadniać że nie dorabiam tak jak piszę liloe że muszę iść kupić coś i pokazać im rachunek - to oni powinni mi udowodnić że dorabiam.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To ten ZUS faktycznie chory w Polsce jest kontrolują durnie ,przecież pracodawca moze potwierdZic do lekarza zadzwonić mogą ale do domu mają czelność przychodzić .

Kochana do pracodawcy nie zadzwonią bo możesz sobie gdzieś indziej na czarno dorabiać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    I dla mnie to głupota że ja im mam udowadniać że nie dorabiam tak jak piszę liloe że muszę iść kupić coś i pokazać im rachunek - to oni powinni mi udowodnić że dorabiam.
    Powaleni są ,tu w uk nie ma kontroli żadnych :/ ja kiedyś na jobsekerze jak byłam dawno temu to nie sprawdzali nic nigdy tylko na podpis chodziłam co dwa tyg i tyle i dorabiać mozna było nawet do 16!albo więcej bodajże

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kochana do pracodawcy nie zadzwonią bo możesz sobie gdzieś indziej na czarno dorabiać.
    Ale cwaniaki :)

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:22

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze im się chce tak kontrolować .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ech, dziwne to. No ale mam nadzieję, że mnie kontrola ominie. Nie wiem czy oni patrzą na to który to tydzień ciąży. Bo teraz wszystkie już jesteśmy zaawansowane, więc naprawdę mogliby sobie dać już spokój.

Też tak myślę że im większa ciąża to by mogli dać spokój kto wysokiej ciąży chce dorabiać. Ale coś czuję że właśnie wtedy częściej mogą pukać do drzwi aby złapać kogoś .. aby mogli zablokować wpłaty itp

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:06

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naleśniki zrobiłam sobie pycha :) dżem uhhh i wyszły mi cieniutkie fajne :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co się gorączkowac - takie mamy przepisy i tyle, chore bo chore ale nic na nie nie poradzimy.
    Krysti chodziła co dwa tygodnie na podpis, a u nas nigdzie chodzić nie trzeba - sami przychodzą :D

Ida z tego co wiem to nikt nie patrzy na tydzień ciąży. Jak ja byłam na komisji jeszcze w ich siedzibie, to była połowa września to widziałam kilka kobiet z bardzo zaawansowanej ciąży w poczekalni. Chyba im się nudzi no bo nie wiem w jakim celu te kontrolę. Chociaż z drugiej strony znam dziewczyny które miały l4 i sobie po świecie latały na wakacje. Może takich chcąc łapać?

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryyysti smaka mi narobiłas a ja mam nuttelle i dżem truskawkowy i jogurt kokosowy ale tak mi się stać nie chcę przy patelni hihihi

Krysti lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninja na macierzyńskie teraz ide od 27!tyg i no mnie kontrolować nie będą należy mi się składki odprowadzane tax płacimy cały czas i to nie maleńki bo co 3 miesiące po 3 tys £

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Kryyysti smaka mi narobiłas a ja mam nuttelle i dżem truskawkowy i jogurt kokosowy ale tak mi się stać nie chcę przy patelni hihihi
    Ja tak szklanka mleka ,szklanka mąki jajko sól dwie łyżki oleju i pyszne wyszły :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja mam zwolnienie przedłużane co miesiąc i tym sposobem mam wypłacaną normalną pensję z pracy, a nie przez zus jeszcze. To moje drugie miesięczne zwolnienie, więc może kolejna wypłata będzie już z zusu.
    A dorabianie na boku musieliby najpierw udowodnić.
    Po 30 dniach zwolnienia płaci Ci już zus. Tylko jak masz dużą firmę tak jak ja to pensję masz niby normalnie z zakładu pracy ale Twojej szkole kasę oddaje już zus.

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 1890 1891 1892 1893 1894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ