Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka świetne te literki. Z czego one sa zrobione ? Podrzucisz link do aukcji.

Hela dziękuje za info. Chyba jakaś wcierke muszę zrobić. Mam jeszcze resztke jantara ale kusi mnie ta babuszka agafia. Chyba się wybiore do drogerii jasmin - podobno tam maja.

Zaraz uciekam do koleżanki na ploty. Proszę nie pisać za dużo !

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jajcaaaaaa miałam kontrole z zusu ;D dobrze,że byłam,bo rano to z mamą szłam do dentysty i do lekarza ale w sumie miałabym wytłumaczenie ,co szłam się do lekarza zarejestrować ;P hehe pierwsza kontrola, podpis i do widzenia hehe ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:40

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Ale jajcaaaaaa miałam kontrole z zusu ;D dobrze,że byłam,bo rano to z mamą szłam do dentysty i do lekarza ale w sumie miałabym wytłumaczenie co szłam się do lekarza zarejestrować ;P hehe pierwsza kontrola, podpis i do widzenia hehe ;P

Co za gnoje ! Oni nie mają co robić ?! Niech się lepiej zajmą decyzjami o wypłatach a nie kontrolami. Szukają czegoś aby się przyczepić.

A zwolnienie masz że możesz chodzić czy musisz leżeć ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:37

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co w przypadku kiedy ja jestem zameldowania u rodziców i taki adres jest tez podany na zwolnieniu a mieszkam w wynajętym mieszkaniu gdzieś indziej?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od początku mam ,że moge chodzić ;P hehe no tak se myślę kasy płacić to nie ale kontrolować to taaaa ;P

No jaja jak berety xd hehe ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:40

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Ale jajcaaaaaa miałam kontrole z zusu ;D dobrze,że byłam,bo rano to z mamą szłam do dentysty i do lekarza ale w sumie miałabym wytłumaczenie co szłam się do lekarza zarejestrować ;P hehe pierwsza kontrola, podpis i do widzenia hehe ;P

no chyba żartujesz!!! nie zapłacili Ci jeszcze złamanego grosza a mają czelność na kontrole przychodzić??

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wysusza włosy :/
    Nie zaobserwowano :) nie wcieram jej we włosy tylko w skórę głowy. Włosy olejuję :)

Ida, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:21

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A wiecie co w przypadku kiedy ja jestem zameldowania u rodziców i taki adres jest tez podany na zwolnieniu a mieszkam w wynajętym mieszkaniu gdzieś indziej?
    Na zwolnieniu z tego co wiem powinien być adres zamieszkania a nie zameldowania, przynajmniej ja tak mam. A jeśli masz adres zameldowania to powinnaś poinformować zus o miejscu w którym przebywasz.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Ida nie powiem ,że nie dziwie się,że sprawdzili mnie,bo mam zwolnienie od początku ciąży i cały czas przedłużane ;p hehe i tak późno przyszli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:44

Ida lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Na zwolnieniu z tego co wiem powinien być adres zamieszkania a nie zameldowania, przynajmniej ja tak mam. A jeśli masz adres zameldowania to powinnaś poinformować zus o miejscu w którym przebywasz.

A to dzięki za rade bo nie wiedziałam :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A to dzięki za rade bo nie wiedziałam :)
    Ja jak się zacznie remont kibla i łazienki na jakieś dwa tygodnie się wyprowadzam do taty i powiem Ci, że też mam zagadkę czy informować o tym zus czy nie. Z jednej strony jak przyjdą na kontrolę i mnie nie bedzie to lipa bo trzeba pisać pisma wyjaśniające. Z drugiej takie pisemko na bank zwraca uwagę zusu na osobę, która je wysyła :) takie proszenie się o kontrolę ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:06

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja se myslałam kasy nie dostaje to mnie nie sprawdzą a tu psikus xd także czuwaaaj liloe ;D hehe bo cie mogą jeszcze napaść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:49

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zwolnienie od 10 tc jakoś i mnie nie odwiedzili a zus mam na drugiej ulicy :) Więc blisko mają. Ja ich zapraszam. Ja też byłam pewna że mnie odwiedzą odpukać jeszcze tego nie zrobili bo mi się umowa zmieniła z umowy zlecenie na umowę o pracę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Żadne proszenie się. Jak Cię nie będzie to wtedy chyba trzeba to jakoś wytłumaczyć.

Ja też będę miała remont i też mnie nie będzie. Ale żadnym zusem-srusem nie będę się przejmować. Nie wsadzą mnie do więzienia :P

Wsadzić Cię nie wsadzą ale mogą żadać wytłumaczeń bo mogą Ci powiedzieć że sobie dorabiasz i zablokują kase i jeszcze mogą rządac abyś im oddała co Ci dali.. tacy są.

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już czekam pod gabinetem :)

No proszę, w końcu kogoś jeszcze ZUS odwiedził poza mną :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1889 1890 1891 1892 1893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ