Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaneczka świetne te literki. Z czego one sa zrobione ? Podrzucisz link do aukcji.
Hela dziękuje za info. Chyba jakaś wcierke muszę zrobić. Mam jeszcze resztke jantara ale kusi mnie ta babuszka agafia. Chyba się wybiore do drogerii jasmin - podobno tam maja.
Zaraz uciekam do koleżanki na ploty. Proszę nie pisać za dużo !Hela85 lubi tę wiadomość
-
Ale jajcaaaaaa miałam kontrole z zusu
dobrze,że byłam,bo rano to z mamą szłam do dentysty i do lekarza ale w sumie miałabym wytłumaczenie ,co szłam się do lekarza zarejestrować ;P hehe pierwsza kontrola, podpis i do widzenia hehe ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:40
liloe, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Ale jajcaaaaaa miałam kontrole z zusu
dobrze,że byłam,bo rano to z mamą szłam do dentysty i do lekarza ale w sumie miałabym wytłumaczenie co szłam się do lekarza zarejestrować ;P hehe pierwsza kontrola, podpis i do widzenia hehe ;P
Co za gnoje ! Oni nie mają co robić ?! Niech się lepiej zajmą decyzjami o wypłatach a nie kontrolami. Szukają czegoś aby się przyczepić.
A zwolnienie masz że możesz chodzić czy musisz leżeć ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:37
-
Od początku mam ,że moge chodzić ;P hehe no tak se myślę kasy płacić to nie ale kontrolować to taaaa ;P
No jaja jak berety xd hehe ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:40
-
MłodaDama wrote:Ale jajcaaaaaa miałam kontrole z zusu
dobrze,że byłam,bo rano to z mamą szłam do dentysty i do lekarza ale w sumie miałabym wytłumaczenie co szłam się do lekarza zarejestrować ;P hehe pierwsza kontrola, podpis i do widzenia hehe ;P
no chyba żartujesz!!! nie zapłacili Ci jeszcze złamanego grosza a mają czelność na kontrole przychodzić?? -
Ola89 wrote:A wiecie co w przypadku kiedy ja jestem zameldowania u rodziców i taki adres jest tez podany na zwolnieniu a mieszkam w wynajętym mieszkaniu gdzieś indziej?
-
Nooo Ida nie powiem ,że nie dziwie się,że sprawdzili mnie,bo mam zwolnienie od początku ciąży i cały czas przedłużane ;p hehe i tak późno przyszli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:44
Ida lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Na zwolnieniu z tego co wiem powinien być adres zamieszkania a nie zameldowania, przynajmniej ja tak mam. A jeśli masz adres zameldowania to powinnaś poinformować zus o miejscu w którym przebywasz.
A to dzięki za rade bo nie wiedziałam -
Ola89 wrote:A to dzięki za rade bo nie wiedziałam
takie proszenie się o kontrolę
-
nick nieaktualny
-
Ja se myslałam kasy nie dostaje to mnie nie sprawdzą a tu psikus xd także czuwaaaj liloe
hehe bo cie mogą jeszcze napaść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:49
-
nick nieaktualnyJa mam zwolnienie od 10 tc jakoś i mnie nie odwiedzili a zus mam na drugiej ulicy
Więc blisko mają. Ja ich zapraszam. Ja też byłam pewna że mnie odwiedzą odpukać jeszcze tego nie zrobili bo mi się umowa zmieniła z umowy zlecenie na umowę o pracę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Żadne proszenie się. Jak Cię nie będzie to wtedy chyba trzeba to jakoś wytłumaczyć.
Ja też będę miała remont i też mnie nie będzie. Ale żadnym zusem-srusem nie będę się przejmować. Nie wsadzą mnie do więzienia
Wsadzić Cię nie wsadzą ale mogą żadać wytłumaczeń bo mogą Ci powiedzieć że sobie dorabiasz i zablokują kase i jeszcze mogą rządac abyś im oddała co Ci dali.. tacy są.Fasia lubi tę wiadomość