Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tak na zdrowy rozum to wolę kubeczki, można postawić i widać stan mleka, no i podpisać datę i godzinę odciągnięcia mleka. Woreczki jakoś do mnie nie przemawiają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 11:25
Angela89, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
Jej ale naskrobałyście od wczoraj popołudnia! Nie mogłam wczoraj wieczorem skończyć czytać
teraz doczytuję ale jestem 3 strony do tyłu
stwierdziłam, że póki pamiętam to napiszę co i jak
Ewelcia - pue... ja już 2x miałam tak że w zakładce zasiłki była tylko informacja o okresie chorobowego oraz o dacie decyzji, dopiero jakoś następnego dnia, czy później po naciśnięciu plusika po lewej stronie w tej tabelce rozwija się i tam są informacje najważniejsze czyli data wypłaty i kwota
My wczoraj mieliśmy wizytę... na szczęście dzięki oszczędzaniu i luteinie szyjka jest twarda, bardzo ten fakt ucieszył gin a przede wszystkim mniena poprzedniej wizycie była wręcz taka sflaczała a nie miękka
tak, więc póki co ominie mnie krążek i oby tak dalej... oczywiście nadal oszczędzanie, ale przynajmniej psychicznie lepiej
Mała tylko została podglądnięta, ale taka pyzta jest hehe no i ma już włoski
A jak gin zmierzyła jej brzuszek to jak wg om jestem 26t5d a wg większości usg 27t3d nagle brzuszek wyszedł 28t5d! więc pulchniutka jest hehe
ja mam od początku 9kg na plus! ogólnie jestem zadowolona i kolejna wizyta 29.01 - wtedy liczę na szczegółowe usg
Hela85, Fasia, Ida, KasiaKwiatek, Bambi85, Krysti, Gosha, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Ida ja w swoje dwie koszule których używałam tylko w szpitalu już się nie mieszczę więc przed wczoraj zamówiłam na szybko jedną na allegro tak na wszelki niewielki
tzn ja i tak za półtorej tygodnia idę na kilka dni połozyć się na oddział więc jedna koszula na 3 dni mi styknie
a do porodu muszę dokupić...
A tych kubeczków czy tam woreczków to duzo trzeba ?? Bo mam tu coś takiego - sztuk 4 - wystarczy ?
http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-pojemnik-do-przechowywania-pokarmu-ustnik.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 11:35
Ida, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda nareszcie bierze się do roboty
i zakupy będzie robić brawo
zawsze lepiej być przygotowaną, bez czarnych myśli ale różnie może być, a tak czy siak czeka nas kupienie tego wszystkiego więc lepiej nie ściągać na siebie sytuacji, że czegoś nie mamy
Ja zamierzam też od przełomu lutego/marca mieć spakowaną torbęFasia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia no właśnie patrzyłam na te woreczki ale nie ma tam informacji czy są wielokrotnego użytku ... Te pojemniki z Aventu są super ale dla mnie trochę drogo, bo to prawie 52zł za 10 pojemników .. Poza tym one się zawsze przydają ??
Pewnie juz macie dość moich głupich pytańprzepraszam ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 11:45
-
Nareszcie na moim kanale PUE w ZUSie pojawiła sie informacja o pieniądzach !! 14 stycznia przyjdzie kasiorka
byle do środy !!
Angela89, CzaryMary, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hela a te "zwykłe" woreczki to kupujesz stacjonarnie czy też przez internet zamawiasz ?
Ja sobie może na początek zamówię te z Baby Ono na wszelki wypadek aby cokolwiek miec, a najwyżej jak się okaże, że potrzeba mi ich więcej niż 4 szt to wtedy zamówię ..
Póki co chciałabym mieć rzeczy niezbędne na początek, a resztę jak trzeba będzie to się kupi w sklepie lub aptece
Dziękuję Wam ogromnie za pomoc! Chyba mam już wszystko w koszykuw końcu odpoczniecie od moich durnych pytań
Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bym też już się obkupiła właśnie w podkłady,piżamy i inne potrzebne ale mój cuduje,że jeszcze za wcześnie ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:04
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Czary Mary Fasia chyba chce dopełnić listę na gemini do 300zł by dostawa była za free to gadamy co by tu jeszcze
to zmienia postać rzeczy.
Fasia - A może w Waszej domowej apteczce juz cos się pokonczylo? Nie koniecznie dla dzidzi.
Hela a te posty to tylko chyba Twoje znikają ....szkoda , bo mądrze prawisz a ja nie zdazam przeczytać i juz nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:09
Hela85 lubi tę wiadomość
-
A powiedzcie mi wiem,że już o tym pisano .Bepanthen na poranione brodawki to mam kupić maść czy krem,bo ja mam maść a pisze,że to na odparzenia dla dzidziusia???
hihi
Ufff to mam dwie tubkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:15
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary - no właśnie dorzuciłam jeszcze 6 opakowań Asmagu, szampon do wlosów którego używam a też się kończy
Już mam prawie 300zł ale musze uciekać na wizytę do endokrynologa więc dokończę jak wrócę.
Dzięki po stokroćAngela89, CzaryMary, Hela85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia - trzymam kciuki za wizytę
Wkładki laktacyjne mam z nuka - nie sadzilam ze tutaj tez mogą być gorsze lub lepsze.... Ehhh no nic tak ja mówi Hela wszystko trzeba przetestować i dobrać pod siebie.
A ktora może polecić dobry szampon do włosów ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:16
-
Witam się po zakupach:)
Na stronce PromoBaby zobaczyłam wczoraj chusteczki nawilżane dla niemowląt dada 256 sztuk za 15 zł!!!Zapakowane w 3 opakowania po 72 i 2 małe (na spacerek) po 20 sztuk. Poleciałam do biedronki i Wam również polecam polecieć.
)
A poniżej macie zdjęcie literek na ścianę, o których Wam wspominałam wcześniej (zamiast naklejki), które zamówiłam na allegro. Wykonane na prawdę solidnie. Dziewczyna zrobiła je pod moje zamówienie i nie miała problemu z tym, że pomiksowałam kilka standardowych wzorów.Same zobaczcie:) Na ciemnobrązowej ścianie będą się prezentowały fantastycznie. Dwie ściany w pokoju są niebieskie, a dwie brązowe.
Żebyście nie myślały, że dziecko w piwnicy będzie mieszkać.
A teraz zabieram się za czytanie. Co tu się działo pod moją nieobecność...
Młoda Damo, powiedz Swojemu, że jak Cię przypili to urodzisz mu nawet w marcu, a poza tym za miesiąc będziesz już taaaka wielka, że nie zamierzasz wtedy ganiać po sklepach i mierzyć piżamki. Ja swojego nastraszyłam, że mało czasu i pozwolił mi wszystko kupić za jednym zamachem.Fakt, że jeszcze przede mną wiele zakupów, ale wstrzymuje mnie tylko ograniczony budżet.
Powodzenia w negocjacjach!
CzaryMary, Krysti, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość